Halti - Miesten LasketteluvaatteetHalti Miesten Laskettelutakit - Mobiili

Haltin kokotaulukko

Näin otat mitat

Kokotaulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. Mitat ovat suuntaa antavia normaalivartalon mittoja. Katso alta mittausohjeet.

Mitat mitataan suoraan vartalosta. Vaatteiden mitoituksessa on otettu huomioon liikkumaväljyys. Valitse yläosat rinnanympäryksen mukaan ja alaosat lantionympäryksen mukaan.

Rintakehän mittaaminen

Laita mittanauha rintakehäsi leveimpään kohtaan. Katso ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Rinnanympäryksen mittaaminen

Laita mittanauha rintasi korkeimpaan kohtaan. Katso ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Vyötärön mittaaminen

Aseta mittanauha vyötärösi kapeimpaan kohtaan. Varmista ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Lantion mittaaminen

Aseta mittanauha lantiosi leveimpään kohtaan. Varmista ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Jalan sisäpituuden mittaaminen

Mittaa jalan pituus haarasta lattiaan. Varmista ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Kaulasta ranteeseen

Mittaa pituus kaulasta ranteeseen. Varmista ettei mittanauha ole solmussa, liian kireällä tai löysällä. Vertaamalla tulosta kokotaulukon mittoihin löydät vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon.

Naisten mittataulukko

Naisten Plus mittataulukko

Miesten mittataulukko

Lasten mittataulukko

SLIM FIT - Slim fit tuotteissa on vartalonmyötäinen leikkaus. Aluskerrastoistamme, trikoistamme ja osasta urheilutakeistamme löytyvät slim fit -kokoja.

REGULAR FIT - Vaatteet, joiden istuvuus on normaali, kuuluvat regular fit -kokoon. Suurin osa tuotteistamme kuuluvat tähän kategoriaan.

RELAXED FIT - Nämä tuotteet ovat malliltaan väljempiä. Esim. naisten ja miesten Bergga talvitakit ovat malliltaan relaxed fit.

Halti - Galaxy Naisten Laskettelutakki - Malli
Käsineiden numero- ja kirjainkokojen vastaavuudet

Hanskojen koon ilmoitamme kirjaimilla, jotka vastaavat kämmenen leveintä kohtaa tuumissa. Näin mittaat sinulle sopivan hanskan koon:

Mittaa kämmenesi ympärys leveimmästä kohtaa senttimitalla ja jaa tulos 2,54:lla. Jos kämmenen ympärys on esimerkiksi 23cm ja sen jakaa 2,54:lla, tulee tulokseksi 9,06. Sopiva hanskan koko on sinulle M = 9. 

Aikuiset

XXS= 6 | XS = 7 | S = 8 | M = 9 | L = 10 | XL = 11 | XXL=12

Lapset

3 = 2-4v | 4 = 4-6v | 5 = 6-8v | 6 = 8-10v

Pipojen mittataulukko

Pipojen koot ilmoitamme kirjaimilla. Näin valitset itsellesi oikean pipon koon:

Mittaa pään ympärys noin sentti korvan yläpuolelta. Jos päänympärys on esimerkiksi 55-56cm, niin sinulle sopiva koko on S. Jos olet epävarma koosta tilaa mieluummin kokoa isompi kuin liian pieni.

Koko

S = 55-56cm päänympärys

M = 57-58cm päänympärys

L = 59-60cm päänympärys

Halti asusteet. Lämpimät pipot, hanskat ja sukat verkkokaupasta.