Hiker-sarja

Hiker-sarja on kestävä ja ajaton valinta kaikenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Se sopii myös vaelluksille vaativimpiin olosuhteisiin. Yksityiskohdat ja erilaisten materiaalien yhdistelmät tekevät Hiker-sarjan tuotteista optimaaliset käyttää.

Kaikki Hiker-sarjan tuotteet ovat Haltin ECO-tuotteita ja suunnittelun lähtökohtana on ollut monikäyttöisyys ja pitkä käyttöikä. Myös ajaton ulkonäkö on osa ympäristöajattelua.

Halti - Hiker-sarjaHalti - Hiker-sarja - Mobiili

Hiker-sarja

Suunniteltu retkeilyyn

Hiker-takki on tuulen- ja vedenpitävä, ja sen hengittävä DrymaxX®-kalvo antaa täyden suojan haastavaa säätä vastaan. Takin yksityiskohtien sijoittelussa on ajateltu erityisesti repun käyttöä. Hiker-takki ei sisällä fluorihiilivety-yhdisteitä ja sen valmistuksessa on käytetty kierrätettyä polyesteriä.

Yhdistä takkiin yhteensopivat Hiker-housut. Housut on tehty kestävästä ja vahvasta materiaalista. Housuissa on hyvä istuvuus ja erittäin hyvä hengittävyys. Housujen edessä ja takana on vedenpitävät DrymaxX®-kalvolliset osiot sekä useita käytännöllisiä taskuja. Hiker-housuissa on fluorihiilivetyvapaa vettähylkivyyskäsittely ja ne on valmistettu bluesign® -sertifioidusta materiaalista sekä osittain kierrätetystä polyesteristä.

Halti Hiker-sarja - Kuksa
Halti Hiker-sarja - Teltta
Halti Hiker-sarja - Retkeily
Halti Hiker-sarja - Anorakki

Hiker-sarjan takit ja housut

Halti Hiker Naisten Anorakki - Malli
Hiker Naisten II Hybrid Anorakki
199.00 €
Halti Hiker II Miesten Anorakki - Sininen
Halti Hiker Miesten II Hybrid Anorakki
Hiker Miesten II Hybrid Anorakki
199.00 €
Halti Hiker Naisten Ulkoiluhousut - Sininen- Vedenpitävät
Hiker Naisten DrymaxX Housut
Hiker Naisten DrymaxX Housut
169.00 €
Halti Hiker Miesten DrymaxX Housut - Vaellus
Hiker Miesten DrymaxX Housut
169.00 €
Halti Hiker Miesten DrymaxX Housut - Vaellus
Hiker Miesten DrymaxX Pro Ulkoilutakki
239.00 €
Hiker Naisten DrymaxX Pro Ulkoilutakki
Hiker Naisten DrymaxX Pro Ulkoilutakki
239.00 €
Hiker Miesten DrymaxX Parkatakki
Hiker Miesten DrymaxX Parkatakki
249.00 €
Hiker Naisten DrymaxX Parkatakki
Hiker Naisten DrymaxX Parkatakki
249.00 €

Kysymyksiä ja vastauksia Hiker-tuotteista

Yhtä oikeaa käyttötarkoitusta Hiker-tuotteille ei ole. Tuotteet soveltuvat monipuolisesti erilaisien käyttäjien tarpeisiin.

Hiker-mallisto sisältää ominaisuuksiltaan ja materiaaleiltaan erilaisia tuotteita, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tuulen- ja vedenpitävää DrymaxX-materiaalia sisältävät tuotteet soveltuvat erityisen hyvin ulkoilu- ja retkeilykäyttöön, kun keli saattaa yllättää ja tarvitset suojaa tuulta ja vettä vastaan. Osa tuotteista sisältää myös kulutuskestävämpiä materiaaleja, jolloin tuotteet sopivat erinomaisesti eräkäyttöön. Kevyemmät X-stretch-tuotteet puolestaan soveltuvat erityisen hyvin käyttöön, jossa tarvitset äärimmäistä hengittävyyttä ja joustavuutta. Tällaista käyttöä voi olla patikkareissun leudommat päivät.

