Tilaa nyt - saat Outdoor weekend tuubihuivin lahjaksi

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupastamme, saat lahjaksi tilauksen mukana Halti Outdoor Weekend tuubihuivin. Huiveja on varattu 100 ensimmäiseen tilaukseen, yksi huivi/tilaus.

Halti Outdoor Weekend on kolmipäiväinen luontoliikuntatapahtuma, joka kokosi Vuokatin vaaroille 600 vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajaa 1.-3.9.2017. Upean aurinkoinen syyssää kruunasi tapahtuman.

Halti oli mukana tapahtuman yhteistyökumppanina. Mikäli et vielä päässyt mukaan, Halti Outdoor Weekendiä vietetään uudelleen ensi syksynä 7.-9.9.2018. Tervetuloa mukaan Vuokatin vaaroille, nähdään siellä!


Halti Outdoor Weekend - Vuokatin vaarat valloitettu

Ensimmäinen Halti Outdoor Weekend Vuokatissa onnistui yli odotusten ja Kainuun kansallismaisemissa saatiin nauttia uudenlaisesta ja monipuolisesta outdoor-tapahtumakimarasta aurinkoisen syksyisessä upeassa kelissä.
Kolmipäiväinen luontoliikuntatapahtuma oli osa Suomen 100-vuotisjuhlaohjelmaa ja se järjestettiin Vuokatissa ja sen lähialueilla 1.–3.9.2017 . Tapahtuma kokosi yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat ja tarjosi ohjelmaa kaikille, vauvasta vaariin, kuntoon katsomatta.


Tapahtuman ytimenä toimi Suomen vanhin vuodesta 1945 alkaen järjestetty Vuokatin Vaellus, joka kuuluu monen suomalaisen luontoliikkujan syksyn vakio-ohjelmaan. Uudesta tapahtumanimestä huolimatta UKK-reittiä pitkin kulkevan vaelluksen perinteitä halutaan vaalia ja rinnalle oli rakennettu myös yövaellus, heille jotka haluavat sisällyttää reitilleen myös telttayöpymisen. Lisäksi sunnuntaina oli ohjattu perhevaellus joka soveltui niin perheen pienimmille kuin suvun vanhimmille. 


Polkujuoksijoille tapahtuma tarjosi matkat 100, 42 ja 23km ja ainutlaatuiset maisemat Hiidenportin kansallispuistosta Valtimolle ja UKK-reittiä pitkin legendaaristen Vuokatin 13 vaaran ylitykseen. Vaarajonon ylittäminen haastoi pohkeet, mutta upeat näköalat yli Kainuun korpimaiden palkitsivat kisaajat. Tänä vuonna reitti oli erityisen rankka koska tapahtumaa edeltänyt useiden päivien sade oli tehnyt siitä mutaisen ja liukkaan.  Vuokatti Trail Challenge nimellä kulkeva polkujuoksuosio on kansainvälisen polkujuoksuliiton ITRA:n jäsen ja tapahtumasta voi kerätä pisteitä UTMB -tapahtumaan pääsyä varten.
 
Sunnuntaina oli pyöräilijöiden vuoro kun ohjattu Fat Bike vaellus kurvaili pitkospuilla ja poluilla vaihtelevassa maastossa. Viikonlopun ohjelmaan kuului myös vaellus- ja kestävyysurheiluaiheisia luentoja, metsäjoogaa, linnunpönttöjen rakennusta ja monenlaista muuta outdoor-henkistä ohjelmaa. Tapahtumiin osallistui yhteensä noin 600 ulkoilmaihmistä ja ilmeet pysyivät aurinkoisina myös rankempien suoritusten jälkeen.
 
Yhdessä Kainuun Liikunnan kanssa järjestettävälle tapahtumalle seuraa jatkoa jälleen ensi vuonna 7-9.9.2018. Laitahan päivämäärä jo kalenteriin ja tule nauttimaan luonnosta kanssamme.


Heinäkuun lahjakortti arvottu

Kiitos kaikille heinäkuussa uutiskirjeen tilanneille! Teidän joukostanne arvottiin 100 euron lahjakortin voittaja, onnettaren suosikki oli Eeva K. Onnea ja tervetuloa ostoksille!


Rekrytointi: Myyjiä pääkaupunkiseudulle

Tule meille töihin!

Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Lisäksi Haltilla on myymäläketju pääkaupunkiseudulla ja myymälöitä on myös Turun seudulla sekä Tampereella. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa. Yksilöllinen ja erottuva tuotesuunnittelu on muotoutunut vuosien saatossa Haltin tavaramerkiksi. Suunnittelu saa innoituksensa toiminnallisuudesta sekä teknisistä innovaatioista ja materiaaleista yhdistettynä viimeisimpään muotiin.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä ulkoilusta ja liikunnasta innostuneita myyjiä pääkaupunkiseudulle
 
Hakijoilta odotamme: 
  • reipasta, työtä pelkäämätöntä otetta, tiimihenkeä, joustavuutta sekä positiivista asennetta
  • soveltuvuutta myymälätyöskentelyyn ja valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
  • kokemusta myyjän työstä, mielellään urheilu- ja tekstiilikaupan puolelta
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sujuvaa asiakaspalveluenglantia 
Tehtävien työaika tulee olemaan keskimäärin 5 - 30h/vko.Tarjoamme mielenkiintoisen työn merkkituotteidemme parissa sekä osaavan ja mukavan myymälätiimimme tuen!
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen myyja.rekrytointi@halti.fi  20.8.17 mennessä. (Huom. vastaamme mahdollisiin tiedusteluihin 14.8.17 alkaen) Kirjoita sähköpostin osoitekenttään sanat Myyjä Helsinki.

Maksujärjestelmässämme lyhyt katko 12.8. aamuyöllä

Hyvä asiakas,


Teknisen palveluntarjoajamme (Cygate) huoltotöiden vuoksi palveluissamme esiintyy yksi noin 20 minuutin katko 12.8.2017 klo 02:30-05:30 välisenä aikana.

Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Lahjakorttiarvonnat

Touko- ja kesäkuun aikana uutiskirjeiden tilanneiden kesken on nyt arvottu 100 euron lahjakortit. Toukokuun voittaja on Toni D ja kesäkuussa onni suosi Monica T:tä. Onnea voittajille ja mukavia ostoksia Haltin verkkokaupassa.


Aktian pankkipalveluissa katko 30.6.-2.7.

Aktian verkkopankit, sähköinen tunnistautuminen Aktian pankkitunnuksilla, Aktian verkkomaksu ja yritysasiakkaiden pankkiyhteyskanava (WS) eivät ole käytössä 30.6. klo 17.30 ja 2.7. klo 23.00 välisenä aikana. Lisäksi Aktian korttipalveluissa voi esiintyä häiriöitä tänä aikana. Valitamme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoa katkosta saat Aktian kotisivuilta.


Halti-verkkokaupassa voit maksaa nyt myös MobilePaylla!

Olemme ottaneet käyttöön uuden maksuvaihtoehdon verkkokaupassa, voit maksaa nyt myös MobilePay palvelulla.

MobilePay on maksuton palvelu, jonka avulla voit maksaa helposti älypuhelimesi välityksellä maksuja ystävillesi tai verkkokauppaostoksia. Maksu veloitetaan pankki- tai luottokortiltasi. Lataa MobilePay puhelimeesi ja hyödynnä ostamisen helppous!

Lue lisää MobilePayn käytostä TÄSTÄ!

Tarvitsetko apua MobilePayn käytössä? Soita 0200 2589


Häiriöitä maksuliikenteessä - ongelma ratkaistu!

Telian häiriötila on ohi, tilauksia voi tehdä normaalisti!

***

Maksunvälittäjämme Maksuturva Groupin palvelu on toistaiseksi poissa käytössä Telian verkkoyhteyksissä havaitun häiriötilanteen johdosta. Ongelmaa selvitetään parhaillaan.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia!


Koodikilpailun voitti Raija K.

Kevään aikana Halti myymälöissä pyörinyt koodikilpailu on saatu päätökseen. Pääpalkinnon, 1000eur lahjakortin Haltin verkkokauppaan, voitti Raija K. Onnittelut Raijalle!

Kisan pikapalkinnot on nyt myös lähetetty voittajille. Ensimmäiset voittajat saivat Huippu-takit, Kauko -pipot ja Centrum-reput jo maaliskuussa. Nummi-takkien ja See you -reppujen voittajat saavat piakkoin paketin postitse. 50 eur lahjakortit toimitettiin voittajille etukoodeina heti voiton osuttua kohdalle.

Kiitos vielä kaikille osallistujille sekä onnittelut voittajille! Sporttista kevättä!

