Halti DrymaxX - Kuoritakki - Vedenpitävä TakkiHalti DrymaxX - Kuoritakki - Vedenpitävä Takki - Mobiili

DrymaxX® - vedenpitävä, tuulenpitävä, hengittävä, testattu.

Me Haltilla haluamme saattaa ihmisen lähemmäksi luontoa – säällä kuin säällä ja haastavissakin olosuhteissa. Haltin DrymaxX® -tuotteet on suunniteltu käytettäväksi vaihtelevissa olosuhteissa ja suojaavat kovimmaltakin sateelta, tuulelta ja tuiskeelta. Vettä- ja tuulta pitävien ulkoiluvaatteiden kuten takkien, -housujen, jalkineiden ja asusteiden toimivuuden takeena on laadukas DrymaxX®-materiaali ja tuotteiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja rakenteet.

DrymaxX® on suomalainen, Haltin oma kalvobrändi, jonka Halti on tuonut markkinoille jo vuonna 1995. Vuosien aikana mallistoissamme on ollut monenlaisia DrymaxX® -tuotteita niin jokapäiväiseen, arkiseen ulkoiluun kuin vaativaan kilpaurheiluun kuten hiihtoon ja lasketteluun, ja kaikkeen siltä väliltä. Käytämme DrymaxX® materiaalia myös yhdistettynä eri materiaaleihin, kuten X-Stretch kankaisiin, ja näin luomme mm. hyvin istuvia ja vettähylkiviä hybrid-tuotteita, jotka ovat erittäin mukavia päällä ja monikäyttöisiä ulkoiluvaatteita.

Millainen on DrymaxX® -tuotteen rakenne?

DrymaxX® on vedenpitävä, tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin sääolosuhteissa. Materiaalin ominaisuudet määräytyvät DrymaxX® -kalvon luokituksen mukaan, valikoimastamme löydät viisi eri DrymaxX®-tasoa, joista löydät sopivat tuotteet eri olosuhteisiin.

DrymaxX® -kalvo yhdistetään vaatteen pintakankaan ja /tai vuoren kanssa aina käyttötarkoituksen mukaan. DrymaxX® -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu niin, että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat on suojattu saumateippauksilla, ellei tuotteessa toisin mainita. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset on teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot on suunniteltu niin, että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin.

Haltin mallistosta löydät vedenpitäviä ja tuulenpitäviä DrymaxX®-tuotteita vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

Halti - Kevään Uutuudet - 2023 - Mobiili
Eri DrymaxX®-luokitukset

DrymaxX® Nano – Hengittävyyttä vaihteleviin olosuhteisiin
- Kosteisiin ja viileisiin oloihin sekä kovasykkeiseen lajiharjoitteluun. Erityisellä mikrohuokoisella kalvoteknologialla toteutettu.

DrymaxX® Ultimate - Ainoa oikea vaihtoehto ääriolosuhteisiin
- Suunniteltu käyttöön, jotka vaatii huipputason suorituskykyä olosuhteista piittaamatta.

DrymaxX® All Weather - Keskity suoritukseen, älä olosuhteisiin
- Täydellinen kaikkiin outdoor- ja talvilajeihin, joissa olosuhteet asettavat kovat vaatimukset vaatteillesi.

DrymaxX® Classic - Vedenpitävää mukavuutta
- Erinomainen ja mukava vaihtoehto kevyeen liikuntaan niin kuivalla kelillä kuin sateellakin.

DrymaxX® Lite - Ihanteellinen yhdistelmä tuulta, räntää ja tihkusadetta vastaan
- Tuotteita, joissa yhdistyvät tuttu veden- ja tuulenpitävä DrymaxX -kalvo sekä osittain teipatut tai kokonaan teippaamattomat saumarakenteet.

Vedenpitävät DrymaxX®-tuotteet Katso kaikki

Halti Tokoi Naisten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
279.00 €
Halti Tokoi Miesten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
279.00 €
Halti Juonto Miesten DrymaxX Kuoritakki - Vihreä
Juonto DrymaxX Kuoritakki Miesten
279.00 €
Halti Juonto Naisten DrymaxX Kuoritakki
Halti Juonto Naisten DrymaxX Kuoritakki - Sininen
Juonto DrymaxX Kuoritakki Naisten
279.00 €