Halti Second Hand

HALTI SECOND HAND

IN COLLAB WITH NINYES

Kierrätä Halti-tuotteille uusi elämä

Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteemme on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelmamme myötä otamme vastuun sosiaalisesta, ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Suunnittelemme ajattomia ja kestäviä tuotteita, ja haluamme pidentää tuotteiden käyttöikää tarjoamalla toimivan vaihtoehdon kierrättää hyväkuntoiset Halti-tuotteet.

Halti Second Hand

Voit nyt myydä käytetyt Halti-vaatteesi helposti eteenpäin ja saat kutakin kierrätyskelpoista tuotetta kohtaan lahjakortin Haltin verkkokauppaan. Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Halti-tuotteet.

Lähetä käytetyt Halti-tuotteet Nineysille ja he hoitavat kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain pakata ja lähettää tuotteet. Saat jokaisen jälleenmyyntiin kelpaavan Halti-tuotteen arvioidusta myyntihinnasta 50–70 % hyvityksenä takaisin lahjakortin muodossa. Saat lahjakortin käyttöösi nopeasti, eikä sinun tarvitse odotella tuotteiden myyntiä.

Helppoa, toimivaa ja nopeaa.

Mitä voin kierrättää?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki Haltin vaatteet ja reput sekä asusteet (hanskat ja pipot). Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia.

EI KIITOS:

Kengät, sukat ja alusvaatteet. Likaiset, tahraiset, karvaiset, rikkinäiset, haalistuneet tai loppuun käytetyt Halti-tuotteet.

Miten homma toimii?

1. Tutustu lähetysohjeisiin ja täytä re-wear -lomake Ninyes.fi-sivulla. Voit postittaa tuotteet Nineysille tai palauttaa ne heidän palautuspisteisiinsä.

2. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin lähettämiesi tuotteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi. Saat lahjakortille hyvityksenä jokaisesta myyntiin kelpaavasta tuotteesta 50–70 % sen oletetusta myyntihinnasta. Voit käyttää lahjakortin verkkokaupassa halti.fi tai Ninyes-verkkokauppaan. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta antopäivästä.

3. Parhaat käytetyt Halti-tuotteet löytyvät Ninyesin verkkokaupasta.

Kiitos kun kierrätät!

Halti x Ninyes Second Hand

Käytettyjä Halti-tuotteita on nyt myynnissä myös Ninyesin verkkokaupassa! Klikkaamalla alla olevia tuotteita siirryt suoraan Ninyesin verkkokauppaan.