 

 


Lonna -takki testissä lumilla ja tuulessa

Parhaat asiat tapahtuvat usein vähän yllättäen. Aamulla kauniina kevätpäivänä ulos lähtiessä ei aina tiedä mihin iltaan mennessä päätyy. Täydellistä! Siksi kassiin pitää aina varmuudeksi pakata vähän kaikenlaista: linkkuveitsi piknikpatongille, villasukat, viltti ja korkkarit.

Nyt laukkuun sujahtaa myös uusi luottoystävä: Haltin Lonna trenssi.

 

 

 

 

Kokeilin takkia ensin pohjoisen keväthangilla untsikan parina. Yhdistelmä on tyylikäs katukäytössä, mutta toimi myös tehokkaasti tuultapitävänä kerroksena matkalla joogaan.

 

 

Takki muuttuu toiseksi, kun vyötärönauhan kiristää – kaksi yhden hinnalla siis :)

Halti Lonna DrymaxX takki

 

Etelän keväisille kaduille palattuani Lonna lähti heti mukaan kauppareissulle. Tuulesta huolimatta takin, ja varsinkin kunnon hupun sisällä pysyi lämpimänä. Lonna tulee varmasti pakattua kassiin myös kesän festareille, sillä se menee tosi pieneen tilaan. Takin kanssa voi yhdistellä asusteita loputtomasti: Tennareiden ja pipon kanssa tai sitten astetta tyylikkäämmin saappaiden ja mekon.

 

Halti Lonna takki

 

Onni on tuleva kesä, ystävät ja muistot talven jäljiltä.

 

Terveisiä Punavuoresta, Sisse

Halti Lonna takki

 


Katko Nordean pankkipalveluissa

Nordealla on Suomessa lähes kaikki palvelut kattava palvelukatko sunnuntaina 23. huhtikuuta 2017. Palvelukatko alkaa aamuyöllä kello 04.00 ja sen arvioidaan päättyvän noin kello 18.00. Katko palveluissa johtuu huolto- ja päivitystöistä pankin IT-järjestelmissä.

Palvelukatkon aikana verkko- ja mobiilipankit ovat pois käytöstä, eikä Nordean pankkitunnuksia voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen.

Lisätietoja Nordean verkkosivuilla

Lahjakortteja uutiskirjeen tilaajille!

Maaliskuussa uusien tilaajien kesken arvottu 100 euron lahjakortti osui Jussi H:lle. Onnittelut voittajalle.

Talven aikana lahjakorttiarvonnoissa onnettaret suosikit olivat joulukuussa Markku P, tammikuussa Eija S ja helmikuussa Pauli J.

Arvomme edelleen uutiskirjeen tilaajiemme kesken kuukausittain 100 euron lahjakortin Haltin verkkokauppaan. Lisäksi uutena uutiskirjeen tilaajana saat 20% etukoodin ensimmäiseen ostokseesi!

Onnittelut kaikille voittajille!

 

Kuvassa kevään 2017 uutuus,  naisten Lonna-takki. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva vedenpitävä 2,5 -kerrostakki. 


Hullut Päivät Stockmannien Halti myymälöissä!

Helsingin, Tampereen ja Turun Stockmann myymälöiden Halti liikkeissä vietetään Hulluja Päiviä 5.-9.4.2017.

Löydät Halti -myymälät Helsingin keskustan 6 krs:sta, Tampereen tavaratalon 3. krs:sta ja Turusta Hansa-korttelin 2 krs:sta.

Tutustu Hullujen Päivien Halti -tarjouksiin TÄSTÄ! 


Ongelmia verkkokaupan postipakettien jakelussa!

Olemme havainneet, että Halti -verkkokaupasta tilattuja paketteja on jaettu Postin toimipisteisiin, jotka eivät välttämättä ole asiakasta lähinnä olevia pisteitä. Virhe johtuu meistä riippumattomista teknisistä syistä osoitetietojen välityksessä. Virhettä korjataan parhaillaan!

Mikäli tilaamasi paketti on päätynyt väärään toimipisteeseen, otathan meihin välittömästi yhteyttä puh 09-852081 tai sähköpostitse info(at)halti.fi. Ohjaamme pakettisi oikeaan osoitteeseen!

Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai Postin noutoilmoituksella. Ilman noutoilmoitusta ja henkilöpapereita pakettia ei luovuteta eteenpäin, eli pakettisi ei voi tämän virheen myötä joutua vääriin käsiin. 

Olemme pahoillamme tästä harmillisesta viiveestä pakettien toimituksessa!


