Materiaalit

Vaatteet

DrymaxX

DrymaxX-merkillä varustetut tuotteet on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tuulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX-materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

Vedenpitävä, tuulenpitävä, hengittävä, testattu.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. Materiaalin ominaisuudet määräytyvät DrymaxX-kalvon mukaan. DrymaxX-kalvo yhdistetään vaatteen pintakankaan ja /tai vuorin kanssa aina käyttötarkoituksen mukaan.

DrymaxX tuotteen rakenne

Pelkkä DrymaxX-kangas ei tee tuotteesta vedenpitävää. DrymaxX- tuotteet on suunniteltu ja valmistettu niin että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat on suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset on teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot on suunniteltu niin että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

DrymaxX tuotteen pesu- ja hoito-ohjeet

DrymaxX-tuotteet on pestävä erillään ja nurinpäin käännettynä. Linkous, rumpukuivaus ja tuotteen vääntäminen saattavat vahingoittaa tuotetta. Liuottimien käyttö DrymaxX tuotteiden pesussa on kielletty. Tarkemmat pesuohjeet löytyvät erikseen jokaisesta DrymaxX-tuotteesta.

Älä riko DrymaxX-kalvoa!

DrymaxX-kalvo rikkoontuu esim. hakaneulojen aiheuttamista rei’istä. Mikäli DrymaxX -tuotteeseen tulee viilto tai reikä, on ne ompelemisen jälkeen teipattava vedenpitävyyden varmistamiseksi. Silikonia sisältävien kyllästeaineiden käyttö ei ole suositeltavaa.

DrymaxX-rakenneluokitus

3-Layer DrymaxX

Kolmikerroksisissa kankaissa DrymaxX-kalvo on pintakankaan ja vuorineuloksen välissä. Kaikki kolme kerrosta on laminoitu yhteen. Tuotteeseen ei tarvita erillistä vuorta.

2,5 Layer DrymaxX

2,5-Kerroksisissa DrymaxX–kankaissa pintakangas on laminoitu yhteen DrymaxX-erikoiskalvon kanssa. Kalvon sisäpinnassa on painettu kuvio, joka suojaa DrymaxX-erikoiskalvoa ja estää kalvon tarttumista ihoon. Printtikuvion ansiosta erillistä vuorta ei tarvita, mikä tekee tuotteesta erittäin kevyen.

2-Layer DrymaxX

Kaksikerroksisissa DrymaxX-kankaissa pintakangas on laminoitu yhteen DrymaxX-erikoiskalvon kanssa. Erillinen vuorikangas levittää ja siirtää kosteuden DrymaxX-kalvolle pitäen vaatteen sisäpuolelta kuivana ja miellyttävän tuntuisena.

Sympatex

GUARANTEED GREEN THE SYMPATEX RECYCLABLE MEMBRANE

Maksimaalista suorituskykyä käyttäjille ja ympäristölle.

Ihmiset jotka ulkoilevat paljon, vaativat vaatetukseltaan äärimmäistä suorituskykyä. Vaatteiden tulee säilyttää kyky lämmittää ja pitää kuivana sääolosuhteista ja aktiviteettitasosta riippumatta.

Tämän vuoksi on tärkeää, että jokaisella erillisellä vaatetuksen kerroksella on ulkoilman ja ihon välillä optimaalinen hengittävyys.

Uloin kerros kohtaa kovimman haasteen: samaan aikaan kun sen täytyy päästää kosteus sisäpuoleltaan ulos, sen tulee pystyä suojaamaan ulkopuoliselta kylmyydeltä ja kosteudelta.

Yhtenä maailman johtavista kalvoasiantuntijoista, Sympatex keskittyy erityisesti juuri tähän ulkokerrokseen. Heidän kehittämänsä kalvo on 100% vedenpitävä, 100% tuulenpitävä ja optimaalisesti hengittävä.­

Näiden keskeisten funktioiden avulla, Sympatexin kalvon suorituskyky on huomattavasti tavanomaista suurempi ja sitä kautta tarjoaa optimaalisen käyttömukavuuden. Sympatex on myös pioneeri ympäristön suojelussa, sillä me tiedämme, että ihmiset jotka nauttivat luonnon tutkimisesta, haluavat myös suojella sitä.

