Lettuohje

Letut

Letturesepti (2-3 annosta)

Preppaa kotona 10 min

- 1 kananmuna
- 2,5 dl maitoa
- 1 tl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 100 g voita
- marjoja

Riko kulhoon kananmuna ja sekoita. Lisää maito, sokeri ja suola.Lisää vehnäjauhot ja sekoita taikina sileäksi. Kaada termospulloon. Taikina turpoaa sopivasti matkalla. Pakkaa voi rasiaan.

Kaneli-sokeri

- 1 tl kanelia
-3 rkl sokeria

Sekoita kaneli ja sokeri. Pakkaa mukaan.

Kokkaa retkellä 15 min

Sulata puolet voista ja kaada termospulloon. Sulje ja ravista. Paista letut lopussa voissa retkikeittimellä. Viimeistele letut kaneli-sokerilla ja mustikoilla.

Katso lisää reseptejä >>