Hiker Kuru DrymaxX

Hiker Kurussa on Haltin kehittämä, SmartLast® 3D-teknologialla luotu lesti, joka on optimaalinen nimenomaan kävelyyn. Kengän muotoon ja istuvuuteen on panostettu yksityiskohtia myöten. Esimerkiksi pyöreämmän kantapäämuodon avulla jalka pysyy paremmin paikallaan.

Tukea on lisätty jalan keskikohtaan ja varpaat ovat saaneet enemmän tilaa liikkua. Täydellistä on myös se, että Hiker Kurusta on saatavilla puolikkaat koot. Tämä kenkä on ulkonäöltäänkin niin upea, että se on uskottava vaelluksen lisäksi myös kaupungin kaduilla.

Hiker Kuru DrymaxX Ulkoilukenkä Naisten
Hiker Kuru DrymaxX Ulkoilukenkä Naisten
189.00 €
Hiker Kuru DrymaxX Ulkoilukenkä Miesten
Hiker Kuru DrymaxX Ulkoilukenkä Miesten
189.00 €
Halti Hiker Kuru DrymaxX Vaelluskenkä
  • Supermukava istuvuus
  • Uskomattoman kevyt vaelluskengäksi
  • Haltin oma lesti suunniteltu nimenomaan kävelyyn ja vaelluskenkiin
  • Michelin Offroad -pohja pitää haastavissakin maastoissa
  • Vedenpitävä Drymaxx®️-kalvo
  • Päällis- ja vuoritekstiili 100 % kierrätetystä materiaalista
  • Puolikkaat koot
HANNA TUOMANEN
Designers’ note:

Seikkailijan täydellinen kaveri! Hiker Kuru pitää jalat varmasti kuivana ja varpaat tyytyväisenä. Oli kyse sitten kävelylenkistä metsässä tai useamman päivän patikoinnista tunturilla, Hiker Kurun ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Michelinin Haltille kehittämä Off-road kumipohja antaa erinomaisen pidon, Phylon-välipohja vaimentaa iskuja, ja puolikorkea malli tukee myös nilkkaa vaikeammassa maastossa.

Kuru on työstetty Haltin uudelle ComfortFit -lestille, joka on suunniteltu kävelyyn, ja optimoitu jalkaan anatomisesti sopivaksi. Lesti on suora, korko 12mm ja optimoitu rullaavuus tukee jalkaa oikeaan liikerataan, lihaksia rasittamatta.

Halti - Hiker Kuru DrymaxX Vaelluskenkä - Tekniset ominaisuudet
Halti Hiker Kuru DrymaxX Vaelluskenkä - Beige - MustaHalti Hiker Kuru DrymaxX Vaelluskenkä - Beige - Musta - Mobiili