Huippupäivät Haltin Outleteissa 30.3.-2.4.

Halti Outleteissa vietetään Huippupäiviä huippuhintojen merkeissä tulevana viikonloppuna.

Tervetuloa ostoksille myymälöihimme Helsingin Herttoniemeen ja Lauttasaareen, Vantaan Flamingoon sekä Raision Myllyyn!

Halti Outlet -myymälöiden tarkemmat osoitetiedot alla.

Halti Outletit

Haltin Outlet-myymälästä löydät laajat valikoimat Haltin mallikappaleita, edellisen kauden malleja sekä poistoeriä kesään ja talveen.

 

Halti Outlet Flamingo (Viihdekeskus Flamingo, 2krs.)

Halti Outlet Flamingo löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Myymälästä löydät laajat valikoimat Haltin mallikappaleita, poistoeriä sekä edelliskauden malleja kesään ja talveen. 

Halti Outlet Flamingo
Viihdekeskus Flamingo, 2krs.
Tasetie 8, 01510 VANTAA

Avoinna Ma-Pe 10-21, La 10-18 & Su 12-18
Tel. 040 667 2250

Outlet Flamingo
Ark. 10-21
La 10-18
Su 12-18

Poikkeukselliset aukioloajat:

 

 

 


Halti Outlet Lauttasaari

Halti Outlet Lauttasaari
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki

Avoinna: Ma-Pe 10-18 & La 10-15
Tel. 043 824 1385

Poikkeukselliset aukioloajat:

Huippupäivät

Myymälä on avoinna poikkeuksellisesti:

La 1.4. klo 10-16

Su 2.4. klo 12-16

 

 

 

 


Halti Outlet Herttoniemi

Herttoniemen Outlet myymälästä löydät laajat valikoimat Haltin mallikappaleita, edellisen kauden malleja sekä poistoeriä kesään ja talveen. Alakerrassa myös Halti Base Camp -store, josta löydät uusimmat teltat, kantojärjestelmät, alustat ja makuupussit retkillesi.

Halti Outlet Herttoniemi
Hitsaajankatu 14
00810 Helsinki

Avoinna Ma-Pe 10-18 & La 10-15
Tel. 043 824 2866

Poikkeukselliset aukioloajat:

Huippupäivät

Myymälä on avoinna poikkeuksellisesti:

La 1.4. klo 10-16

Su 2.4. klo 12-16

 

 


Halti Outlet Raision Mylly

Tervetuloa Myllyyn upeaan uuteen Halti Outlettiin. Meidät löydät muotikadulta kivenheiton päästä uudesta sisäänkäynnistä.

Halti Outlet Raision Mylly
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1as 1072
21280 Raisio

Aukiolo Ma-Pe 10-21 La 9-19, Su 11-18

Tel: +358 40 664 5910
outlet.raisio.mylly@halti.fi

Poikkeavat aukioloajat:
-

Halti Outlet Mylly on avoinna Kauppakeskus Myllyn mukaisesti: Lisätietoja osoitteesta http://www.kauppakeskusmylly.fi/info-ja-yhteystiedot

 


Maastohiihdon Suomen Cup

Maastohiihdon Suomen Cup starttasi 23.-30.10.2016 Vuokatista. Kuudesta osakilpailusta koostuva Cup huipentuu huhtikuussa Ylitornion päätöskisoihin. Lue lisää Suomen Cupista TÄSTÄ.

Haltin yhteistyökumppani Anne Kyllönen kisaa Suomen Cupissa mukana! Tutustu Haltin uuteen hiihtovaatemallistoon TÄSTÄ.

Loistavaa uutta talvikautta!


Alppicup starttaa Söldenissä 22.10.

Sandell, Pirinen ja Torsti valmiina hyökkäämään Söldenissä

Tiedote. Julkaistu: 19.10.2016 klo 17:07 Ski Sport Finland

Päävalmentaja Haarala: Ei ole huolia eikä murheita, pojat on kunnossa

 

Alppihiihdon maailmancup alkaa tulevana viikonloppuna tuttuun tapaan Itävallan Söldenissä. Suomen maajoukkueesta kauden avauksessa ovat mukana Marcus Sandell, Eemeli Pirinen ja Samu Torsti. Miehillä on takana onnistunut valmistautumisjakso, ja kilpailuviikon harjoitukset on päästy suorittamaan pääosin suunnitellusti.

