LUE LISÄÄ KÄYTTÄMISTÄMME MATERIAALEISTA

Halti Stormwall®

STORMWALL®

Stormwall® on Softshell-materiaali, jossa on tuulenpitävä ja vettä erittäin hyvin hylkivä tai jopa vedenpitävä kalvo yhdistetty tiiviiseen kosteutta hylkivään pintakankaaseen. Sisäpinta voi vaihdella harjatusta, jopa fleecemäisestä pinnasta sileään. Tuloksena on hengittävä, pehmeä ja joustava materiaali, josta valmistetut tuotteet soveltuvat aktiiviseen käyttöön. Stormwall® -kalvo on vaatteiden lisäksi laajalti käytössä myös käsineissä ja talvimalliston pipoissa.

Halti Untuva

UNTUVA (Down)

Untuva on luontoäidin oma, äärimmäisen lämmin eristemateriaali. Untuvatuotteissa käytetään joko 100% untuvaa tai untuva/höyhen sekoitetta, aina käyttötarkoituksen mukaan. Itse untuva pystyy sitomaan enemmän ilmaan itseensä kuin höyhen, jolloin sen lämmöneristyskyky on parempi. Sekoitteissa käytetään ilmaisua ”90/10” joka tarkoittaa että 100 grammassa täytettä on 90 grammaa untuvaa ja 10 grammaa höyhentä. Haltin untuvatuotteissa käyttämä untuva on eettisesti tuotettua, RDS-standardin mukaista untuvaa. 

Halti X-Stretch

X-Stretch

X-stretch on erittäin joustava ja käyttömukava materiaali, joka soveltuu käytettäväksi sekä aktiivisessa liikunnassa että vapaa-ajassa. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Materiaalille ominaista on hyvä kosteudensiirtokyky ja materiaali kuivuu nopeasti. X-stretch on täysin kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua, ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, halutun käyttötarkoituksen mukaan.

Halti DrymaxX®

DrymaxX®

DrymaxX® on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä kalvomateriaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. Materiaalin ominaisuudet määräytyvät DrymaxX® -kalvon mukaan. DrymaxX® -kalvo yhdistetään vaatteen pintakankaan ja /tai vuorin kanssa aina käyttötarkoituksen mukaan. DrymaxX® -kalvoa käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.  Lue lisää DrymaxX-tuotteista.

Halti Active Dry

Active Dry

Active Dry on tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali, joka säilyttää miellyttävän kuivan tuntunsa kovassakin käytössä. Materiaali ei sido itseensä kosteutta, joten se kuivuu nopeasti. Active Dry -tekniikalla valmistettuja materiaaleja käytetään teknisissä paidoissa ja housuissa, vuorikankaissa sekä alus- ja väliasuissa.

Halti Airlite

AIRLITE

Tuotteita joissa suunnittelun lähtökohtana on saada mahdollisimman kevyitä ja helposti pakattavia tuotteita. Airlite-sarjan tuotteet voidaan pakata esim. omaan taskuunsa ja/tai huppuunsa. Airlite-tuotteista löytyy Weight Serie -merkintä, joka kertoo mihin painoluokkaan kyseinen tuote kuuluu. Tuotteen Weight Serie -arvo (50, 100, 200 jne) määräytyy mallikoolla, miehillä koko M ja naisilla koko 38, punnitusta painosta ja se on suuntaa antava. Esim. Weight Serie 200 -tuotteiden paino on 200 – 299g.

Halti PrimaLoft®

PrimaLoft®

PrimaLoft® -vanuteknologian perusta on vanuteknologian pienimmät kuidut, jotka ovat kooltaan alle 1 denieriä (muiden keskimääräinen kuitukoko 2.5-6 denieriä). Nämä äärimmäisen pienet kuidut pystyvät sitomaan vanurakenteessa sisäänsä paljon ilmaa, jolloin tuloksena on erinomainen lämpivyys ja keveys. PrimaLoft® hylkii myös tehokkaasti vettä ja kuivuu nopeasti. Tämä perustuu sekä kuiturakenteeseen että kuituun lisätyllä, pysyvällä vettähylkivyyskäsittelyllä. PrimaLoft® -kuidussa oleva käsittely vähentää kuidun kykyä imeä itseensä kosteutta samalla kun se tekee siitä vettähylkivän. PrimaLoft® -vanu onkin kylmissä ja märissä olosuhteissa liikkuvien toimivin vaihtoehto.

