Halti Oy ja Scandinavian Outdoor avaavat yhdessä lähes 550 neliön myyntipisteet Stockmannille Turkuun ja Tampereelle syyskuussa 2016. 

”Haluamme palvella asiakkaita sekä Tampereen että Turun ydinkeskustassa, kaupunkien parhailla liikepaikoilla, lähellä laadukkaita tuotteita sekä hyvää palvelua arvostavia asiakkaitamme. Samalla haluamme tarjota ulkoilun ja retkeilyn alueelta maailman parhaat tuotemerkit myös Stockmannin asiakkaille”, Scandinavian Outdoorin toimitusjohtaja Ari Linkolehto kertoo.

”Syksyllä lanseeraamme uudistuneen Haltin. Kehitämme tuotemerkkiä ja tavoitteena on varmistaa että, kuluttaja kohtaa Haltin tuotteet ja brändin kasvukeskuksien ytimessä laadukkaassa ympäristössä. Panostamme vahvasti neljän vuodenajan tarjoomaan ja Stockmannille Turkuun ja Tampereelle luotavat Outdoor-maailmat tukevat tätä strategiaa”, Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski kuvailee.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Scandinavian Outdoorin ja Haltin – kaksi vahvaa kotimaista brändiä – täydentämään Stockmannin omaa urheiluosaston valikoimaa Tampereen ja Turun tavarataloihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman ja inspiroivia ostoskokemuksia, ja uskomme, että näiden kumppaniemme kanssa voimme vastata hyvin urheilua ja ulkoilua harrastavien asiakkaidemme tarpeisiin”, Stockmannin Real Estate -yksikön kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen sanoo.

 

Juhlavuotemme kunniaksi Stockmannin kanta-asiakaskortilla vapaavalintaisesta tuotteesta -20% syyskuun ajan!
Avajaisetu on voimassa Helsingin keskustan, Turun ja Tampereen Stockmann-tavarataloissa. 

Katso tarkemmat yhteystiedot