Nordic by Nature -Halti

Halti on suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Olemassaolomme pohjautuu korkealaatuisiin materiaaleihin, vastuullisuuteen, käytännöllisyyteen ja selkeään muotoiluun.


Halti on olemassa sinua varten, jolle ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on tärkeä osa aktiivista elämäntapaa. Sinulle, joille luonto tarjoaa mahdollisuuden löytää tasapaino ja tavan rentoutua hektisyyden keskellä.

Inspiraation tekemisellemme tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto. Sen avulla olemme oppineet, mitä ovat haastavat ja muuttuvat olosuhteet. Olosuhteet, jotka koettelevat meitä, mutta tarjoavat samalla elämyksiä ja kauneutta ympärillemme. Tästä tiedosta ja kokemuksesta rakennamme tuotteet kaikkiin vuodenaikoihin ja maastoihin yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteet, jotka ovat tyyliltään, käytettävyydeltään ja toiminnallisuuksiltaan ensiluokkaisia.

Haluamme palvella luonnossa liikkujia. Tavoitamme urheilun ammattilaiset, intohimoiset harrastajat ja aktiiviset ulkoilijat. Kaikkia meitä yhdistää kunnioitus luontoa kohtaan ja viehätys ulkona liikkumiseen. Yhteistyömme eri lajien huippuosaajien kanssa mahdollistaa sen, että meillä on mahdollisuus tarjota toimivia ja laadukkaita tuotteita huipulta aktiiviharrastajille.

Haltin mallisto jakautuu neljään eri ryhmään käyttäjien tarpeiden mukaisesti.

Halti Outdoor on syvintä osaamistamme. Sitä, mistä olemme lähteneet liikkeelle. Korkeatasoiset ja tekniset vaatteet, jalkineet ja varusteet pitävät huolen siitä, että luonnossa liikkuminen on nautinto kaikkina vuodenaikoina säästä riippumatta.

Halti Ski on lumen paras ystävä. Vaihtuvat olosuhteet, pureva pakkanen ja tuuli varustavat hiihtolajien rakastajat rinteisiin ja niiden ulkopuolelle ammattilaisista aktiivisiin harrastajiin.

Halti Multisport mukautuu neljän vuodenajan maailmaan tarjoten istuvia ja kevyitä, teknisiä ja ennen kaikkea monikäyttöisiä vaatteita. Tehokkaat lämmönsäätelyominaisuudet valmistavat sinut polkujuoksulenkeiltä vaellukselle ja pyöräretkiltä hiihtoladuille.

Halti Active Lifestyle on mukana luonnossa ja kaupungissa. Tyylikäs ja selkeä muotokieli yhdistää ulkoiluosaamisemme kaupungin sykkeeseen, jossa laadukkaat ja säänmukaiset vaatteet, kengät ja varusteet huolehtivat siitä, että tyyli ja käytännöllisyys säilyvät mukana arjen aktiviteeteissa.