Halti Helsinki Store on uudistunut – tule osallistumaan tuotearvontaan!

Halti Store Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa, Keskuskatu 7:ssä, sijaitseva Halti Helsinki Store on saanut uuden upean ilmeen. Löydät myymälästä nyt muun muassa kevään kärkimallistomme: retkeilijöille suunnitellun uuden Hiker -sarjan, tunnetun Pallas -tuoteperheemme sekä suuren ylpeydenaiheemme, täysin kierrätettävän Hiker Next Generation -takin kauniissa luonnonväreissä.

Uuden myymäläkonseptimme mukaisesti yksi seinä on pyhitetty kokonaan kengille. Halti Storesta löytyy kattava valikoima laadukkaita ja säänkestäviä Haltin ulkoilu- ja vapaa-ajan kenkiä. Myymäläuudistuksen kunniaksi myymme kaikki kengät -10% alennuksella 21.3 asti.

Myymälä on kokenut muodonmuutoksen myös rakenteiltaan, sillä kalusteiden värimaailmaa uusittiin ja kalusteita vähennettiin, jotta saatiin lisää tilantuntua ja mukavuutta asiointiin. Myös molemmat näyteikkunat on somistettu uudelleen. Keskuskadun puoli kertoo vastuullisuustarinaamme ja ravintolaa vastapäätä oleva sisäikkuna ilmentää Hiker-sarjan outdoor-henkeä.

Halti Store Helsinki

Tule voittamaan uusi 100% kierrätettävä Next Generation -takki omaksesi

Avajaisviikkojen aikana (11.-21.3.) uudistetussa Halti Storessa on käynnissä upea tuotearvonta. Arvontaan osallistuvilla on mahdollisuus voittaa kevään ykköstuotteemme, täysin kierrätettävä Next Generation -takki, itse valitsemassa värissä. Arvontaan voi osallistua vain myymälässä ja arvonta suoritetaan 23.3, jolloin otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lisätiedot arvonnasta on saatavilla myymälässä.

Halti Store Helsinki

Uusittu Halti Helsinki Store on avoinna:

Ma-pe 10-20

La 10-18

Su suljettu

Tervetuloa ostoksille!

 


Tilaa Halti World -uutiskirje, saat -10% etukoodin.