Pyttipannu
Pyttipannu (2 annosta)
Preppaa kotona 10 min
- 1 punasipuli
- 2 grillimakkaraa
- 2 keitettyä perunaa
- (kevätsipulinvarsi)
- muutama mauste- tai cocktailkurkku
- 2 kananmunaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- ½ tl suolaa
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
- Kuori ja suikaloi punasipuli.
- Kuutioi makkarat ja keitetyt perunat. Hienonna halutessasi kevätsipulinvarsi.
- Pakkaa mukaan maustekurkut ja kananmunat.
- Kaada rypsiöljy leikattujen sipuleiden päälle.
- Pakkaa suola ja savustettu paprikajauhe mukaan.
Kokkaa retkellä 10-15 min
Freesaa punasipulit öljyssä. Lisää makkarat ja perunat ja ruskista.
Mausta ½ tl suolaa ja n. ½ tl savustettua paprikajauhetta. Tee pyttipannun keskelle kolo ja riko kananmunat pannulle. Mausta. Paista kypsiksi ja mausta.
Viimeistele maustekurkuilla ja hienonnetulla kevätsipulilla.