Halti - Avoimet työpaikat

TAKUU

Haltin tuotteilla on vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuu

Voit luottaa Halti laatuun ja siihen, että ostamasi tuote tulee palvelemaan sinua tulevien pidempien kuin lyhempienkin reissujen ajan. Jos kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa virheen, otamme tuotteestamme vastuun!

Yleisen reklamaatiokäytäntömme mukaan kaikilla tuotteillamme on vuoden (1) materiaali- ja/tai valmistevirhetakuu ostopäivästä alkaen. Huomaathan, että takuu ei kata käytöstä johtuvaa tuotteen kulumista tai vioittumista.

Reklamaatiotapauksissa tulee heti virheen huomattuaan ottaa yhteyttä tuotteen myyneeseen kauppaan. Tapauksesta riippuen kauppa joko korjaa tuotteen, vaihtaa tuotteen uuteen tai hyvittää kuluttajalle tuotteen hinnan.

Huomioithan, että tuotteen takuu raukeaa jos tuotetta muutellaan, korjataan asiakkaan tai kolmannen tahon toimesta ilman Haltin etukäteistä kirjallista suostumusta. 

Halti-verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatiot

Halti-tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen, kestämään aikaa ja käyttöä. Jos kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa virheen ilmoita siitä meidän asiakaspalveluun mahdollisemman pian. Täältä löydät tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot reklamaatioilmoituksen tekemiseen.