Muut materiaalit

Arcty

–materiaalit edustavat teknisten lämpöä eristävien materiaalien viimeisintä sukupolvea. Arcty-laadut ovat optimaalisia materiaaleja väliasuihin, sillä niiden hengittävä mikrorakenne siirtää alusasun kosteuden tehokkaasti ulompiin vaatekerroksiin. Erinomainen hengittävyys sekä hyvä keveyden ja lämmöneristyksen suhde tekevät Arcty-kankaista parhaan mahdollisen suojan kylmää vastaan.

Primaloft Gold Insulation

Äärimmäisen kylmissä ja märissä olosuhteissa seikkailevien tai muuten vain miellyttävintä ja toimivinta mahdollista materiaalia kaipaavien valinta on PrimaLoft® Gold, markkinoiden tehokkain synteettinen eristemateriaali. Sen lämmöneristävyys suhteessa painoon on ihanteellinen, ja se on yhtä pehmeää kuin untuva. PrimaLoft®-materiaalit tunnetaan erinomaisesta vedenpitävyydestään, joten ne soveltuvat kosteisiinkin sääoloihin. Märkänäkin materiaali säilyttää 96 % kehon lämmöstä. Ainutlaatuisten lämpöominaisuuksiensa lisäksi materiaali on myös hengittävää, pieneen tilaan pakkautuvaa ja erittäin pehmeää.

Primaloft Black Insulation Hi-Loft

PrimaLoft® Black on erittäin tehokas eristemateriaali, jossa yhdistyy lämmönpitävyys, pehmeys, pieneen tilaan pakkautuvuus ja runsaus. PrimaLoft®-tuotteille ominaiseen tapaan se on erinomaisesta lämmöneristyskyvystään huolimatta kevyttä ja untuvamaisempaa kuin mikään muu saman kategorian materiaali. PrimaLoft® Black tarjoaa luonnossa liikkujalle ihanteellisen suojan.

Dupont Comformax Classic

tarjoaa ylivoimaista lämmöneristävyyttä, sillä se sisältää painoonsa nähden 4–5 kertaa enemmän eristekerroksia kuin tavallinen vanu. Monikerrosrakenteen yksittäinen eristekuitukerros painaa vain 5–10 g/m2, mikä takaa äärimmäisen toimivuuden.

Microtherm

on kevyt ja ohueksi prässätty vanu, joka toimii loistavasti lämpöeristeenä teknisten ja vedenpitävien materiaalien kanssa. Mikrokuidusta valmistettu vanu on notkea ja lämmin. Microtherm säilyttää ominaisuutensa hyvin kovassa käytössä ja pesussa.

Thinsulate

Thinsulate-lämmöneristemateriaalin mikrokuidut ovat ainutkertaisen ohuita, ne sitovat enemmän ilmaa pienempään tilaan, mikä luonnollisesti tekee Thinsulatesta paremman eristysmateriaalin. Thinsulaten lämmöneristyskykyyn eivät merkittävästi vaikuta sen enempää kone- kuin kuivapesutkaan. Testit ovat osoittaneet, että itse asiassa Thinsulate-materiaalin keskimääräinen ”clo” eli lämmöneristysarvo pysyy käytännöllisesti katsoen muuttumattomana useiden pesujen jälkeenkin.

Body mapping

Body-mapping on innovaatio, jonka avulla voit säätää takin lämpimyyden sääolosuhteiden ja liikunnan tehokkuuden mukaan. Voit lisätä takin lämpimyyttä kiinnittämällä erilliset lämpöelementit, jolloin kehon muut osat eivät kuitenkaan lämpene liikaa. Kevyet elementit on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Stormwall

Tuulenpitävä ja vettä hylkivä kalvo on yhdistetty tiiviiseen kosteutta hylkivään pintakankaaseen, sisäpinta voi vaihdella harjatusta sileään. Tuloksena on hengittävä ja kevyt materiaali, josta valmistetut tuotteet soveltuvat aktiiviseen käyttöön.

