Hiker-sarja

Hiker-sarja on kestävä ja ajaton valinta kaikenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Se sopii myös vaelluksille vaativimpiin olosuhteisiin. Yksityiskohdat ja erilaisten materiaalien yhdistelmät tekevät Hiker-sarjan tuotteista optimaaliset käyttää.

Kaikki Hiker-sarjan tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut monikäyttöisyys ja pitkä käyttöikä. Myös ajaton ulkonäkö on osa ympäristöajattelua.

Halti - Hiker -sarjaHalti - Hiker  Takki ja housut

Hiker-sarja

Suunniteltu retkeilyyn

Hiker Ventilated on suunniteltu retkeilijälle, joka vaatii varusteiltaan vain parasta. Hyttysverkko hupussa, isot rintataskut sekä raffi ulkonäkö tekevät tästä monikäyttöisen takin vaelluksille ja retkeilyyn.

Hiker takin hupun etuosassa on integroitu hyönteisverkko. Hyönteisverkko on helppo asentaa paikoilleen hupun etureunaa kiertävällä vetoketjulla. Verkon saa helposti myös käärittyä takaisin hupussa olevaan taskuun.

Takki on kalvoton mutta DWR-käsitelty, minkä ansiosta takki on vettähylkivä. Takin tuulenpitävä ja erittäin hengittävä materiaali antaa suojaa sateen yllättäessä. Käsivarsien alta löytyvät mekaaniset ilmanvaihtoaukot, jotka maksimoivat ilmavirtauksen lämmön noustessa.

MIEHET | NAISET

Halti Hiker Miesten Ventilated Retkeilytakki - Ulkoilutakki - Metsästystakki - Vaellus

Hiker-sarjan takit ja housut

Halti Hiker Naisten Trekking Paita - Women's Trekking Shirt
Halti Hiker Treking shirt Women's / Halti Hiker retkeilypaita naisten
Hiker Retkeilypaita Naisten
99.90 €
Halti Hiker Miesten Trekking Paita - Men's Trekking Shirt
Halti Hiker Treking shirt Men's / Halti Hiker retkeilypaita miesten
Hiker Retkeilypaita Miesten
99.90 €
halti easy hike schaket women's black - halti easy hike naisten paitatakki musta - halti easy hike hemdjacke damen schwarz - halti easy hike jacka dam svart
Easy Hike Paitatakki Naisten
129.00 €
Halti Easy Hike Miesten Shacket - Men's Shacket
Easy Hike Paitatakki Miesten
Easy Hike Paitatakki Miesten
129.00 €
Halti Hiker Naisten DrymaxX Takki - Women's DrymaxX Jacket
Hiker II DrymaxX Kuoritakki Naisten
Hiker II DrymaxX Kuoritakki Naisten
229.00 €
halti hiker men's drymaxx jacket brown / halti hiker miesten ulkoilutakki ruskea
Hiker II DrymaxX Kuoritakki Miesten
229.00 €
Halti Hiker Miesten Housut - Men's Pants
Hiker II DrymaxX Kuorihousut Miesten
Hiker II DrymaxX Kuorihousut Miesten
159.00 €

Kysymyksiä ja vastauksia Hiker-tuotteista

Yhtä oikeaa käyttötarkoitusta Hiker-tuotteille ei ole. Tuotteet soveltuvat monipuolisesti erilaisien käyttäjien tarpeisiin.

Hiker-mallisto sisältää ominaisuuksiltaan ja materiaaleiltaan erilaisia tuotteita, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tuulen- ja vedenpitävää DrymaxX-materiaalia sisältävät tuotteet soveltuvat erityisen hyvin ulkoilu- ja retkeilykäyttöön, kun keli saattaa yllättää ja tarvitset suojaa tuulta ja vettä vastaan. Osa tuotteista sisältää myös kulutuskestävämpiä materiaaleja, jolloin tuotteet sopivat erinomaisesti eräkäyttöön. Kevyemmät X-stretch-tuotteet puolestaan soveltuvat erityisen hyvin käyttöön, jossa tarvitset äärimmäistä hengittävyyttä ja joustavuutta. Tällaista käyttöä voi olla patikkareissun leudommat päivät.