Halti Pertex®

Pertex®

Tiukkaan kudottujen micro-kangas materiaalien aatelia. Haltin käyttämissä, Pertex® Y serie materiaaleissa käytetään erityisiä, Y:n muotoisia kuituja langan sisällä, jotka lukkiutuvat toisiinsa mahdollistaen erittäin kulutuskestävän rakenteen itse materiaalin painoon nähden. Tuloksena on kulutuskestävä materiaali, jossa yhdistyvät kankaan miellyttävän tuntuinen ulkopinta sekä parempi vettähylkivyys ominaisuus.

Halti UPF

UPF

Mitä suurempi Ultra Protection Factor -luku on, sitä paremmin vaate suojaa – UPF arvo 50+ tarkoittaa että alle 1/50 UV-säteestä pääsee iholle, toisin sanoen alle kaksi prosenttia säteilystä läpäisee kankaan. UPF arvoltaan 15 – 24 antaa hyvän suojan, 25 – 39 on erittäin hyvä ja 40 tai 50+ antaa erinomaisen suojan. Haltin vaatteissa oleva UPF suoja perustuu kankaan kudontatekniikkaan, ei kemialliseen käsittelyyn.

Halti Merino

Merino

Merino on villakuitujen eliittiä. Pitkien säikeiden ansioista materiaali on erityisen pehmeää ja se on miellyttävä käyttää myös vasten paljasta ihoa. Materiaali on käsitelty säilyttämään hyvin muotonsa ja villalle luonteenomaisesti se säilyttää lämmöneristävyyskykynsä myös kostuessaan. Villa on luontaisesti antibakteerinen, reagoiden myös lämpötiloihin joko lämmittäen tai viilentäen ihon pintaa, jolloin se soveltuu erinomaisesti myös teknisiin, aktiiviseen käyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin. Haltin käyttämä merinovilla on sertifioitua, mulesing-vapaata villaa. Käytämme 100% merinovillan lisäksi myös merinovilla/keinokuituyhdistelmiä, käyttötarkoituksen mukaan, luomaan kulutuskestävyyttä ja käyttömukavuutta.

Halti Microtherm

Microtherm

Microtherm on kevyt ja ohueksi prässätty vanu, joka toimii loistavasti lämpöeristeenä teknisten ja vedenpitävien materiaalien kanssa. Mikrokuidusta valmistettu vanu on notkea ja lämmin. Microtherm säilyttää ominaisuutensa hyvin kovassa käytössä ja pesussa.

Microtherm® THERMOFILL

Tämä erittäin pehmeä untuvan kaltainen täyte sisältää pieniä kuiturykelmiä, jotka on puhallettu täytteeseen. Tällä tavalla kuidut luovat epätasaisen rakenteen, joka kapseloi paljon ilmaa sisälleen ja tekee täytteestä erittäin lämpimän ja kevyen.

Microtherm® ARCTY

Erittäin hienojakoisia ja pehmeitä kuituja sisältävä täyte luo ylellisen tunteen ja erittäin lämpimän tuloksen. Monikerroksiset ja hienojakoiset kuidut kapseloivat ilmaa erittäin tehokkaasti ja siten ne soveltuvat käyttöön kylmimmissä olosuhteissa.

Microtherm® Dynamic

Sopivasti lämpimyyttä sekä tekninen toimivuus ovat tämän dynaamisen täytteen ydin. Päällekkäiset kuidut luovat joustavan rakenteen, joka kapseloi ilmaa jopa kapeassa tilassa. Tämä täyte toimii loistavasti joustavien päällismateriaalien kanssa.

Halti Lycra®

Lycra®

Lycra® -kuitu tuo vaatteeseen miellyttävää elastisuutta. Joustava kuitu säilyttää erinomaisesti muotonsa, vähentää rypistyvyttää sekä parantaa istuvuutta.