Halti vastuullisuus, suomalainen design

SUOMALAISTA DESIGNIA

Suunnittelun filosofia

Jokaisella tuotteella tulee olla oma tarkoituksensa ja paikkansa. Jokainen yksityiskohta on mietitty käyttötarkoituksesta ja materiaaleista lähtien viimeiseenkin tekniseen yksityiskohtaan, jotta tuote kestäisi kulutusta ja aikaa. Ajattomilla kuoseilla, värivalinnoilla ja tyylikkäillä leikkauksilla luomme aikaa kestäviä ulkoiluvaatteita, varusteita ja kenkiä. Mietimme tarkkaan mitä vaatteita ja varusteita suunnittelemme ja tuomme markkinoille, jotta pystyisimme pienentämään mallistoja ja vähentämään ylituotantoa.

Varusteita, kenkiä ja tekstiilejä testataan laajasti ennen niiden päätymistä tuotantoon. Vedenpitävyyttä, hengittävyyttä, tuulenpitävyyttä sekä mitoitusta ja muita ominaisuuksia testataan niin koneellisesti kuin käyttäjien päällä. Testaajina toimivat yhteistyökumppanimme tavallisista liikkujista huippu-urheilijoihin. Sinun mielipiteesi vaatteidemme, kenkiemme ja varusteidemme käyttäjänä on meille erittäin tärkeä, ja otamme mielellämme vastaan palautetta ominaisuuksista ja käytettävyydestä.

Halti vastuullisuus ja yritysvastuu

HALUAMME TUODA IHMISEN LÄHEMMÄKSI LUONTOA.

3D

3D-suunnittelu yleistyy alallamme vauhdilla ja me olemme siinä edelläkävijöitä. 3D-ohjelman käyttö suunnittelu- ja tuotantoprosessissa lyhentää huomattavasti tuotteiden markkinoille tuloaikaa. Lisäksi se vähentää vaatteiden kommentointiin ja hyväksymiseen kuluvaa aikaa, sekä tarvittavien fyysisten näytteiden määrää. Digitaaliset näytteet voidaan jakaa sidosryhmien kesken hyväksyttäväksi ja kommentoitavaksi myös ilman logistiikkapäästöjä.

Meille Haltilla 3D tarkoittaa siis vähemmän tekstiilijätettä, logistiikkapäästöjä ja luonnonmateriaalien käyttöä, sekä luovaa ja nopeampaa suunnitteluprosessia.

Halti 3D suunnittelu
Halti vastuullisuus, suomalainen design
SUOMALAISUUS

Kaikki Haltin tuotteet suunnitellaan Suomessa, Haltin Sipoon pääkonttorilla. Tuotekehitystiimi on joukko kokeneita kotimaisia ammattilaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti työhönsä. Osittain mukana tuotekehitystyössä ovat myös johto, myynti- ja markkinointi sekä laadunvarmistukseen erikoistunut paikallinen tiimimme lähellä tärkeimpiä tuotantojamme, joten olemme iso joukkue suurella sydämellä.