Softshell Light

on tuulta ja vettä hylkivä, erittäin hengittävä ja joustava kalvoton materiaali. Tuote on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää myös väliasun tavoin

X-Strech

on erittäin joustava materiaali, joka soveltuu extreme-lajeihin. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Sopii käytettäväksi aktiivisessa liikunnassa sekä vapaa-ajassa. Kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, käyttötarkoituksen mukaan.,/p>

Active Dry

on tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali, joka säilyttää miellyttävän kuivan tuntunsa kovassakin käytössä. Materiaali ei sido itseensä kosteutta joten se kuivuu nopeasti. Active Dry sopii erinomaisesti aktiiviseen lajiharrastamiseen alimmaiseksi kerrokseksi vasten paljasta ihoa tai välikerrastoksi.

Dry Quick

Dry Quick on aktiiviseen elämänmenoon tarkoitettu, miellyttävä ja helppohoitoinen kudottu materiaali. Kastuessaan se levittää kosteuden tehokkaasti laajalle alueelle, jolloin vaate kuivuu nopeasti. Dry Quick materiaalista valmistetut tuotteet ovat kevyitä ja pakkautuvat pieneen tilaan ollen ihanteellisia matkustuskäytössä.

Ripstop

materiaaleilla on painoonsa nähden erittäin hyvät repimislujuusominaisuudet. Ripstop materiaaleissa on repäisylujuuden parantamiseksi käytetty eri vahvuisia lankoja ja siten niissä yhdistyy sekä keveys että lujuus. Ripstop kankaiden vahvikelangat näkyvät kankaan pinnalla himmeänä ruudukkona.

Elastaani

Elastaani on joustava kuitu, jonka käyttö kankaissa lisää niistä valmistettujen tuotteiden istuvuutta. Joustava materiaali mahdollistaa tyköistuvan leikkauksen ilman että tuotteen käyttömukavuus kärsii.

Airlite

Tuotteita jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut saada mahdollisimman kevyitä ja helposti omaan taskuunsa pakattavia tuotteita. Airlite tuotteista löytyy Weight Serie merkintä joka kertoo mihin painoluokkaan kyseinen tuote kuuluu. Tuotteen Weight Serie arvo (50, 100, 200 jne) määräytyy mallikoossa, eli miehillä koko M ja naisilla koko 38, tuotteen punnitusta painosta ja se on suuntaa antava. Esim Weight Serie 200 tuotteiden paino on 200 – 299g.

Cotton Serie

Materiaaliperhe johon kuuluu 100% puuvilla, puuvilla-polyesteri sekä puuvilla-elastaani sekoitteet. Soveltuvat käytettäväksi rennossa vapaa-ajan vaatetuksessa. Tuotteet ovat ihoa vasten miellyttävän tuntuisia ja ilmavia.

UPF

Ultra Protection Factor luokitus perustuu siihen miten paljon UV säteilyä pääsee kankaan läpi iholle. Mitä suurempi UPF luku on, sitä paremmin vaate suojaa – UPF arvo 50+ tarkoittaa että alle 1/50 UV-säteestä pääsee iholle, toisin sanoen alle kaksi prosenttia säteilystä läpäisee kankaan. UPF arvoltaan 15 – 24 antaa hyvän suojan, 25 – 39 on erittäin hyvä ja 40 tai 50+ antaa erinomaisen suojan. Haltin vaatteissa oleva UPF suoja perustuu kankaan kudontatekniikkaan, ei kemialliseen käsittelyyn.

Pack Away

Tuote on helposti pakattavissa tuotteen mukana tulevaan pakkauspussiinsa.

Kierrätysmateriaalit Haltilla

Materiaalisisältö

  • kokonaan tai osittain kierrätysmateriaalista valmistettua polyesteriä
  • haluttujen ominaisuuksien perusteella mahdollisesti yhdistetty muihin kuituihin.

