17 Heinäkuu 2018

"Pienenä kuvittelin, että voin olla tuleva huippusuunnistaja. Nyt viisitoista vuotta myöhemmin voin todeta, että suurin menestys on tullut ihan toisessa lajissa!"

Vapaalaskuun Mikaela tutustui veljensä kautta lukioiässä, mutta harrasti jo ennen sitä lumilautakrossia. Lukion jälkeen hän opiskeli ympäristönhoitajaksi ja samalla vietti paljon aikaa Alpeilla ja Lapissa. Kisamenestystä Mikaelalle tuli nopeasti, mutta vaati silti kovaa taistelua ennen pääsyä Freeride World Touriin. 

Freeride World Tour eli FTW on maailman korkeatasoisin vapaalaskun kilpailukiertue ja kokoaa maailman parhaat vapaalaskijat kilpailemaan viidessä eri kilpailussa, viidessä eri maassa – maailman haastavimmilla ja upeimmilla vuorilla.

"Toinen FWT-kauteni on nyt alkamassa ja haluan parantaa viime vuoden loppurankingin viidettä sijaa. Urheilun kautta olen tutustunut uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Nykyään vietän paljon aika Alpeilla ja Norjassa, mutta aito kotini on aina Kemiönsaarella, Turunmaan saaristossa."

Yhteistyö Haltin kanssa alkoi vuonna 2016. Haltin vaatteissa Mikaela pitää siitä, että ne ovat kestäviä, eivätkä tunnu liian tiukoilta.


Mikaelan suosikit:

1. Dipol W takki 
”Takissa on kaikki laskettelutakilta vaadittavat ominaisuudet. Pitkän mallisessa takissa on riittävästi tilaa liikkua, se tuntuu mukavalta ja sen materiaali on kestävää. Helmassa ja ranteissa on lumilukot ja taskuihin mahtuu hyvin tavaraa. Kaikissa taskuissa on vetoketjut ja lämpimällä kelillä saa ventilaatiot auki ja tuuletusta takin sisään.”

2. Huippu W untuvatakki
”Ihanan kevyt ja mahtuu hyvin reppuun. Otan aina retkille mukaan kylmän varalta. Takki sopii hyvin välitakiksi Dipol takin alle tai sitä voi käyttää sellaisenaan”

freerideworldtour.com/mikaela-hollsten

instagram/hollstenmikaela

facebook/hollsten.mikaela


TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA -20% ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.