Tuoteominaisuustulkki

UNTUVA
Puhdas luonnon tuote. 
Esim. 90 % untuvaa ja 10% pientä höyhentä. Suhde antaa täytteelle enemmän kimmoisuutta ja ilmavuutta.

KUITU 
Makuupussi sisältää keinokuitutäytettä.

H-LOKEROINTI 
H-lokeroinnin ansiosta makuupussin täytemateriaali ei pääse liikkumaan pussin sisällä. Kahden kankaan välissä olevat untuvat pysyvät omissa H-muotoisissa lokeroissaan, jolloin pussi pitää lämpöä tasaisesti päästä jalkoihin, eikä kylmiä kohtia pääse muodostumaan.

KAKSIKERROSRAKENNE 
Makuupussissa on kaksi kuitukerrosta päällekkäin, jolloin kerrosten väliin jää lämmittävä ilmapussi.

YKSIKERROSRAKENNE 
Kesäkäyttöön tarkoitetuissa yksikerrosrakenteisissa makuupusseissa on yksi kuitukerros, jolloin pussi on kevyt kantaa ja se pakkautuu erittäin pieneen tilaan.

TALVITUOTE 
Erityisesti talvikäyttöön tarkoitettu tuote, jonka materiaalit ja tekniset yksityiskohdat on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa.

EASYGRIP 
Reppuihin suunniteltu lantiovyön kiristysmekanismi, jonka avulla solkien kiristys tapahtuu suoraan vartalosta eteenpäin. Näin saadaan aikaan samalla vetovoimalla kaksinkertainen voimantuotto. Kiristettynä reppu myötäilee paremmin kehoa ja on helpompi kantaa.

LÄPIVIENTI 
Reppuun suunniteltu läpivientireikä, josta voi pujottaa nestetankkaus-letkun tai soittimen kuulokejohdon.

SÄÄDETTÄVÄ SELÄNPITUUS 
Reppujen ja rinkkojen tekninen ominaisuus, jonka avulla selkäosan pituuden säätely on helppoa ja nopeaa. Säätömahdollisuuden ansiosta tavaroiden kantaminen helpottuu ja reppu saadaan istumaan käyttäjän mittojen mukaan mahdollisimman mukavasti.

AVS (Air Ventilation System) 
Tuuletusratkaisu, joka pitää selän kuivana reppua kannettaessa. Selkäpaneeli on muotoiltu niin, että lämmin ilma johdetaan pois selän ja repun välistä ylöspäin ilmatunneleita pitkin ja raikas ilma pääsee alapuolelta tilalle.

FRONTLOAD
Mahdollistaa sisäänpääsyn reppuun suoraan edestä. Ratkaisu helpottaa ja nopeuttaa tavaroiden pakkaamista sekä löytämistä matkan aikana.

AEROFIT-KANTOJÄRJESTELMÄ 
Verkkoselkäpaneli joka jättää reilun ilmatilan repun ja kantajan selän väliin.

WAVE 
Lantiovyön muotoilu ja leikkaukset ovat ainutlaatuisia, ja ovat sekä kantokyvyltään että mukavuudeltaan omaa luokkaansa.