Halti DrymaxX: suojaa ja mukavuutta tuulessa, sateessa ja tuiskussa

Tuulen- ja vedenpitävät DrymaxX®-tuotteet tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloin, kun sataa, tuulee ja tuiskuttaa. Toimivuuden takeena on paitsi Haltin kehittämä DrymaxX®-materiaali, myös kunkin Halti-tuotteen rakenteelliset ominaisuudet.

Haltin kestävän kehityksen ohjelman mukaisesti, DrymaxX®-kalvon tuotekehityksessä on otettu huomioon ekologisuus. DrymaxX®-kalvo on täysin fluorivapaa ja sen lisäksi DrymaxX®-materiaalin pinnassa käytetään fluorivapaata, vettähylkivää käsittelyä.

DrymaxX®-materiaalin vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot on jäsennetty tuotteen käyttötarkoituksen mukaan kolmeen eri käyttöluokitukseen.

DrymaxX® Ultimate

AINOA OIKEA VALINTA ÄÄRIOLOSUHTEISIIN

DrymaxX® Ultimate -tuotteet on suunniteltu pitämään käyttäjänsä toimintakykyisenä äärimmäisissäkin olosuhteissa. Soveltuu erityisesti lajeihin, jotka vaativat huipputason suorituskykyä olosuhteista piittaamatta.

  • Vedenpitävyys vähintään 15 000 mm
  • Hengittävyys vähintään 15 000 g/m2/24h

DrymaxX® All Weather

KESKITY SUORITUKSEESI, ÄLÄ OLOSUHTEISIIN

DrymaxX® All Weather soveltuu erinomaisesti kaikkiin outdoor- ja talvilajeihin. Kaikilla DrymaxX® All Weather -ryhmän kankailla on erinomaiset vedenpitävyysarvot, vähintään 10 000 mm.
  • Vedenpitävyys vähintään 10 000 mm
  • Hengittävyys vähintään 10 000 g/m2/24h

DrymaxX® Classic

VEDENPITÄVÄÄ MUKAVUUTTA NORMAALIOLOSUHTEISSA

DrymaxX® Classic on ideaalivaihtoehto kevyeen ja mukavaan liikkumiseen normaaliolosuhteissa niin kuivalla kelillä kuin sateella.

  • Vedenpitävyys vähintään 5 000 mm
  • Hengittävyys vähintään 5 000 g/m2/24h

DrymaxX® Lite

DrymaxX® Lite -sarjan tuotteet soveltuvat rentoon vapaa-aikaan ja jokapäiväiseen katukäyttöön. Ne ovat niin sanottuja casualtuotteita, joissa materiaalina on tuttu veden- ja tuulenpitävä, hengittävä DrymaxX®-materiaali ja tuotteessa on joko osittain tai kokonaan teippaamattomat saumarakenteet joilloin Lite-sarjan tuote ei ole täysin vedenpitävä. Lite-sarjan tuotteet suojaavatkin sinut mukavasti tuulelta ja tihkusateelta, myös rännältä!