- Tiistai jouduttiin olosuhteiden takia jättämään väliin, mutta keskiviikkona päästiin jälleen mäkeen. Jätkillä oli treeneissä kunnon asenne päällä. Torstaina pidetään huilipäivä, ja kun perjantaina ja lauantaina vedetään kevyt harjoitus, niin kaikki on sunnuntaita ajatellen valmiina, kommentoi joukkueen päävalmentaja Janne Haarala.

Tavoitteet kolmikon viikonlopulle ovat yksinkertaiset.

- Viime vuonna Söldenistä tuli nolla pistettä, tänä vuonna niitä tulee enemmän. Vertailupohjaa muiden vauhtiin ei ole, mutta uskallan sanoa, että meidän äijät laskevat hyvin. Meillä ei ole huolia eikä murheita, ja koska pojat on terveinä ja kunnossa, niin luottavaisin mielin me lähdetään viikonloppuun, Haarala jatkaa.

Marcus Sandellin, Eemeli Pirisen ja Samu Torstin ajatuksia Söldenin kilpailusta katsottavissa Ski Sport Finlandin Facebook-sivulta.

 

Alppihiihdon maailmancup, Sölden, televisiolähetykset:

Lauantai 22.10., naisten suurpujottelu

MTV Max ja MTV Katsomo, 1. kierros klo 10.55 alk. ja 2. kierros klo 13.55 alk.

Eurosport 1, 1. kierros 10.45 alk., 2. kierros 13.45 alk.

 

Sunnuntai 23.10., miesten suurpujottelu

MTV Max ja MTV Katsomo, 1. kierros klo 10.55 alk. ja 2. kierros klo 13.55 alk.

Eurosport 1, 1. kierros 10.45 alk., 2. kierros 13.45 alk.


Mid Season Sale!

Haltin verkkokaupassa nyt syksyn tuotteita alehinnoin! Lisäksi sarjojen viimeiset yksittäiskappaleet jopa -70% alennuksin.

Tule tekemään löytöjä!


Halti mukana Stockmannin Hulluilla Päivillä!

Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään 12.-16.10. Tutustu tuotteisiin Haltin myymälöissä Helsingin keskustan, Turun ja Tampereen Stockmanneilla. Tarjoushintaiset tuotteet myös myynnissä Stockmannin verkkokaupassa.

Löydä lähin Halti myymälä TÄSTÄ.

Ostoksille Stockmannin verkkokauppaan TÄSTÄ.


Huoltokatko verkkokaupan maksuissa to 29.9. klo 14

Halti.fi verkkokaupan kassa -osiossa on huoltokatko torstaina 29.9. klo 14. Katkos kestää n 10 minuuttia. Ostoskoriin lisätyt tuotteet pääsee maksamaan heti huoltokatkon päätyttyä. Vaihtoehtoisesti ostoskoriin voi jättää tuotteita ja palata takaisin myöhemmin, korin sisältö ei häviä.

Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa!

 

 


Elokuun lahjakortti

Haltin uutiskirjeen elokuussa tilanneiden kesken arvottu 100 eur lahjakortti meni Tero M:lle.

Onnittelut voittajalle!


Tervetuloa luontoretkelle Keskuskadulle la 3.9!

40-vuotisjuhlan ja uuden Nordic by nature -identiteettimme kunniaksi tuomme palan suomalaista luontoa keskelle Helsingin keskustaa. 

Vuonna 1976 perustetun Haltin tarina sai alkunsa oivalluksesta että nauttiakseen ulkona liikkumisesta ja retkeilystä eri sääolosuhteissa ihmiset tarvitsivat kestäviä varusteita. Nyt 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen samalla polulla ja haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään luontoon, juoksemaan ylös vuoren rinnettä, samoilemaan metsään ja hiihtolenkille. Olemme olemassa jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta ja kokea luonnosta kumpuavan hyvän mielen.

Toivotamme sinut tervetulleeksi lippulaivamyymälämme eteen Keskuskadulle juhlimaan kanssamme ja nauttimaan metsäretken tunnelmasta lauantaina 3.9.

Aika: lauantai 3.9.2016, klo 10-18.00
Paikka: Halti Helsinki Store, Keskuskatu 7, 00100 Helsinki

Bonfire Appétit! -kokkiryhmä loihtii paikanpäällä puulämmitteisessä uunissa metsäretken makuisia herkkuja. Sebastian Oroza ohjaa lapsia tuohisormusten ja muiden partiotaitojen pariin. 

Lämpimästi tervetuloa!


Tilaa RSS-syöte Uutiset