Vaikka Hiker-sarjan tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu retkeily- ja ulkoilukäyttöön, soveltuvat ne myös arkikäyttäjälle. Yhdistä esimerkiksi Hiker-anorakin kanssa farkut!

Hiker-sarjan vaatteet ovat pääasiassa erilaisia ulkoiluun ja retkeilyyn valmistettuja kuorivaatteita. Jokaisen käyttäjän käyttötarkoitus ja mieltymykset ovat erilaiset, mutta useimmiten tällaisia vaatteita halutaan pystyä käyttämään myös koleammalla kelillä syksyllä ja jopa talvella, jolloin alus- ja välikerrosten käyttäminen tulee oleelliseksi. Kokoa valitessa onkin hyvä ottaa huomioon, minkälaisia kerroksia vaatteiden alla halutaan käyttää. Myös ilma vaatteen ja vartalon välissä sitoo lämpöä.

Suosittelemme käyttämään kokoa valitessa SizeMe-palvelua, jonka löydät tuotteen kohdalta. Mikäli SizeMe-palvelua ei ole saatavilla, saat apua yleisestä mittataulukostamme.

Hiker-sarjan tuotteet on haluttu tehdä retkeilijälle mahdollisimman optimaalisiksi, joten tuotteiden materiaalivalintoihin on käytetty erityistä huomiota. Haltin Hiker-mallisto tarjoaa ulkoilijoille erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, joiden mukaan materiaalit ovat sijoitettu kussakin tuotteessa.

Useissa takeissa ja housuissa on käytetty vahvempia materiaaleja paikoissa, jotka saavat enemmän kulutusta. Tällaiset paikat takissa ovat olkapäiden ja hartioiden alue sekä alaselkä, joihin reppu asettuu. Myös sateen sattuessa ylävartalo kohtaa kosteuden ensimmäisenä. Kulutusta kestävien materiaalien lisäksi tuotteisiin on haluttu lisätä hengittävyyttä ja joustavuutta, minkä vuoksi niistä saattaa löytyä myös stretch-materiaalia. Tällaiset kohdat löytyvät tavallisesti paikoista, joiden kautta kehon lämpö poistuu tehokkaimmin. Myös housuissa on käytetty erilaisia materiaaleja käyttökokemuksen optimoimiseksi.

Hiker-mallisto sisältää useita erilaisia tuotteita ja kerromme tuotteiden ominaisuuksista ja materiaaleista tarkemmin jokaisen tuotteen kohdalla.

Hiker-mallisto sisältää erilaisia tuotteita, joista osa on vedenpitäviä ja osa ei. Monet malliston tuotteet ovat niin sanottuja hybridivaatteita, joissa osa vaatteen osista on vedenpitäviä. Kerromme tuotteen ominaisuuksista ja materiaaleista tarkemmin kunkin tuotteen kohdalla.

Tuottesta, joissa on käytetty X-stretch materiaalia, löytyy myös joustavuutta. Joustavuuden lisäksi X-stretch on materiaalina äärimmäisen hengittävää.

Pyrimme tekemään kaikista ulkoiluun ja urheiluun suunnatuista tuotteista mahdollisimman hengittäviä. Tuulen- ja vedenpitävissä tuotteissa käytämme DrymaxX-kalvoa, joka on vedenpitävyyteensä nähden hyvin hengittäviä. Puolestaan niin sanotut "kalvottomat" X-stretch-tuotteet ovat äärimmäisen hengittäviä.

On hyvä muistaa, että takin hengittävyyteen vaikuttaa aina myös se, minkälaisia materiaaleja on sen alla. Muistathan siis käyttää takin alla sellaisia materiaaleja, jotka päästävät kehon lämmön niiden läpi. Esimerkiksi puuvillapaita hengittämisen sijaan sitoo kosteuden itseensä.

On myös huomattavaa, että hengittävyys on käyttäjäkohtainen kokemus, sillä jokainen käyttäjä kokee sen eri tavalla.

Valitettavasti Hiker-sarjan housuista ei löydy eri lahkeenmittoja.