Halti Second HandHalti Second Hand

HALTI X NINYES

HALTI SECOND HAND in collab with Ninyes

Voit nyt myydä meille hyväkuntoiset ja tarpeettomat Halti-tuotteesi ja saat korvaukseksi
lahjakortin verkkokauppaamme.

Kierrätä ja muuta käytetyt Halti-tuotteesi lahjakortiksi

Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi!

Lähetä käytetyt Halti-tuotteet takaisin meille, ostamme ne lahjakorttia vastaan ja etsimme niille uuden kodin!

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä vaatteesta joko 70 % tai 50 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesin verkkokaupasta löydät parhaat käytetyt Halti-tuotteet.

Helppoa ja nopeaa:

1. Täytä ja lähetä kierrätyslomake.

2. Pakkaa myytävät vaatteet, lisää paketin sisään lappu, jossa on nimesi, numerosi ja meiliosoitteesi. Katso tarkemmat postitusohjeet alta.

3. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet vaatteesi, saat sähköpostiisi vaatteiden hyvitysarvon. Kun olet hyväksynyt arvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Maksamme sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä tuotteesta joko 70% (tuotteista, joiden arvo on yli 70€) tai 50 % (tuotteista, joiden arvo on alle 70€) tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Hyvitys maksetaan lahjakortin muodossa.

Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua siitä kun olet lähettänyt kierrätettävät vaatteesi Ninyesille. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot löytyvät kierrätyskumppanimme Ninyesin nettisivuilta.

Mitä voin kierrättää?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki Haltin vaatteet ja reput sekä asusteet (hanskat ja pipot). Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia.

EMME OTA VASTAAN:

Kengät, sukat ja alusvaatteet. Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet ja asusteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet, kopiotuotteet tai jo loppuun käytetyt tuotteet.

Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja eikä voimakkaita hajuja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Halti-tuotemerkki on leikattu kahtia.

Miksi kierrättää?

Jotta käytetyt Halti-tuotteet kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää Halti-tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteemme on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Think Ahead -kestävän kehityksen ohjelmamme myötä otamme vastuun sosiaalisesta, ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Suunnittelemme ajattomia ja kestäviä tuotteita, ja haluamme pidentää tuotteiden
käyttöikää tarjoamalla toimivan vaihtoehdon kierrättää hyväkuntoiset Halti-tuotteet.

Kiitos, että kierrätät!

Postitusohjeet

Postitus Suomesta:

Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

Matkahuollon palautuskoodi: 9545051

Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:

- Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
- Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5

Postitus muista maista:

Lue tarkemmat postitusohjeet ja -hinnat Ninyesin nettisivuilta.

Halti x Ninyes Second Hand

Käytettyjä Halti-tuotteita on nyt myynnissä myös Ninyesin verkkokaupassa! Klikkaamalla alla olevia tuotteita siirryt suoraan Ninyesin verkkokauppaan.