Halti Vastuullisuus 2nd RoundHalti Vastuullisuus 2nd Round

Meille on tärkeää huolehtia kiertotaloudesta ja tuotteiden koko elinkaaresta. Suunnittelemme ajattomia ja kestäviä tuotteita, jotta ne saisivat useamman käyttökierroksen.

Halti 2nd Round -kiertotalousmallien avulla tuemme asiakkaitamme kierrättämisessä ja korjaamisessa. Meidän kauttamme voit ostaa, myydä, korjata ja lahjoittaa käytettyjä Halti-tuotteita.

Korjauspalvelu

Haluatko pitää suosikki Halti-tuotettasi vielä pitkään? Korjauta tai muokkaa se sinulle sopivaksi korjauspalvelumme avulla. Korjauspalvelussamme voit esimerkiksi vaihtaa rikkimenneen vetoketjun tai napin, lyhennyttää lahkeita tai uusia vedenhylkivyyskäsittelyn. Saat käyttöösi Haltin tuotteisiin erikoistuneen ompelijan – ja tuotteesi takaisin jopa seitsemän päivän kuluessa. Korjauspalvelun tuottaa kotimainen Menddie.

Second Hand

Halti Second Hand tekee käytettyjen Haltien kierrättämisestä helppoa. Voit lähettää hyväkuntoiset ja tarpeettomat Halti-tuotteesi myyntiin tai tehdä löytöjä käytetyistä second hand -aarteista! Osto- ja myyntipalvelun mahdollistaa Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka Ninyes.

Halti Lahjoita
Lahjoita

Otamme kaikissa Halti-myymälöissä vastaan käytettyjä Halti-ulkoiluvaatteita. Hyväkuntoiset vaatteet annamme Suomessa hyväntekeväisyyteen avuntarvitsijoille Hope ry:n ja Kotimaanavun kautta. Tuomastasi vaatteesta saat 10% alennuksen normaalihintaisesta tuotteesta Halti-myymälöissä seuraavan ostokerran yhteydessä. Tuothan kierrätyslaatikkoon vain ehjiä ja puhtaita vaatteita. Hyväntekeväisyyteen kelpaamattomat vaatteet huolehdimme puolestasi kierrätykseen.