Halti pipot, hanskat, sukat ja muut asusteetHalti asusteet. Lämpimät pipot, hanskat ja sukat verkkokaupasta.

INFLUENSSERIT

JAA SEIKKAILUSI #HALTIWORLD

Yhteistyöhön Haltin kanssa?

Me etsimme jatkuvasti sosiaalisen median influenssereita edustamaan brändiämme jokapäiväisessä elämässä ja sosiaalisessa mediassa. Jos rakastat ulkoilua / seikkailuja ja tykkäät ottaa kuvia tai videoita, voit olla juuri se tyyppi jota etsimme!

Lue FAQ osio alapuolelta ja lähetä meille hakemus. Ohjeet alla.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kuka tahansa, joka on aktiivinen sosiaalisessa media ja rakastaa ulkoilua. Toivomme löytävämme vaikuttajia jotka jakavat arvomme ja ovat halukkaita jakamaan Halti Worldin tarinaa heidän seuraajilleen aktiivisesti.

Ei tarvitse. Me etsimme influenssereita ympäri maailmaa.

Emme ole asettaneet mitään minimi seuraajamäärää. Me toivomme näkevämme inspiroivaa materiaalia ja mikä tärkeintä, sovit Haltin brändiin ja arvoihin. Tietysti etsimme influenssereita jotka ovat aktiivisia omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Me käymme katsomassa sosiaalisen median profiilit ja luemme hakemuksesta mistä tuotteista / tuoteryhmistä olet kiinnostunut. Meidän täytyy aina harkita uudet yhteistyöt sen mukaan minkälaisia yhteistöitä meillä tällä hetkellä menossa. Meillä on rajallinen määrä mitä yhteistöitä voimme tehdä samaan aikaan.

Tarkemmat yksityiskohdat, kuten postauksien määrät, yhteistyön kesto jne. sovitaan erikseen.

Yksityiskohdat jokaisen yhteistyön kanssa sovitaan erikseen.

Lähetä meille sähköpostia influencers@halti.com.

Kerro sähköpostissa hieman itsestäsi (kuten missä asut ja mitä harrastat jne.) Olemme kiinnostuneet myös sinun sosiaalisen median kanavistasi, mitä kanavia käytät aktiivisesti ja kuinka monta seuraajaa sinulla on.

Katso myös meidän collectioneita / tuoteryhmiä ja kerro mistä tuotteista / tuoteryhmistä olet kiinnostunut.

Me olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla mahdollisimman pian.

HALTI URHEILIJA
KERTTU NISKANEN

”On ollut ilo tehdä yhteistyötä Haltin kanssa. Vaatteet ovat laadukkaat ja laajasta valikoimasta löytyy vaatteet joka olosuhteeseen.

Yks ehdoton lemppari tuote on Pihka kerrasto. Käytän sitä talvella lähes aina! Tämä merinokerrasto tuntuu miellyttävältä päällä, on suhteellisen ohut mutta todella lämmin.”

HALTI INFLUENSSERI
MARJAANA LEHTINEN

"Laadukkaita ja kestäviä tuotteita on helppo markkinoida!

Haltin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Arvostan suuresti, että olen saanut tehdä yhteistyöt oman näköisekseni. Haluan aina luoda kaupalliset yhteistyöt seuraajilleni helposti samaistuttaviksi. Minulle tärkeää on myös se että seuraajani voivat luottaa arvosteluihin ja olen itse testannut tuotteen käytössä hyväksi. On mukava että Haltilla arvostetaan minun tapaani markkinoida tuotteita."

Marjaana Lehtinen - Halti vaikuttaja - Influensseri
Marjaana Lehtinen - Halti vaikuttaja - Influensseri - Huippu takki

Influenssereiden suosikit Katso kaikki

Halti Huippu women's re-down jacket
Huippu Naisten Re Untuvatakki
Huippu Naisten Re Untuvatakki
Hinta 239.00 € Hinta 143.40 €
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoilutakki - Vihreä
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoilutakki - Tummansininen
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoilutakki
Hinta 159.00 € Hinta 111.30 €
Alpine Unisex 3L DrymaxX Kuoritakki
Alpine Unisex 3L DrymaxX Kuoritakki
Hinta 499.00 € Hinta 349.30 €
Halti Huippu Miesten Untuvatakki - Sininen 1
Huippu Miesten Re Untuvatakki
Huippu Miesten Re Untuvatakki
Hinta 239.00 € Hinta 143.40 €
HALTI URHEILIJA
ANNE KYLLÖNEN

"Haltin kanssa yhteistyö on ollut unelmien täyttymys. On ollut suuri kunnia olla näin pitkään yksi Haltilaisista. Haltista ja Haltin työyhteisöstä on tullut minulle todella tärkeä, kuin toinen perhe. Arvostan Haltin vaatteiden laadun myös todella korkealle. 


Haltin tuotteista lemppareita ovat ehdottomasti vettähylkivät sadetakit, merinovillakerrastot, lämmittelypuvut ja toppavaatteet. Minulle tärkeintä hyvissä vaatteissa ovat istuvuus, miltä ne tuntuvat päällä ja kuinka lämpimiä ne ovat. Edellä mainitut vaatteet ovat toimineet loistavasti ja auttaneet pitämään minut lämpimänä, niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin."

HALTI INFLUENSSERI
LINNEA VIHONEN

"Luonnossa kokkaaminen on parhaita asioita mitä tiedän! 

Avotulella Lapissa, trangialla sienimetsässä tai kesäillassa järvenrannalla.

Yhteistyö Haltin kanssa oli mahtava, laadukkaat ulkoiluvarusteet antoi mahdollisuuden keskittyä olennaiseen - luonnosta nauttimiseen ja liikkumiseen."