Halti - Hiker -sarjaHalti - Hiker  Takki ja housut

Meille töihin!

Avoimet työpaikat

Myymälävastaava

Haemme nyt uuteen myymäläämme myymälävastaavaa

Hakemamme henkilö on aloitekykyinen, positiivisella asenteella varustettu tekijä, joka omalla esimerkillään ja innostuksellaan ohjaa ja motivoi tiimiään laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseen. Hän ymmärtää mitä konseptin mukainen yleisilmeen näkyminen myymälässä tarkoittaa ja vie kampanjat ja muut myynnin tehostamistoimet sujuvasti maaliin saakka.

Työhön kuuluu päivittäisten myymälärutiinien lisäksi vastuu henkilöstöresursoinnista, työvuorosuunnittelusta, perehdytyksestä ja raportoinnista. Myymälän varastonhallinta ja tarvittavat toimenpiteet sen pohjalta ovat myös tärkeä osa tätä tehtävää.

Hakijoilta odotamme kokemusta urheilu-, tekstiili-, tai jalkinekaupan vastuullisista tehtävistä, kokemus kauppakeskustyöskentelystä lasketaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja systemaattista otetta työskentelyyn, tiimihenkeä, joustavuutta ja jämäkkyyttä. Esihenkilötaidot ja tarvittaessa itsenäinen päätöksentekokyky auttavat tehtävässä eteenpäin. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, englanti palvelukielenä luetaan eduksi.

Myymälävastaavan tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja tukenaan uudella esihenkilöllä on oma tiimi, Retail Managerimme sekä muu Haltin osaava väki, joiden kanssa yhteydenpito sujuu mutkattomasti. Meiltä löydät kiinnostavan työn merkkituotteidemme parissa, mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja toimivat työvälineet.

Myymälämme avautuu Espooseen elokuussa 2024 ja työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus omaan lomaan kesän aikana voidaan järjestää. Työ on kokoaikainen, 37,5h/vko. Palkkaus perustuu Kaupan työehtosopimukseen ja erikseen sovittavaan vastuulisään.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat olla mukana käynnistämässä uusinta myymäläämme, haethan paikkaa pian, kuitenkin viimeistään 2.4.2024 mennessä: https://www.recright.com/careers/fi/halti-oy/myymalavastaava-halti-65f04dc0a46b4e6809b00568


Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Retail Manager Juha Antikainen 040-673 2301.

Avoin hakemus

Mikäli meiltä ei löydy tällä hetkellä sinua kiinnostavaa työpaikkaa, voit jättää avoimen työpaikkahakemuksen Halti Avoin Hakemus-sivuston kautta.

Meillä on rajoitettu määrä harjoittelupaikkoja tarjolla opiskeluun liittyvässä työharjoittelussa mm. myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin sekä tekstiilialan tuotekehityksen (esim. vestonomiopiskelijat) tehtävien parissa. Hae harjoittelupaikkaa tämän Halti Harjoittelupaikka-sivuston kautta. Olemme sinuun yhteydessä kun sopiva paikka on avoinna.

Käsittelemme ainoastaan yllä olevin hakusivustojen kautta tulleet työpaikkahakemukset. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, lakien ja asetusten mukaisesti. Jättämällä avoimen hakemuksen, hyväksyt että tietojasi säilytetään järjestelmässämme (korkeintaan 12 kk) ja että tietojasi saa käyttää rekrytointitarkoituksissa yrityksessämme. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan sinua koskevat tiedot lähettämällä sitä koskevan sähköpostin osoitteeseen rekrytointitiedot@halti.fi.

Halti Oy käsittelee hakemuksia ja niissä olevia henkilötietoja EU:n tietosuojakäytännön mukaisesti. Lue lisää tästä.