Vinkit alusasun valintaan

HALTIN ALUSASUT

Teknistä alusasua hankittaessa tulee huomioida sen käyttötarkoitus, aktiviteetin taso, sekä olosuhteet, joissa asua käytetään. Aluskerrasto voi olla käyttötarkoitukseltaan joko lämpimiin tai viileisiin olosuhteisiin suunniteltu tai rauhalliseen tai kovempisykkeiseen liikuntaan tarkoitettu. Oikein valittu alusasu tekee liikunnasta miellyttävää ja tehostaa suorituskykyä.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen alkaa alusasusta, jonka päälle voi tarvittaessa pukea lisää kerroksia lämpimyyden lisäämiseksi. Haltin alusasut on jaettu käyttötarkoituksen mukaan Hardcore- ja Comfort- kategorioihin. Osana kerrospukeutumista sopivat myös Haltin laadukkaat ja monikäyttöiset välitakit.

Haltin alusasuissa on käytetty Active Dry -materiaalia, joka on joustava ja miellyttävän tuntuinen materiaali, pitäen liikkujan viileänä ja kuivana. Active Dry on lisäksi tekninen materiaali, joka siirtää kosteuden pois iholta jopa erittäin aktiivisessa käytössä.

Teknisissä alusasuissa kiinnitetään materiaalien lisäksi erityistä huomiota tuotteiden istuvuuteen. Saumarakenteilla ja niiden sijoitteluilla mahdollistetaan niin toimivat liikeradat kuin ihoa vasten miellyttävät, hiertämättömät saumat. Hyvä aluskerrasto on istuva, tuntuu miellyttävältä ja sen materiaali siirtää kosteutta pois iholta. Haltin aluskerrastoissa on miellyttävät saumat, jotka tuntuvat sileältä ihoa vasten ja ne on sijoitettu niin, että ne eivät aiheuta hiertymiä herkillä alueilla.

Valikoimastamme löydät aluskerrastot naisille, miehille ja lapsille.

HARDCORE

Hardcore-kategorian tekniset alusasut on suunniteltu ammattiurheilijoille ja aktiiviliikkujille. Alusasut tuntuvat ihoa vasten kuivilta ja miellyttäviltä rankimmissakin treeneissä. Toiminnallisten materiaalien ansiosta ihon väliin jäävä mikroilmasto pystyy säilyttämään ihanteellisen tunnun, jolloin kehon tuottama energia ei kulu lämmönsäätelyyn vaan lihaksiston suorituskyvyn maksimointiin. Hardcore-kategoriaan kuuluvat Haltin Coolmesh, Intense ja Seamless -alusasut.

Tutustu tuotteisiin

COMFORT

Comfort-sarjan monikäyttöiset miesten ja naisten aluskerrastot pitävät kehon lämpötilan tasaisena ja ihon pinnan kuivan tuntuisena. Pehmeät neulosmateriaalit tuntuvat erittäin mukavilta päällä. Comfort-kategorian alusasut sopivat täydellisesti maltilliseen liikuntaan ja rentoon vapaa-aikaan. Sarjan alta löydät mitoitukseltaan väljemmät alusasut sekä merinovillaiset kerrastot. Comfort-kategoriaan kuuluvat väljemmät Relax, lämpimämmät Warm ja Wool -alusvaatteet.

Tutustu tuotteisiin

COOL MESH

Joustava ja kevyt Active Dry Cool mesh -verkkomateriaali on erittäin hengittävää, sekä kosteutta tehokkaasti siirtävää. Ihon pinta pysyy kuivan tuntuisena kovemmassakin aktiviteetissa. Cool Mesh -sarjan alusasut on suunniteltu kovaan treenaamiseen ja aktiiviselle liikkujalle, myös urheilijan käyttöön. Cool Mesh -sarjan tuotteita käyttää Suomen Maastohiihtomaajoukkue.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

INTENSE

Intense alusasujen kosteutta tehokkaasti iholta pois siirtävä Active Dry -materiaali kuivuu nopeasti. Windy-merkinnällä olevissa tuotteissa on tuulenpitävät Stormwall® materiaalista valmistetut paneelit alusasun etuosassa. Avion-sarjan -alusasut kuuluvat intense kategoriaan. Intense sarjan alusasut on suunniteltu aktiiviselle liikkujalle hiihtoon, talvijuoksuun ja lasketteluun.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

SEAMLESS

Pehmeä Active Dry Seamless -neulos siirtää kosteutta erittäin hyvin, pitäen kehon lämpötilan tasaisena. Ihonmyötäinen istuvuus yhdessä hankaamattomien saumarakenteiden kanssa, tekevät tuotteesta pehmeän ja käyttömukavan. Seamless-sarjan tuotteet ovat miellyttävät päällä ja ne soveltuvat aktiiviseen liikkumiseen sekä ulkoiluun.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

RELAX

Teknisestä Active Dry -materiaalista valmistetut, mitoitukseltaan väljemmät alusasut soveltuvat rennon vapaa-ajan lisäksi myös liikuntaan. Alusasujen materiaali siirtää kosteutta sekä kuivuu nopeasti. Free Seamless -alusasut on suunniteltu käytettäväksi niin ulkoilussa kuin vapaa-ajallakin.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

MERINOVILLA

Merinovilla on luontaisesti antibakteerinen ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuva materiaali, sillä villa reagoi lämpötiloihin joko lämmittäen tai viilentäen ihon pintaa. Villa soveltuu erinomaisesti aktiiviseen liikkumiseen. Tästä sarjasta löytyvät merinokerrastot. Pihka-sarjan alusasut on tehty eettisestä (mulesing free) 100% merinovillasta.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

VÄLITAKIT

Lämmin ja pehmeä Active Dry -neulos pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena. Harjattu sisäpinta tuntuu pehmeältä ja tuo lämpimyyttä varsinkin kylmemmissä olosuhteissa. Lämmittävät välitakit sopivat käytettäväksi takin alla tai ulkoilun jälkeen sisätakkina.

TUTUSTU TUOTTEISIIN