Tuoteominaisuustulkki

 

AEROFIT-KANTOJÄRJESTELMÄ 

Verkkoselkäpaneli joka jättää reilun ilmatilan repun ja kantajan selän väliin.

AIRLITE

Tuotteita jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut saada mahdollisimman kevyitä ja helposti omaan taskuunsa pakattavia tuotteita. Airlite tuotteista löytyy Weight Serie merkintä joka kertoo mihin painoluokkaan kyseinen tuote kuuluu. Tuotteen Weight Serie arvo (50, 100, 200 jne) määräytyy mallikoossa, eli miehillä koko M ja naisilla koko 38, tuotteen punnitusta painosta ja se on suuntaa antava. Esim Weight Serie 200 tuotteiden paino on 200 – 299g.

ARCTY®

Erinomaista suojaa kylmyyttä vastaan. Tällä logolla merkityt tuotteet ovat erittäin lämpimiä, toimien myös aktiivisessa liikunnassa. Materiaalin lämpimyys perustuu kevyeen ja ilmavaan vanueristeeseen joka sitoo itseensä ilmaa muodostaen lämpimän mikroilmaston tuotteen sisään, kuitenkin hengittäen sisältä päin tulevaa kosteutta eteenpäin.

AVS (Air Ventilation System) 

Tuuletusratkaisu, joka pitää selän kuivana reppua kannettaessa. Selkäpaneeli on muotoiltu niin, että lämmin ilma johdetaan pois selän ja repun välistä ylöspäin ilmatunneleita pitkin ja raikas ilma pääsee alapuolelta tilalle.

BI-DENSITY STRUCTURE

Kankaan kudontatekniikka, jossa käytetään samassa kankaassa kahta täysin erilaista kudontatyyppiä. Bi-Density tekniikalla toteutetussa materiaalissa kaksi erilaista päälipintaa, sileä ja struktuuri, vaihtelevat tietyin välein jolloin samaan tuotteeseen saadaan kahden erilaisen kudontatavan ulkonäkö ilman saumoja!

EASYGRIP 
Reppuihin suunniteltu lantiovyön kiristysmekanismi, jonka avulla solkien kiristys tapahtuu suoraan vartalosta eteenpäin. Näin saadaan aikaan samalla vetovoimalla kaksinkertainen voimantuotto. Kiristettynä reppu myötäilee paremmin kehoa ja on helpompi kantaa.

FITTED AXIS COLLAR

Haltin tuotekehittelemä täysin uudenlainen kaulusrakenne, jolla saavutetaan kauluksen maksimaalinen käyttömukavuus ja istuvuus erityisellä, ergonomisella muotoilulla. Kaulus on hyvin istuva, kevyt ja suojaava. Fitted Axis Collar -rakenne on käytössä Haltin Multisport -sarjan tuotteissa, jotka on suunniteltu aktiiviselle ja vaativalle käyttäjälle.

FRONTLOAD
Mahdollistaa sisäänpääsyn reppuun suoraan edestä. Ratkaisu helpottaa ja nopeuttaa tavaroiden pakkaamista sekä löytämistä matkan aikana.

H-LOKEROINTI 
H-lokeroinnin ansiosta makuupussin täytemateriaali ei pääse liikkumaan pussin sisällä. Kahden kankaan välissä olevat untuvat pysyvät omissa H-muotoisissa lokeroissaan, jolloin pussi pitää lämpöä tasaisesti päästä jalkoihin, eikä kylmiä kohtia pääse muodostumaan.

HALTI HYBRIDS

Tuotteita, joissa kunkin materiaalin paikka ja laatu on tarkkaan mietitty tuulenpitävyyden, hengittävyyden sekä lämpivyyden optimoimiseksi - tuotteen käyttötarkoituksesta riippuen.

KAKSIKERROSRAKENNE 
Makuupussissa on kaksi kuitukerrosta päällekkäin, jolloin kerrosten väliin jää lämmittävä ilmapussi.

KUITU 
Makuupussi sisältää keinokuitutäytettä.

LÄPIVIENTI 
Reppuun suunniteltu läpivientireikä, josta voi pujottaa nestetankkaus-letkun tai soittimen kuulokejohdon.

MULTISPORT VENTILATION SYSTEM

Haltin tuotekehittämä ventilaatiorakenne joka on käytössä Haltin Multisport tuoteryhmän kärkipään tuotteissa lisäämässä hengittävyyttä, suorituksen ja ulkoisten olosuhteiden niin vaatiessa. Ventilaatio rakenne kevyt ja helppokäyttöinen ja lopulliset yksityiskohdat voivat vaihdella tuotteesta ja sen käyttötarkoituksesta riippuen.

SÄÄDETTÄVÄ SELÄNPITUUS 
Reppujen ja rinkkojen tekninen ominaisuus, jonka avulla selkäosan pituuden säätely on helppoa ja nopeaa. Säätömahdollisuuden ansiosta tavaroiden kantaminen helpottuu ja reppu saadaan istumaan käyttäjän mittojen mukaan mahdollisimman mukavasti.

TALVITUOTE 
Erityisesti talvikäyttöön tarkoitettu tuote, jonka materiaalit ja tekniset yksityiskohdat on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa.

UNTUVA
Puhdas luonnon tuote. 
Esim. 90 % untuvaa ja 10% pientä höyhentä. Suhde antaa täytteelle enemmän kimmoisuutta ja ilmavuutta.

YKSIKERROSRAKENNE 
Kesäkäyttöön tarkoitetuissa yksikerrosrakenteisissa makuupusseissa on yksi kuitukerros, jolloin pussi on kevyt kantaa ja se pakkautuu erittäin pieneen tilaan.

WAVE 

Lantiovyön muotoilu ja leikkaukset ovat ainutlaatuisia, ja ovat sekä kantokyvyltään että mukavuudeltaan omaa luokkaansa.

WELDING SYSTEM

Kuumahitsaustekniikka, jota käytetään perinteisen tikkausten sijaan. Kuumahitsauksella saavutetaan erittäin kevyt rakenne. Lisäksi kuumahitsaustekniikalla pystytään vähentämään sekä lämpövuotoja että eristemateriaalin tunkeutumista ulos tikkausten rei'istä.

360°REFLECTIVE

Halti 360°Reflective merkinnällä olevissa tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden heijastuvuus ominaisuuksiin. Tuotteisiin on sijoiteltu heijastavia yksityiskohtia niin, että näkyvyys jokaiseen suuntaan on varmistettu - 360°Reflective. Huomioitavaa kuitenkin on että 360°Reflective merkinnällä olevia tuotteita ei lueta CE-merkinnällä varustetuiksi henkilösuojaimiksi ja suosittelemmekin CE-merkittyjen heijastimien lisäkäyttöä.