Meille töihin!

Avoimet työpaikat

Osa-aikainen myyjä

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä, ulkoilusta ja liikunnasta innostunutta myyjää avuksi osa-aikaisiin työtehtäviin pääkaupunkisiseudun myymälöihimme (lähinnä Herttoniemi, Flamingo, Outletkylä Helsinki) Hakijoilta odotamme:

- ennen kaikkea: reipasta, työtä pelkäämätöntä otetta, tiimihenkeä, joustavuutta sekä positiivista asennetta

- soveltuvuutta myymälätyöskentelyyn ja valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina - kokemusta myyjän työstä, mielellään urheilu- ja tekstiilikaupan puolelta

- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuvaa palveluenglantia

Tarjoamme mielenkiintoisen työn merkkituotteidemme parissa sekä osaavan ja mukavan myymälätiimimme tuen! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos haluat liittyä jäseneksi retailtiimiimme, hae paikkaa mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae työtehtävää tästä. 

 

Avoin hakemus

Mikäli meiltä ei löydy tällä hetkellä sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen työpaikkahakemuksen Halti Avoin Hakemus-sivuston kautta.

Meillä on rajoitettu määrä harjoittelupaikkoja tarjolla opiskeluun liittyvässä työharjoittelussa mm. myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin sekä tekstiilialan tuotekehityksen (esim. vestonomiopiskelijat) tehtävien parissa. Hae harjoittelupaikkaa tämän Halti Harjoittelupaikka-sivuston kautta. Olemme sinuun yhteydessä kun sopiva paikka on avoinna.

 

Käsittelemme ainoastaan yllä olevin hakusivustojen kautta tulleet työpaikkahakemukset. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, lakien ja asetusten mukaisesti. Jättämällä avoimen hakemuksen, hyväksyt että tietojasi säilytetään järjestelmässämme (korkeintaan 12 kk) ja että tietojasi saa käyttää rekrytointitarkoituksissa yrityksessämme. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot lähettämällä sitä koskevan sähköpostin osoitteeseen rekrytointitiedot@halti.fi.

Halti Oy käsittelee hakemuksia ja niissä olevia henkilötietoja EU:n tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää tästä

TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA -20% ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.