Halti World

Suomen kesän outdoor-tapahtumat
Suomen kesä on täynnä ulkoilmaelämää ja monenlaisia tapahtumia, jotka houkuttelevat nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Tässä blogitekstissä tutustumme muutamiin tulevan kesän outdoor-tapahtumiin Suomessa ja siihen, miksi niihin kannattaa ehdottomasti osallistua.
Jatka lukemista
Kevään ja kesän merkit: luonnon tarkkailua
Kesän saapuminen on aina yhtä ihmeellinen tapahtuma. Talven jälkeen luonto alkaa heräillä horroksestaan ja elämä puhkeaa uuteen kukoistukseen. Tämä on aikaa, jolloin maisema muuttuu vihreämmäksi ja lintujen laulu täyttää ilman. Seurataanpa läheltä kevään ensimerkkejä ja pohditaan niiden merkitystä.
Jatka lukemista
Voita oma saari
Haluatko voittaa unohtumattoman seikkailun ystäviesi kanssa? Osallistu kilpailuumme ja voita oma saari käyttöön yhdeksi yöksi kaveriporukallesi! Kilpailumme palkintona on ainutlaatuinen yhden yön reissu Tvijälpin autiolla saarella, ympäristöystävällisissä Nolla-mökeissä, upean luonnon keskellä.
Jatka lukemista
Uudistettu, vastuullisempi Pallas Evo
Rakastetut Pallas-tuotteemme ovat saaneet raikkaan modernin uuden ilmeen sekä lisää vastuullisia yksityiskohtia. Erityisen hengittävistä, joustavista ja värikkäistä tuotteistaan tunnetuksi ja suosituksi tullut Pallas-sarjamme on saanut uuden tulokkaan: Pallas Evo -tuoteperheen. Pallas Evo -tuotteet jatkavat Pallas-sarjan hyvää vastuullisuustarinaa, tällä kertaa entistäkin vastuullisempana. Tuotteiden monessa...
Jatka lukemista
etätöitä ja seikkailua Norjan vuonoilla
Miten etätyö onnistuu kun kulkuväline ja majoitus on itse rakennettu pakettiauto/reissupaku? Työn vastuiden ja seikkailun yhdistäminen luonnon keskellä on täysin mahdollista pienellä ennakkosuunnittelulla. Hyppää mukaan, kun Vanlifefinlandin pakuseikkailijat Kirsi ja Teemu viettivät kuukauden Länsi-Norjan vuonoilla.
Jatka lukemista