Click & Collect

Varaa tuote Haltin verkkokaupasta osoitteessa halti.fi ja nouda tuote haluamastasi myymälästä. Tuotteen varaaminen ei maksa mitään ja se mahdollistaa tuotteen sovittamisen ennen ostopäätöstä. Tuote maksetaan myymälässä noudon yhteydessä. 

Miten teen Click & Collect tilauksen?

Tuotteen kohdalla näet Myymäläsaatavuus-painikkeen, jos tuote on jossakin Haltin myymälöistä varattavissa. Klikkaamalla kyseistä painiketta näet mistä Haltin myymälöistä tuotetta löytyy. Pääset syöttämään omat tietosi klikkaamalla Varaa tuote-painiketta. Syötettyäsi omat tietosi, klikkaa Varaa-painiketta.

Saat tuotevarauksen jälkeen varausvahvistuksen sähköpostitse. Kun varaus on valmis noudettavaksi, saat noutoilmoituksen sähköpostiin.

Huom. Voit varata vain yhden tuotteen kerralla. Jos haluat tehdä usemman tilauksen tai esim. 2kpl samasta tuotteesta sinun tulee syöttää omat tietosi uudelleen.

Milloin voin hakea varaukseni?

Varauksesi poimitaan mahdollisimman nopeasti, mutta varaus on noudettavissa 24 tunnin sisällä. Huomioithan, että viikonloppuna tehdyt varaukset kerätään viimeistään maanantaina. Pidämme tuotetta varattuna kolmen vuorokauden ajan varauksen teosta.

Mitä tietoja tarvitsen hakiessani tuotetta myymälästä?

Saat noudettua tuotteen nimelläsi, puhelinnumerollasi tai varausvahvistuksessa olevalla tilausnumerolla.

Voinko palauttaa verkkokaupasta varatun ja myymälässä maksetun tuotteen?

Myymälästä ostettaessa tuotteen ostamisessa sovelletaan myymälän palautus- ja vaihtokäytäntöä. Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu.

Mistä voin tiedustella Click & Collect tilaustani?

Voit olla suoraan yhteydessä myymälään johon olet varauksen tehnyt. Myymälöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Lue Click & Collectin käyttöehdoista täältä.