Kierrätysmateriaalissa käytettäviä raaka-aineita:

  • käytetyt PET-muovipullot
  • käytetyt vaatteet
  • teollisuuden kuitujäte
  • Kuidun muokkausprosessi:
  • raaka-aine hajotetaan molekyylitasolle
  • raaka-aine puhdistetaan ja tislataan
  • raaka-aine muokataan takaisin kuiduksi
  • kuiduista kehrätään polyesterilankaa

Kierrätetyn polyesterin ominaisuudet

 • koska uudelleenmuokkausvaiheessa kierrätetty polyesteri on muutettu takaisin molekyylitasolle, toimii se täysin kuten uusi polyesterikin.

DrymaxX-kankaissa käytetty kierrätetty polyesterimateriaali valmistetaan käytetyistä PET (polyeteenitereftalaatti) –muovipulloista.

Muovipullot hajotetaan ensin mekaanisesti, sitten kemiallisesti takaisin molekyylitasolle. Puhdistuksen jälkeen materiaali polymerisoidaan uudelleen ja saatetaan sulakehruun avulla kuiduksi. Kuidusta kehrätään edelleen polyesterilankaa ja langasta kudotaan kangasta.

Kierrätysmateriaalien käyttö vähentää jätteen määrää ja öljyn käyttöä, kun käytetyt pullot eivät päädy kaatopaikalle ja lähtömateriaaliksi ei tarvita öljyä.

Kantolaitteet

Reppukankaat

Box Ripstop Polyesteri

Erikoiskudontatekniikalla valmistettu ripstop materiaali joka on kolminkertaisella Polyuretaanilla käsitelty vedenpitäväksi. Kankaan ulkopinnassa myös likaa ja kosteutta hylkivä käsittely.

Two-tone Ripstop Polyamidi

Kahdella eri sävyllä kudottu ripstop Polyamidi kangas. Kangas on alapuolelta kyllästetty vesitiiviiksi PU:lla ja pinnassa on vielä vettähylkivä käsittely.

Tarpaulin

Vahva materiaali joka on kulutusta kestävä ja vesitiivis. Tarpauliinin voi myös hitsata saumoistaan.

Honeycomb ripstop

Polyesterikangas jossa on hunajakenno rakenne joka vahvistaa kangasta ja mahdollistaa kevyempien perusmateriaalien käytön.

Ripstop Polyesteri

Ripstop kuviolla vahvistettu materiaali joka rakenteensa vuoksi soveltuu hyvin tuotteisiin joita halutaan keventää.

Velveton

Pehmeä kahisematon kangas metsästysreppuihin. Vedenpitävä kalvo on kankaan nurjalla puolella.

Polyesteri 600D

Käytössä mukavan notkea ja vedenpitävä kangas päivittäiseen käyttöön tarkoitetuissa repuissa ja laukuissa, kolminkertainen PU pinnoite.

Coolvent selkäosa

Coolvent on kolmikerros verkkomateriaali joka jättää ilmakanavan selän ja repun väliin.

Makuupussit

Makuupussikankaat

Meryl 35 / Ripstop

Huippukevyt makuupussikangas. Meryl kangas on tehty mikroskooppisen ohuesta filamentista, käyttäen hyväksi uusinta tekniikkaa.

Ultralite R/S

DuPont Tactel Ultralite Ripstop Polyamidi Du Pont Tactel microfilamentista kudottu kevyt kangas jossa on lisäksi Ripstop kudos vahvistamassa rakennetta.

Soft Touch Polyesteri

Erikoismenetelmällä käsitelty kangas jossa on pehmeä, nukkamainen pinta joka levittää ja haihduttaa kosteutta ja on miellyttävä ihoa vasten.

Peach Polyesteri

Vettähylkivä mutta hengittäväksi käsitelty kangas jossa on pehmeä, nukkamainen pinta.

Makuupussitäytteet

Untuva

Kaikki Haltin käyttämä untuva kerätään kuolleista linnuista. Elävistä linnuista ei nypitä untuvaa tai höyhentä. Untuva otetaan talteen ravinnoksi tuotetusta siipikarjasta.

Fill power

Fill power arvo ilmaisee untuvan kimmoisuutta ja nousukykyä. Arvo 700 on erittäin hyvä arvo ja ilmaisee hyvää eristävyyttä ja untuvan korkeaa laatua.

Untuvaa 80/20

Untuvaa suhteessa 80/20. Untuvaa on 80 % ja pieniä höyheniä 20% antamaan täytteelle enemmän kimmoisuutta ja ilmavuutta.

