Halti Herttoniemi OutletHalti Herttoniemi Outlet

Halti Outlet Herttoniemi

Halti Outlet Herttoniemestä löydät laadukkaita edellisten kausien ulkoilutuotteita sekä valikoiman myös kauden uutuuksia. Myymälästä löydät mm. naisten, miesten ja lasten ulkoiluvaatteet sekä -kengät. Talven lasketteluvaatteet, hiihtotakit ja -housut sekä aluskerrastot kuuluvat myös kattavaan tarjontaamme.

Myymälän alakerrassa sijaitsee Halti Basecamp Store eli erittäin kattava retkeilytuotteiden valikoima: löydät meiltä teltat, makuupussit, makuualustat, reput ja rinkat sekä muut retkeilyvarusteet. Halti Outlet Herttoniemestä saat aina asiantuntevaa palvelua, ja erityistä osaamista meillä on retkeilyvaatteissa ja -varusteissa. Myymälästä löydät myös naisten ulkoiluvaatebrändin, Raiski:n tuotteita.

Halti Outlet Herttoniemi sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemalta ja myymälän vieressä on ilmainen pysäköinti myymälän asiakkaille.

Voit varata Click & Collect -palvelun avulla haluamasi tuotteet myymälään jo etukäteen verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotteiden kohdalta voit tarkistaa ajantasainen myymälävalikoiman klikkaamalla myymäläsaatavuus painiketta.

Halti Herttoniemi
Halti Outlet Herttoniemi

Hitsaajankatu 14
00810 Helsinki
Puh. +358 43 824 2866
outlet.herttoniemi@halti.fi

Avoinna Ma-Pe 10-18, La 10-15, Su Suljettu