Halti on Suomen mäkihyppy- ja yhdistetyn joukkueiden pääsponsori

Halti on Suomen mäkihyppy- ja yhdistetyn joukkueiden pääsponsori

Yhteistyön tavoitteena Hiihtoliiton kanssa on tarjota maajoukkueille parasta suorituskykyä viimeisimmän vaatetusosaamisen muodossa ja kasvattaa Haltin roolia suomalaisena lumilajien vaatettajana.

Halti on vuosia tehnyt yhteistyötä maailman parhaiden urheilijoiden kanssa sponsoroiden lukuisia maailmanmestaruus- ja olympiamitaleita voittaneita urheilijoita; alppi-, maasto- ja freestylehiihtäjiä sekä muita menestyksekkäitä urheilijoita. 

Huippu-urheilijoiden lisäksi Haltin tuotteita käyttävät lukuisat vaativissa luonnonoloissa työskentelevät ammattilaiset, kuten kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät, vuoristo-oppaat ja tutkimusmatkailijat. Tavoitteemme on jatkaa tätä perinnettä ja innostaa yhä useampia ihmisiä nauttimaan luonnon tarjoamista unohtumattomista kokemuksista tuotteissamme. Yhteistyö huippu-urheilijoiden ja lajien vaativimpien edustajien kanssa takaa tuotteiden jatkuvan kehittämisen ja menestyksekkäät innovaatiot, joiden ansioista tuotteisiin voivat luottaa myös aktiiviset ulkoilijat. 

Uuden sopimuksen myötä Halti vahvistaa lumilajikirjoaan ja näkyvyyttään niin kotimaassa kuin Keski-Euroopassa. Yhteistyön tavoitteena on tukea suomalaista huippu-urheilua ja vahvistaa Haltin tunnettuutta pohjoismaisissa lumilajeissa. "Myös mäkihyppyä innokkaasti seuraava nuorekas yleisö Keski-Euroopassa kiinnostaa meitä kohderyhmänä", kertoo Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski. 

Yhdistetyn kauden 2017/18 kisa-asu on suunniteltu 3D-mallinnus ohjelmaa hyödyntäen

Ruka Nordicissa 2017 käynnistyneessä Maailman Cupissa yhdistetyn urheilijat kisaavat ladulla 3D-suunnitelluissa kisa-asuissa. Uuden 3D-mallinusteknologian hyötyjä ovat tuotekehitysprosessin optimointi, suorituskykyä parantavien ratkaisujen helpompi testaaminen sekä uusien ideoiden helpompi havainnollistamisen. Haltin toimitusjohtajan Sami Kiiskin mukaan pystymme palvelemaan uudella prosessilla yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme entistä paremmin. 

Urheilijoiden käytössä on teknisiä takkeja ja housuja vaihteleviin sääolosuhteisiin, väliasuja, kerrastoja, pipoja ja hanskoja. Tutustu mallistoon tästä.