Meille töihin!

Avoimet työpaikat

Raiski Tuoteryhmäpäällikkö

Etsimme alan ammattilaista Raiski tuotekehitystiimin esimieheksi päätehtävänään rakentaa ja kehittää kaupallisia mallistoja sekä jatkuvasti parantaa tuotekehitysprosessiamme strategiaamme tukevaan suuntaan. Hakemamme henkilö omaa jo kokemusta näistä tehtävistä ja tuntee alan omakseen. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky johtaa ja ohjata tiimiään omalla esimerkillään laadukkaaseen ja tulokselliseen toimintaan. Päällikkönä ja tiiminjäsenenä hän on reilu, jämäkkä ja helposti lähestyttävä. Hän osaa nähdä laajoja asiakokonaisuuksia ja on innokas sekä idearikas toiminnan kehittäjä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Ymmärrystä ja kokemusta toiminnallisten ulkoilu- ja urheiluvaatteiden liiketoiminnasta kattaen mm. tuotteen kustannusrakenteen hallinnan ja materiaalituntemuksen
  • Työhistoriaa tuotekehityksestä yhdessä suunnittelijoiden ja tuotekehitystiimin kanssa
  • Intohimoa ulkoiluvaatteiden ja sporttisten tuotteiden maailmaan - Kokemusta vaatteiden ostotoiminnasta sekä tuotevalikoiman tehokkaasta hallinnasta
  • Esimieskokemusta ja suunnitelmallisuutta
  • ”Can do -asennetta” ja yhdessä tekemisen arvostamista
Raiski on tuotemerkkinä mielenkiintoisessa vaiheessa ja mikäli nyt tiedät ja tunnet, että tämä tehtävä on juuri sinulle, kannattaa hakea! Meiltä löydät mutkattoman ja viihtyisän työilmapiirin, mukavat asiantuntevat kollegat, nykyaikaiset laitteet ja järjestelmät sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head Of Operations, Laura Roman puh. 09-852081 maanantaina 17.6. klo 9-10 ja keskiviikkona 19.6. klo12-13 Käynnistämme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae paikkaa tästä linkistä. Klikkaa hakemukseen.

Avoin hakemus

Mikäli meiltä ei löydy tällä hetkellä sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen työpaikkahakemuksen Halti Avoin Hakemus-sivuston kautta.

Meillä on rajoitettu määrä harjoittelupaikkoja tarjolla opiskeluun liittyvässä työharjoittelussa mm. myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin sekä tekstiilialan tuotekehityksen (esim. vestonomiopiskelijat) tehtävien parissa. Hae harjoittelupaikkaa tämän Halti Harjoittelupaikka-sivuston kautta. Olemme sinuun yhteydessä kun sopiva paikka on avoinna.

 

Käsittelemme ainoastaan yllä olevin hakusivustojen kautta tulleet työpaikkahakemukset. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, lakien ja asetusten mukaisesti. Jättämällä avoimen hakemuksen, hyväksyt että tietojasi säilytetään järjestelmässämme (korkeintaan 12 kk) ja että tietojasi saa käyttää rekrytointitarkoituksissa yrityksessämme. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot lähettämällä sitä koskevan sähköpostin osoitteeseen rekrytointitiedot@halti.fi.

Halti Oy käsittelee hakemuksia ja niissä olevia henkilötietoja EU:n tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää tästä

TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA -20% ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.