Laita hyvä kiertämään

Halti Apparel – Designed to be recycled

Keväästä 2020 lähtien tuotevalikoimamme on sisältänyt pyöreästi suunniteltuja vaatteita, jotka ovat saavuttaneet useita arvostettuja palkintoja ja herättäneet paljon kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

Esimerkiksi Halti Hiker Next Generation -takkimme voitti arvostetun ISPO Outstanding Outdoor -palkinnon vuonna 2019 ja tuote lanseerattiin keväällä 2020. Kesäkuussa 2021 100% kierrätettävä Halti REISSU DrymaxX® yksimateriaalinen 3-kerroksinen takkimme voitti 75 tunnetun pohjoismaisen ulkoilubrändin joukossa arvostetun Scandinavian Outdoor Award (SOA) -kilpailun kestävän kehityksen palkinnon. Halti REISSU DrymaxX® yksimateriaalinen 3-kerroksinen takki tulee saataville verkossa ja keskeisillä jälleenmyyjillä keväällä 2022.

Näillä takeilla on yksi yhteinen asia se, että ne ovat 100% kierrätettäviä, ja kaikki sen komponentit ovat 100% korjattavissa. Helposti vaurioituvien yksityiskohtien määrä on minimoitu, vetoketju ja painikkeet on helppo vaihtaa, eikä mikään muu yksityiskohta vaadi erikoistyökaluja. Näiden tuotteiden suunnittelu alkoi kierrätysmateriaalin käytöstä aina sen elinkaaren loppuun asti. Kun vaatteesi ovat elinkaarensa päässä, voit tuoda ne Halti-myymälään, ja lupaamme kierrättää sen komponentit.

Reissu DrymaxX® 3L -takki – luotu kierrätettäväksi

Autamme sinua kierrättämään

Suosittelemme lämpimästi ulkoiluvaatteidemme ja varusteidemme käyttämistä niin pitkään kuin mahdollista sekä korjaamista ja kierrättämistä ihmiseltä toiselle. Jos Halti-ulkoiluvaatteesi on ehjä, mutta se on muuten tullut tiensä päähän sinun käytössäsi, otamme sen vastaan Halti-myymälöissämme.

Me huolehdimme, että palauttamasi vaate löytää uuden elämän yhteistyökumppaneidemme kautta jonkun seuraavan käyttäjän päällä. Kartoitamme parhaillaan myös mahdollisuutta tehdä second hand-myyntipaikka käytetyille hyväkuntoisille ja laadukkaille Halti-vaatteille.

Tällä hetkellä Suomessa ei vielä ole jalostuslaitosta, joka ottaisi vastaan kierrätettävän ulkoiluvaatteen ja jalostaisi sen uudeksi valmistusmateriaaliksi. Me seuraamme alan tilannetta tiiviisti ja uskomme, että ratkaisu kierrätykseen löytyy lähiaikoina