Vaikka Hiker-sarjan tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu retkeily- ja ulkoilukäyttöön, soveltuvat ne myös arkikäyttäjälle. Yhdistä esimerkiksi Hiker-anorakin kanssa farkut!

Hiker-sarjan vaatteet ovat pääasiassa erilaisia ulkoiluun ja retkeilyyn valmistettuja kuorivaatteita. Jokaisen käyttäjän käyttötarkoitus ja mieltymykset ovat erilaiset, mutta useimmiten tällaisia vaatteita halutaan pystyä käyttämään myös koleammalla kelillä syksyllä ja jopa talvella, jolloin alus- ja välikerrosten käyttäminen tulee oleelliseksi. Kokoa valitessa onkin hyvä ottaa huomioon, minkälaisia kerroksia vaatteiden alla halutaan käyttää. Myös ilma vaatteen ja vartalon välissä sitoo lämpöä.

Suosittelemme käyttämään kokoa valitessa SizeMe-palvelua, jonka löydät tuotteen kohdalta. Mikäli SizeMe-palvelua ei ole saatavilla, saat apua yleisestä mittataulukostamme.

Hiker-sarjan tuotteet on haluttu tehdä retkeilijälle mahdollisimman optimaalisiksi, joten tuotteiden materiaalivalintoihin on käytetty erityistä huomiota. Haltin Hiker-mallisto tarjoaa ulkoilijoille erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, joiden mukaan materiaalit ovat sijoitettu kussakin tuotteessa.

Useissa takeissa ja housuissa on käytetty vahvempia materiaaleja paikoissa, jotka saavat enemmän kulutusta. Tällaiset paikat takissa ovat olkapäiden ja hartioiden alue sekä alaselkä, joihin reppu asettuu. Myös sateen sattuessa ylävartalo kohtaa kosteuden ensimmäisenä. Kulutusta kestävien materiaalien lisäksi tuotteisiin on haluttu lisätä hengittävyyttä ja joustavuutta, minkä vuoksi niistä saattaa löytyä myös stretch-materiaalia. Tällaiset kohdat löytyvät tavallisesti paikoista, joiden kautta kehon lämpö poistuu tehokkaimmin. Myös housuissa on käytetty erilaisia materiaaleja käyttökokemuksen optimoimiseksi.

Hiker-mallisto sisältää useita erilaisia tuotteita ja kerromme tuotteiden ominaisuuksista ja materiaaleista tarkemmin jokaisen tuotteen kohdalla.

Hiker-mallisto sisältää erilaisia tuotteita, joista osa on vedenpitäviä ja osa ei. Monet malliston tuotteet ovat niin sanottuja hybridivaatteita, joissa osa vaatteen osista on vedenpitäviä. Kerromme tuotteen ominaisuuksista ja materiaaleista tarkemmin kunkin tuotteen kohdalla.

Tuottesta, joissa on käytetty X-stretch materiaalia, löytyy myös joustavuutta. Joustavuuden lisäksi X-stretch on materiaalina äärimmäisen hengittävää.

Pyrimme tekemään kaikista ulkoiluun ja urheiluun suunnatuista tuotteista mahdollisimman hengittäviä. Tuulen- ja vedenpitävissä tuotteissa käytämme DrymaxX-kalvoa, joka on vedenpitävyyteensä nähden hyvin hengittäviä. Puolestaan niin sanotut "kalvottomat" X-stretch-tuotteet ovat äärimmäisen hengittäviä.

On hyvä muistaa, että takin hengittävyyteen vaikuttaa aina myös se, minkälaisia materiaaleja on sen alla. Muistathan siis käyttää takin alla sellaisia materiaaleja, jotka päästävät kehon lämmön niiden läpi. Esimerkiksi puuvillapaita hengittämisen sijaan sitoo kosteuden itseensä.

On myös huomattavaa, että hengittävyys on käyttäjäkohtainen kokemus, sillä jokainen käyttäjä kokee sen eri tavalla.

Valitettavasti Hiker-sarjan housuista ei löydy eri lahkeenmittoja.