Halti Stockmann myymälä HelsnkiHalti Stockmann myymälä Helsinki

Halti Stockmann Helsinki

Stockmann tavaratalon 4.kerroksessa sijaitsee Haltin shop-in-shop. Sieltä löydät aina Haltin uutuudet ja uusien mallistojen ykköstuotteet. Valikoimaan kuuluu syksyisin mm. naisten ja miesten ulkoiluvaatteet kuten Pallas- ja Hiker -sarjat sekä kevytuntuvatakit.

Talvisin valikoimassa ovat mm. naisten ja miesten lasketteluvaatteet ja parkatakit sekä maastohiihtoon ja talvijuoksuun soveltuvat treenivaatteet. Haltin Stockmannin myymälästä löydät ympäri vuoden myös naisten ja miesten ulkoilukengät.

Halti Stockmann Helsinki sijaitsee noin 3 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta sekä Rautatientori -metroasemalta.

Voit varata Click & Collect -palvelun avulla haluamasi tuotteet myymälään jo etukäteen verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotteiden kohdalta voit tarkistaa ajantasainen myymälävalikoiman klikkaamalla myymäläsaatavuus painiketta.

LAITA HYVÄ KIERTOON!

Otamme Halti Stockmann Helsinki myymälässä vastaan käytettyjä Halti-ulkoiluvaatteita. Hyväkuntoiset vaatteet annamme Suomessa hyväntekeväisyyteen avuntarvitsijoille Hope ry:n ja Kotimaanavun kautta.

Tuomastasi vaatteesta saat 10% alennuksen normaalihintaisesta tuotteesta Halti myymälöissä seuraavan ostokerran yhteydessä.

Tuothan kierrätyslaatikkoon vain ehjiä ja puhtaita vaatteita. Hyväntekeväisyyteen kelpaamattomat vaatteet huolehdimme puolestasi kierrätykseen.

Halti Stockmann Helsinki

Aleksanterinkatu 52B, 4. krs.
00100 Helsinki
Puh. +358 40 662 0190
halti.stockmann.city@halti.fi

Avoinna Ma-Pe 10-20, La 10-19, Su 12-18