Halti Outdoor Weekend

Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään Vuokatissa 7.- 9.9.2018. Kyseessä on Suomen vanhin ja nykyään yksi Suomen monipuolisimmista outdoor-tapahtumista, joka muodostuu neljästä eri tapahtumaosiosta.

Halti on Vuokatti Outdoor Weekendin pääyhteistyökumppani ja tapahtuman markkinointiin satsataan monikanavaisesti niin Kainuun Liikunnan kuin Haltin toimesta. ”Yhteistyöllä haluamme juhlistaa suomalaisuutta ja 40-vuotista tarinaamme. Haluamme jatkaa ihmisten innostamista ulos ja luontoon –myös heidän jotka eivät sinne syystä tai toisesta itse hakeudu. Satsaamme isosti suomalaisen outdoor –tapahtuman kehittämiseen ja tarjoamme kilpailujen muodossa osallistumisen myös heille joilla ei siihen muuten on mahdollisuutta.” kommentoi toimitusjohtaja Sami Kiiski.

Halti Outdoor Weekend kokoaa yhteen polkujuoksijat, vaeltajat, pyöräilijät ja melojat.


Vuokatin Vaellus
 on järjestetty joka syksy jo vuodesta 1945 lähtien kauniissa kansallismaisemassa, josta inspiraatiota ovat vuosien saatossa ammentaneet niin kulttuurimerkkihenkilöt kuin huippu-urheilijat. 12 ja 20 km:n matkat vaelletaan kaunista Vuokatin UKK-reittiä pitkin ja lyhin 5 km reitti kiertelee helpommassa maastossa jo 1800-luvulla turistikohteeksi tulleella Vuokatinvaaralla.

Vuokatti Trail Challenge on polkujuoksutapahtuma, jonka pisin 115 km:n reitti kulkee upeasta Hiidenportin kansallispuistosta Valtimolle ja sieltä UKK-reittiä pitkin Vuokattiin. Myös 42km ja 21km reitit kulkevat upeissa kainuun korpimaisemissa ja reitit päättyvät legendaaristen Vuokarin 13 vaaran ylitykseen. Juoksureitit ovat teknisesti ja fyysisesti haastavia. Vuokatti Trail Challenge on kansainvälisen polkujuoksuliiton, ITRA:n jäsen ja tapahtumasta voi kerätä pisteitä UTMB -tapahtumaan pääsyä varten. Juoksussa on nousua yhteensä 3390m.

Vuokatin yövaellus on yön yli kestävä vaellusvaihtoehto niille, jotka haluavat sisällyttää reitilleen myös yöpymisen vaaramaisemissa. Yövaelluksella vaelletaan perinteinen Vuokatin Vaelluksen 20 km reitti ja yöpyminen tapahtuu teltoissa upealla paikalla Porttivaaran huipulla.

Vuokatti Fatbike on vaellusvaihtoehto maasto- ja fatbike-pyöräilyn ystäville. Sunnuntaina järjestettävä maastopyörävaellus on kiireetön ja teknisesti helpohko, mutta Vuokatin vaaramaisemissa polkuja ja latu-uria pitkin kulkeva vaellusreitti sisältää fyysisesti haastavia nousuja.

Tapahtumakeskus on Vuokatin urheilunopisto ja tapahtuman toteutukseen osallistuu noin 100 talkoolaista.

”On erinomaisen hienoa saada Halti mukaan tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi. Haltin mukaan tulo antaa tapahtumakokonaisuudelle tarvittavaa uskottavuutta sekä meille tapahtumajärjestäjänä selkänojan lähteä kehittämään perinteisestä Vuokatin vaellusviikonlopusta aivan uudenlainen Outdoor –kokonaisuus.” Kainuun Liikunnan toiminnanjohtaja Teemu Takalo kertoo.

Suomi 100 -yritysyhteistyö


Halti Outdoor Weekend on Haltin Suomi 100 –yhteistyöhanke ja osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

”Yhteistyöllä haluamme juhlistaa suomalaisuutta ja 40-vuotista tarinaamme, joista molemmista olemme ylpeitä. Olemme suomalaisessa omistajuudessa oleva suomalainen yritys ja brandi. Meillä on hieno suomalainen henkilökunta, joka tekee arvokasta työtä markkinoinnin, designin, tuotekehityksen ja myynnin saralla. Meidän työllä on merkitystä niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolella.”


 

 

Haltin aktiiviselle liikkujalle suunnitelluissa tuotteissa yhdistyvät keveys, helppous, käytettävyys ja toiminnallisuus. 


Lisätietoa tapahtumasta; www.outdoorweekend.fi