Halti vastuullisuusikonien selityksetHalti vastuullisuusikonien selitykset - Mobiili

TILAUS JA TOIMITUS

Toimitusaika

Verkkokaupan toimitusaika on tavallisesti 1-3 arkipäivää. Arkipyhien, kampanjoiden ja alennusmyyntien aikana toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi. Ahvenanmaalle toimitukset eivät ole mahdollisia.

Huomioithan että olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen, tilauksesi voidaan toimittaa kahtena erillisenä lähetyksenä joista saat myös seurantakoodit erikseen. Tästä ei aiheudu sinulle ylimääräisiä toimituskuluja.

Tilauksen seuranta

Saat ostoksestasi sähköpostiisi tiedon tilauksen vaiheista, joiden perusteella voit seurata tilauksesi etenemistä. Kun tilauksesi on käsiltelty varastolla, lähetetään tilauksesta sähköpostitse toimitusvahvistus, joka sisältää lähetystunnuksen.

Voit seurata paketin kulkua lähetystunnuksella Postin, Matkahuollon tai PostNordin verkkosivuilta.

Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä Haltin asiakaspalveluun puhelimitse 09-8520 8288 tai sähköpostitse info@halti.fi.

Toimitustavat

Toimitustapa valitaan kassalla kun viimestelet tilauksesi. Verkkokaupassamme on valittavana alla olevat toimitustavat:

POSTI postipaketti
Voit valita noutopisteeksi postin toimipisteen tai pakettiautomaatin. Posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä.

POSTI kotijakelu

Kotiintoimitus. Suurimmissa kaupungeissa saat Postilta tekstiviestin (linkin), jonka kautta voit valita itsellesi sopivan toimitusajan klo. 9-21 välillä. Muualla Suomessa Postista otetaan yhteyttä puhelimitse ja sovitaan paketin jakeluaika.

MATKAHUOLTO lähellä-paketti
Voit valita noutopisteeksi Matkahuollon toimipisteen tai pakettiautomaatin. Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä tai sähköpostilla.

POSTNORD MyPack Collect
Voit valita noutopisteeksi PostNordin toimipisteen tai pakettiautomaatin. PostNord ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Toimituskulut

Noutopistepaketti 5,90 €

Noutopistepaketti ilmainen toimitus yli 150 € tilaukselle

Posti kotijakelu 10,90 €

Palautus on maksutonta. Lue lisää palautuksesta. 

Lahjakorttien toimitus
Lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen eteenpäin sähköpostilla.

Tilauksen peruutus tai muuttaminen

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen ei ole mahdollista. Voit palauttaa tuotteet palautusohjeidemme mukaan.

Jos tilasit väärän tuotteen, koon tai värin voit palauttaa tuotteen ja tehdä uuden tilauksen.

Palauattamasi tuotteiden hinta hyvitetään sinulle tilauksessa käytetylle maksutavalle. Palautus on maksutonta.

Saitko viallisen tuotteen?

Halti-tuotteet valmistetaan ihmisiä ja luontoa kunnioittaen, kestämään aikaa ja käyttöä. Jos kuitenkin käy niin, että huomaat tuotteessa virheen ilmoita siitä meidän asiakaspalveluun mahdollisemman pian. Täältä löydät tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot reklamaatioilmoituksen tekemiseen.

Usein kysytyt kysymykset tilauksesta ja toimituksesta

Kun huomaat kirjoittaneesi väärät yhteystiedot, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla numeroon 09 8520 8288. Yhteydenottolomakkeen kautta tulevaan viestiin tarvitsemme tilausnumerosi (#XXXXX) sekä oikeat tietosi, jotta pystymme välittämään varastolle oikeat tiedot. 

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen ei ole mahdollista. Voit palauttaa tuotteet palautusohjeidemme mukaan. Paluattamasi tuotteiden hinta hyvitetään sinulle tilauksen käytetylle maksutavlle. Palautus on maksutonta.

Valitettavasti tilauksiin ei voida lisätä tuotteita jälkikäteen. Teethän unohtuneelle tuotteelle uuden tilauksen verkkokaupassa.

Tilauksia ei valitettavasti pysty yhdistämään toisiinsa. Jokaiselle tilaukselle muodostuu omat seurantatiedot, joilla niitä voidaan seurata.

Meiltä lähetetään sähköpostitse toimitusvahvistus, joka sisältää lähetystunnuksen. Voit seurata tilauksen kulkua Postin tai Matkahuollon sivuilta.

Normaali toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Sesonki- ja kampanja-aikoina toimitusaika voi olla pidempi.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä löydät meidän FAQ sivulta.