Click & Collect

Halti - Click & Collect

Varaa tuote Haltin verkkokaupasta osoitteessa halti.fi ja nouda tuote haluamastasi myymälästä. Tuotteen varaaminen ei maksa mitään ja se mahdollistaa tuotteen sovittamisen ennen ostopäätöstä. Tuote maksetaan myymälässä noudon yhteydessä. 

Miten teen Click & Collect -tilauksen?

Tuotteen kohdalla näet "Myymäläsaatavuus"-painikkeen, jos tuote on jossakin Haltin myymälöistä varattavissa. Klikkaamalla kyseistä painiketta, näet, mistä Haltin myymälöistä tuotetta löytyy. Pääset syöttämään omat tietosi klikkaamalla "Varaa tuote"-painiketta. Syötettyäsi omat tietosi, klikkaa "Varaa"-painiketta.

Saat tuotevarauksen jälkeen varausvahvistuksen sähköpostitse. Kun varaus on valmis noudettavaksi, saat noutoilmoituksen sähköpostiisi.

Huom. Voit varata vain yhden tuotteen kerralla. Jos haluat tehdä usemman tilauksen tai esim. 2 kpl samasta tuotteesta, sinun tulee syöttää omat tietosi uudelleen.

Milloin voin hakea varaukseni?

Varauksesi poimitaan mahdollisimman nopeasti, mutta varaus on noudettavissa kahden (2) tunnin sisällä. Huomioithan, että viikonloppuna tehdyt varaukset kerätään viimeistään maanantaina. Pidämme tuotetta varattuna kahden vuorokauden ajan varauksen teosta.

Mitä tietoja tarvitsen hakiessani tuotetta myymälästä?

Saat noudettua tuotteen nimelläsi, puhelinnumerollasi tai varausvahvistuksessa olevalla tilausnumerolla.

Voinko palauttaa verkkokaupasta varatun ja myymälässä maksetun tuotteen?

Myymälästä ostettaessa tuotteen ostamisessa sovelletaan myymälän palautus- ja vaihtokäytäntöä.  

Mistä voin tiedustella Click & Collect -tilaustani?

Voit olla suoraan yhteydessä myymälään, johon olet varauksen tehnyt. Myymälöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Lue Click & Collectin käyttöehdoista täältä.