Untuvaa 90/10

Untuvaa suhteessa 90/10. Untuvaa on 90 % ja pieniä höyheniä 10% antamaan täytteelle enemmän kimmoisuutta ja ilmavuutta.

Microtherm

Uuden aikakauden teknologian tuote. Yhteistyössä yhden maailman johtavista kuituvalmistajan kanssa kehittämä eriste, joka toimii moitteettomasti myös pohjolan rankoissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Quattrofill 7

Seitsemän reikäinen kuitu joka varastoi lämpöä sisäänsä ja eristää tehokkaasti kylmää vastaan.

Makuualustat

TPU

Thermoplastic Polyurethane. Materiaali joka laminoidaan kankaaseen jotta alustasta tulisi ilmatiivis.

Harjattu 75D Polyesteri

Iholle mukavan pehmeä ja lämmin materiaali. Joko Diamond Ripstop kudoksella tai sileäpintainen kangas.

75D Honeycomb Ripstop Polyesteri

Ripstop kuviolla vahvistettu materiaali joka rakenteensa vuoksi soveltuu hyvin tuotteisiin joita halutaan keventää.

75D Diamond Ripstop Polyesteri

Ripstop kuviolla vahvistettu materiaali joka rakenteensa vuoksi soveltuu hyvin tuotteisiin joita halutaan keventää

Teltat

Telttakankaat (ulkoteltat)

Silikoni Nylon R/S

Silikonikäsittely tekee kankaasta sitkeämmän ja kestävämmän repeytymistä vastaan. Loska ja lumi eivät myöskään tartu helposti tähän kankaaseen. Ripstop kudos vahvistaa kangasta. Kankaan repäisylujuus on 17,5 kg.

Polyesteri Ripstop

Laadukas ulkoteltta materiaali joka on pinnoitettu Polyuretaanilla (PU ) vedenpitäväksi. Pinnoitteen vesipilariarvo ilmoitetaan mm lukuna, 3000 tai 4000 mm, joka tarkoittaa vesipilarin korkeutta neliösentillä. Tämä materiaali on myös saumateipattu, jolloin teltan vedenpitävyys paranee entisestään. Ripstop kudos vahvistaa kangasta ja parantaa sen repimislujuutta.

Hopeoitu Polyesteri

Peruskangas on normaali Polyesteri mutta PU liuokseen on lisätty hopea väriä. Hopeointi parantaa lämmön heijastusta takaisin telttakankaasta. Tämä ominaisuus on erityisen hyvä laavuissa ja pelastuslakanoissa.

Polyesteri

Laadukas ulkoteltta materiaali joka on pinnoitettu Polyuretaanilla (PU ) vedenpitäväksi. Pinnoitteen vesipilariarvo ilmoitetaan mm lukuna, esim. 3000 mm, joka tarkoittaa vesipilarin korkeutta neliösentillä. Tämä materiaali on myös saumateipattu, jolloin teltan vedenpitävyys paranee entisestään.

Telttakankaat (sisäteltat)

Oxford Polyamidi

Materiaali jota käytetään telttapohjassa sekä suojapusseissa, kankaan erinomaisen kulutuskestävyyden sekä puhkomislujuuden takia. Myös tämä kangas on pinnoitettu vedenpitäväksi.

40D Ripstop Polyamidi

Vettähylkivä mutta hyvin telttaa tuulettava huippukevyt kangas.

Hengittävä Ripstop Polyamidi

Sisäteltoissa käytetty kangas joka on vettähylkivä, mutta samalla tuulettaa teltan sisätilaa hyvin. Ripstop kudos vahvistaa kangasta entistä lujemmaksi.

Hengittävä Polyesteri

Sisäteltoissa käytetty kangas joka on vettähylkivä, mutta tuulettaa sisätilaa hyvin.

Filmilaminoitu PE

Kovaa kulutusta kestävä telttapohjamateriaali. Materiaali on vesitiivis, mutta mahdollisia saumoja ei ole teipattu.

