NÄIN VALITSET OIKEANLAISET HALTI-KENGÄT


ERILAISET KÄYTTÄJÄT JA KÄYTTÖTARKOITUKSET
MITEN LÖYDÄN ITSELLENI OIKEAN KOON?

HOITOVINKKEJÄ

ECO-KENGÄT

HALTI-KENKIEN MATERIAALIT

DrymaxX®

Haltin DrymaxX jalkineissa on vedenpitävä ja hengittävä, sukkamallinen DrymaxX rakenne. DrymaxX kalvo on tällöin laminoituna vuorikankaaseen ja sen saumat on teipattu. Jalkineen päällismateriaali valitaan käyttötarkoituksen mukaan.

Halti GripmaxX Antislip

Haltin tuotekehittelemä, suomalaiseen jalkaan sopivalla lestillä oleva ulkopohja, jota käytetään Haltin ulkoilukäyttöön tarkoitetuissa jalkineissa. Rullaava pohjaratkaisu, joka on testattu ja kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin ja siinä yhdistyvät kuminen ulkopohja sekä iskuja hyvin vaimentava Phylon välipohja.

Halti GripmaxX Spike

Haltin oma nastallinen pohjarakenne, jossa hiiliteräksiset nastat on sijoitettu jalan liikkeen mukaisesti optimoituihin paikkoihin. Käyttömukavuutta lisää phylon välipohja. Rakenteensa vuoksi nastat pureutuvat helposti pehmeisiin pintoihin, joten emme suosittele niitä käytettäväksi sisällä emmekä pinnoilla, jotka voivat vaurioitua. Huomioitavaa on myös, että nastat eivät myöskään täysin poista liukastumismahdollisuutta.

Halti GripmaxX Trail

Haltin polkujuoksuun kehittämä ja testaama pohjaratkaisu, jossa on yhdistetty kolmea eri jäykkyysasteista EVA materiaalia varmistamaan maksimaalinen tuki ja vaimennus vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Kiertojäykkyystuki varmistaa jalan oikeanlaisen asennon vaikeissakin maastoissa.

Phylon

On muottipuristettu kumiseos, iskuja tehokkaasti vaimentava välipohjarakenne. Ominaista Phylon välipohjalle on sen helppo muokattavuus sekä hyvät jousto-ominaisuudet. Phylon välipohjaratkaisu soveltuu erittäin hyvin pohjoismaisiin, vaihteleviin olosuhteisiin ja maastoihin.

Softshell

Softshell on Haltin jalkineissa käytettävä, joustava pintamateriaali, joka mukautuu jalan muotoihin. Softshell materiaali on käsitelty vettä- ja likaahylkiväksi ja käsittelyn voi uusia niin tarvittaessa.

Vibram

Pohjien italialainen huippu brändi, joka on valmistanut markkinoiden laadukkaimpia ja innovatiivisimpia pohjia jo vuodesta 1937. Patentoidut Vibram pohjaratkaisut ovat kulutuskestäviä ja niiden ominaisuudet määräytyvät käyttötarkoituksen mukaan.

Michelin

Michelin® Ice Control kitkapohja. Joustava Phylon välipohja ja erityis kumiseoksesta valmistettu kestävä ja pitävä Michelin kitkapohja.

HyperGrip

HyperGrip pohja suunnitellaan ja valmistetaan Etelä Koreassa juuri sopivaksi tiettyyn maastoon ja urheiluun. Phylon välipohja vaimentaa iskuja, ja kuminen ulkopohja kiertojäykkyystuella on erittäin kestävä.

Halti BoomaxX

Halti BoomaxX on erityisen joustava ja iskuja vaimentava välipohjissa käytettävä uusi Phylon seos

Halti GripmaxX Aquatech

GripmaxX Aquatech pohja on suunniteltu vesiurheiluun, mutta soveltuu erinomaisesti mihin tahansa kesäaktiviteetteihin erittäin hengittävällä rakenteellaan. 'Ilmastoitu' välipohja on erittäin kevyt ja hengittävä, ja ulkopohjan kumi on pitävä jälkiä jättämättä.

Halti GripmaxX Sense

Halti GripmaxX Sense on tasainen, nolla-korko, paljasjalkakenkä, joka takaa hyvän kontaktin maanpintaan, kuitenkin suojaten jalkaa maastossa.

Memory foam

Memory foam pohjallinen reagoi ruumiinlämpöön ja muokkautuu jalan luonnolisten kurvien mukaisesti, tukien ja pehmustaen juuri oikeasta kohdasta. Soveltuu erinomaisesti väsyneille jaloille kävelyyn ja/tai seisomatyöhön.

Eco

ECO kengissä yli 50% päällismateriaaleista on kierrätettyä, ja vuori on kierrätetystä polyesteristä valmistettua kangasta.

Made in EU

Valmistettu Euroopan Unionin alueella.

Freelock speed lacing system

Freelock speed lacing system.