Meille töihin!

Avoimet työpaikat

Vientipäällikkö

Haemme nyt aloitteellista, positiivista tekijää Vientipäällikön tehtävään pääkonttorillemme Söderkullaan.

Vientipäällikkönä vastuullasi on kehittää kansainvälistä myyntiä ja saavuttaa määritellyt myyntitavoitteet, etsiä aktiivisesti uusia potentiaalisia vientiasiakkaita sekä hoitaa nykyisiä asiakassuhteitamme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta (merkki)vaatteiden myynnistä kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille ja markkinoille. Avainasemassa on kyky avata liikesuhteita potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Olet osaava kommunikoija ja sinulla on taito ylläpitää ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet halukas matkustamaan asetettujen vientimyyntitavoitteiden saavuttamisen edellyttämässä laajuudessa ja hallitset hyvin englannin kielen. Eduksi ja tukemaan tehtävän hoitamista ovat muut kielet - kuten ruotsi tai saksa.

Työskentelytapaasi korostaa menestymisen nälkä ja aloitteellisuus. Olet halukas oppimaan uusia asioita ja kehittämään asiakkaidemme sekä yrityksemme liiketoimintaa. Jos kiinnostuksesi heräsi ja tunnet, että olisit sopiva henkilö näihin monipuolisiin tehtäviin, laitathan hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019

Tarjoamme sekä haastavan että erittäin mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden osallistua yrityksemme kannalta keskeiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Meiltä löydät myös viihtyisän työympäristön sekä mutkattoman ja mukavan työilmapiirin hyvin henkilöstöeduin!

Hae tehtävää tästä linkistä. 

Avoin hakemus

Mikäli meiltä ei löydy tällä hetkellä sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen työpaikkahakemuksen Halti Avoin Hakemus-sivuston kautta.

Meillä on rajoitettu määrä harjoittelupaikkoja tarjolla opiskeluun liittyvässä työharjoittelussa mm. myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin sekä tekstiilialan tuotekehityksen (esim. vestonomiopiskelijat) tehtävien parissa. Hae harjoittelupaikkaa tämän Halti Harjoittelupaikka-sivuston kautta. Olemme sinuun yhteydessä kun sopiva paikka on avoinna.

 

Käsittelemme ainoastaan yllä olevin hakusivustojen kautta tulleet työpaikkahakemukset. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, lakien ja asetusten mukaisesti. Jättämällä avoimen hakemuksen, hyväksyt että tietojasi säilytetään järjestelmässämme (korkeintaan 12 kk) ja että tietojasi saa käyttää rekrytointitarkoituksissa yrityksessämme. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot lähettämällä sitä koskevan sähköpostin osoitteeseen rekrytointitiedot@halti.fi.

Halti Oy käsittelee hakemuksia ja niissä olevia henkilötietoja EU:n tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää tästä

TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA -20% ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.