Makuupussien käyttölämpötilastandardi

Halti makuupussien käyttölämpötilojen määrittelemisessä käytämme EN-13537 standardin mukaisia testejä. Standardi määrittelee makuupussien alimmat lämpötilat Comfort-, Limit- ja Extreme käyttöalueille. Comfort arvo osoittaa lämpötilaa, jossa keskiverto nainen ei tunne makuupussissa kylmyyttä. Limit arvo on alin lämpötila jossa keskiverto mies ei tunne makuupussissa kylmyyttä. Extreme lämpötila-alueella nukkuja saattaa tuntea kovaa kylmyyttä. Tällä lämpötila-alueella on nukkujalla hypotermian vaara.

Kengät

DrymaxX

DrymaxX-merkillä varustetut tuotteet on suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tuulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX-materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

Vedenpitävä, tuulenpitävä, hengittävä, testattu.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. Materiaalin ominaisuudet määräytyvät DrymaxX-kalvon mukaan. DrymaxX-kalvo yhdistetään vaatteen pintakankaan ja /tai vuorin kanssa aina käyttötarkoituksen mukaan.

DrymaxX tuotteen rakenne

Pelkkä DrymaxX-kangas ei tee tuotteesta vedenpitävää. DrymaxX- tuotteet on suunniteltu ja valmistettu niin että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat on suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset on teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot on suunniteltu niin että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

DrymaxX tuotteen pesu- ja hoito-ohjeet

DrymaxX-tuotteet on pestävä erillään ja nurinpäin käännettynä. Linkous, rumpukuivaus ja tuotteen vääntäminen saattavat vahingoittaa tuotetta. Liuottimien käyttö DrymaxX tuotteiden pesussa on kielletty. Tarkemmat pesuohjeet löytyvät erikseen jokaisesta DrymaxX-tuotteesta.

Älä riko DrymaxX-kalvoa!

DrymaxX-kalvo rikkoontuu esim. hakaneulojen aiheuttamista rei’istä. Mikäli DrymaxX -tuotteeseen tulee viilto tai reikä, on ne ompelemisen jälkeen teipattava vedenpitävyyden varmistamiseksi. Silikonia sisältävien kyllästeaineiden käyttö ei ole suositeltavaa.

DrymaxX-rakenneluokitus

3-Layer DrymaxX

Kolmikerroksisissa kankaissa DrymaxX-kalvo on pintakankaan ja vuorineuloksen välissä. Kaikki kolme kerrosta on laminoitu yhteen. Tuotteeseen ei tarvita erillistä vuorta.


2,5 Layer DrymaxX

2,5-Kerroksisissa DrymaxX–kankaissa pintakangas on laminoitu yhteen DrymaxX-erikoiskalvon kanssa. Kalvon sisäpinnassa on painettu kuvio, joka suojaa DrymaxX-erikoiskalvoa ja estää kalvon tarttumista ihoon. Printtikuvion ansiosta erillistä vuorta ei tarvita, mikä tekee tuotteesta erittäin kevyen.


2-Layer DrymaxX

Kaksikerroksisissa DrymaxX-kankaissa pintakangas on laminoitu yhteen DrymaxX-erikoiskalvon kanssa. Erillinen vuorikangas levittää ja siirtää kosteuden DrymaxX-kalvolle pitäen vaatteen sisäpuolelta kuivana ja miellyttävän tuntuisena.

Vahatuottet

Materiaaliuutuus: DrymaxX Wax

 • Vahaviimeistely tuo materiaalille vettä- ja likaahylkivyyttä. Vahakäsittelylle ominaista on sen muuttuminen ulkonäöllisesti sekä kuluminen käytössä ja pesussa. Käsittelyn voi uusia halutessa ja tällöin tulee noudattaa tuotteen hoito-ohjeita.
 • Tyylikkäät ja vedenpitävät DrymaxX Classic Wax takit sopivat hyvin sekä outdoor –käyttöön että kaupunkilaiseen vapaa-aikaan.
 • DrymaxX Wax tuotteet tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloin, kun sataa, tuulee ja tuiskuaa. Toimivuuden takeena ovat sek DrymaxX –materiaali, että tuotteen rakenteelliset ominaisuudet.