SUOMEN AMPUMAHIIHTOMAAJOUKKUE

SUOMEN AMPUMAHIIHTOMAAJOUKKUE
Halti on Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani ja vaatettaja. Haltin ja Suomen Ampumahiihtoliiton väliseen yhteistyöhön kuuluvat miesten, naisten ja nuorten maajoukkueet kauden 21/22 loppuun asti.

Ampumahiihdon maailmancup -lähetykset tavoittavat keskimäärin noin miljoona tv-katsojaa Suomessa. Kotimaan suosion lisäksi laji on jo muutaman vuoden ajan ollut Euroopan seuratuin talviurheilulaji. Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden kirkkaimmat tähdet ovat Mari Eder ja Tero Seppälä. Maajoukkueen päävalmentajana toimii kokenut Jonne Kähkönen.

”Yhteistyö Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa on jatkumo Haltin satsaukselle hiihtourheiluun. Lajin suosio Euroopassa vahvistaa Haltin näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla. Toivomme Suomen joukkueelle menestystä”, kertoo Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että pääsimme yhteistyöhön Haltin kanssa. Suomalainen vaateosaaminen kansainvälisessä kilpailussa tulee olemaan meidän erityinen kilpailuetumme matkalla kohti olympialaisia. Haltin ammattimainen reagointi ja tapa tehdä asioita urheilijoiden lähtökohdista on vakuuttanut meitä keskustelujen alusta asti”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Tapio Pukki.

Kansainvälinen ampumahiihdon kilpailukausi alkaa kaudella 2020 Suomesta Kontiolahdelta, kun BMW IBU World Cup -maailmancupin osakilpailut kisataan marraskuun lopussa. Lajin MM-kisat pidetään kaudella 2020 helmikuussa Slovenian Pokljukassa.

Halti on tehnyt yhteistyötä eri alojen huippu-urheilijoiden kanssa yli 40 vuoden ajan. Yhteistyön kivijalkana on aina ollut tuotekehitys: maailman ykkösurheilijat vievät Haltin tuotteet äärimmäisiin olosuhteisiin ja äärimmäiseen käyttöön, ja sieltä tullut palaute päätyy Haltin suunnittelijoiden pöydälle. Tällä hetkellä Haltin vaatteissa ja varusteissa kilpailevat sekä harjoittelevat myös Suomen maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueet sekä lukuisat yksittäiset Team Halti -urheilijat. Halti vaatettaa myös Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n organisaation.

Seuraa joukkuetta Instagramissa:

@finnishbiathlonteam

Lue lisää:

https://www.biathlon.fi (Suomen Ampumahiihtoliitto)

https://www.biathlonworld.com (Kansainvälinen kilpailukalenteri)

https://biathlonresults.com (Maailmancupin ja IBU cupin tulokset)