Suomen Hiihtoliitto

Suomen HiihtoliittoHalti ja Suomen Hiihtoliitto yhteistyöhön

Halti ja Suomen Hiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Suomen yhdistetyn ja mäkihyppymaajoukkueen sekä maastohiihtomaajoukkueen vaatetuksen seuraavan olympiadin ajan, vuoteen 2022 asti. Sopimuskauden aikana kisataan niin Seefeldin 2019 kuin Oberstdorfin vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailut sekä Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Yhteistyön myötä Halti vaatettaa kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maajoukkueet.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota maajoukkueille parasta suorituskykyä viimeisimmän vaatetusosaamisen muodossa. Tärkeässä roolissa on urheilijoilta saatu palaute, joka toimii tuotekehityksen vauhdittajana, jonka myötä varmistetaan tuotteiden jatkuva kehittyminen ja kilpailukyky.

Maastohiihdon suosio sekä harrastajien että urheilun seuraajien keskuudessa on kasvussa, ja myös nuoret aikuiset ovat yhä aktiivisemmin löytäneet tiensä ladulle. Haltin tavoitteena on inspiroida ihmisiä liikkumaan luonnossa, olivatpa he aktiiviurheilijoita tai kuntoliikkujia, ja yhteistyö suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa on erinomainen väylä tavoittaa heidät.