Takuu

Haltin tuotteilla on vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuu

Voit luottaa Halti laatuun ja siihen, että ostamasi tuote tulee palvelemaan sinua tulevien pidempien kuin lyhempienkin reissujen ajan. Jos kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa virheen, otamme tuotteestamme vastuun!

Yleisen reklamaatiokäytäntömme mukaan kaikilla tuotteillamme on vuoden (1) materiaali- ja/ tai valmistevirhetakuu ostopäivästä alkaen. Reklamaatiotapauksissa tulee heti virheen huomattuaan ottaa yhteyttä tuotteen myyneeseen kauppaan. Tapauksesta riippuen kauppa joko korjaa tuotteen, vaihtaa tuotteen uuteen tai hyvittää kuluttajalle tuotteen hinnan. Halti puolestaan hyvittää tuotteen kaupalle. Kuitti tai esimerkiksi kopio tiliotteesta toimii takuutodistuksena ja tositteena maksetusta summasta. Kuitti ei ole kuluttajalle pakollinen, mutta auttaa paljon asian selvittämisessä sekä takaa, että saat hyvityksen maksamastasi summasta. Mikäli ostotodistusta ei ole esittää, kauppa on velvollinen hyvittämään alimman hinnan, jolla tuotetta on kyseisessä myymälässä myyty. Tällöin jälleenmyyjä voi hyvittää tuotteen lahjakortilla.

Halti verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatiot

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden reklamaatiot hoidetaan asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse osoitteessa info@halti.fi tai puhelimitse numerossa 09-8520 8288. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9:00 - 15:00.

Reklamaation käsittelyn nopeuttamiseksi, liitäthän viestiisi vähintään seuraavat tiedot:

·         Mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta
·         Kuva tai kuvia tuotteesta
·         Verkkokaupan tilausnumero tai kopio ostotodistuksesta
·         Omat yhteystiedot

Viestin viitteeksi pyydämme lisäämään: Reklamaatio: Tilausnumero XXX (tilauksesi tilausnumero).

Mahdollisimman tarkat tiedot tuotteesta ja viasta auttavat asian selvittämisessä.

Käsittelemme reklamaatiot ja muut viestit tulojärjestyksessä ja pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian. Tarpeen tullen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse asian selvittämiseksi.

Reklamaatiot auttavat meitä parantamaan palveluamme, joten otamme aina kaiken tuotteisiin liittyvän palautteen mielellämme vastaan!