Ruska -kuvakilpailu: Kuvaa Suomen ja Lapin ruska - Halti

#CONNECTWITHCOLORS KUVAKILPAILU!

Read in English

Lumoudu syksyn uskomattomiin väreihin ympärilläsi!

Katsomme eteenpäin syksyyn, vuodenaikaan, jolloin taikuus ympäröi luonnon saaden lehtien väriloiston puhkeamaan liekehtivän punaisen, oranssin, keltaisen ja ruskean eri sävyissä unohtamatta puita, jotka alkavat valmistautua kohti talvea. Muutos kesästä syksyyn on täydellinen esimerkki siitä, kuinka uskomaton luonto on. Ruskan värit ovat kirkkaampia ja intensiivisempiä luoden täydellisen tilaisuuden parhaalle otokselle, vaikka suurimman osan ajasta kuvat eivät tuo oikeutta tälle henkeäsalpaavalle näkymälle.

Asuitpa sitten maalla tai kaupungissa, uppoudu ympärilläsi oleviin mielettömiin syksyn väreihin ja jaa meille suosikkikuvasi Instagramissa käyttäen hashtagia #connectwithcolors. Sinulla on mahdollisuus voittaa HALTI PALLAS II Warm -setti, joka sisältää Pallas Pallas II Warm -hybriditakin (229,00 €) ja Pallas II Warm X-stretch -housut (169,00 €). Anna ruskaretkesi luovuuden kukoistaa!

Kuvakilpailu on voimassa 6.9.-3.10.2021 välisen ajan. Instagram ei sponsoroi, suosittele, hallinnoi tai liity mitenkään kilpailuun. 

MITEN VOI OSALLISTUA?

Lumoudu ruskan uskomattomiin väreihin ympärilläsi ja jaa kokemuksesi myös meille. Osallistuaksesi kilpailuun, seuraa @haltiworld Instagramissa, käytä julkista Instagram-profiilia ja liitä kuvaasi #connectwithcolors ja @haltiworld kuvan/videon kuvaukseen.

PALKINNOT

Halti valitsee kilpailun ajan 6.9.-3.10.2021 viikottain yhden voittajan, joka palkitaan inspiroivimmasta kuvasta Halti Pallas II Warm -setillä. Setti  sisältää Pallas II Warm -hybriditakin ja Pallas II Warm X-stretch -housut, joiden yhteisarvo on 398,00 €.

Arvonnat suoritetaan

  • Maanantai, 13.9.2021
  • Maanantai, 20.9.2021
  • Maanantai, 27.09.2021
  • Maanantai, 4.10.2021

Voittajat valitaan ja heihin ollaan yhteydessä suoraan Instagramin kautta.

Enemmän tietoa:

#CONNECTWITHCOLORS -kilpailu on Halti Oy:n järjestämä.

Osallistumisehdot:

Kilpailun aikana alkaen 6.9.2021 aina 3.10.2021 saakka kaikilla Internetin käyttäjillä, jotka ovat iältään 18 tai yli, on mahdollisuus osallistua kilpailuun alla olevalla tavalla. Jos osallistunut henkilö on alaikäinen, kilpailija vakuuttaa, että hän on antanut tiedot ja pyytänyt suostumusta henkilötietojen käsittelyyn omalta vanhemmalta tai huoltajalta.

Osallistujan/kilpailijan tulee ottaa valokuva tai video, mikä edustaa #connectwithcolors -teemaa. Osallistujan tulee julkaista heidän julkiseen Instagram-profiiliinsa kuva tai video merkkaamalla kuvaan @haltiworld ja laittamalla häshtagi #connectwithcolors. Yksittäisen henkilön on mahdollista ladata useampia eri kuvia tai videoita.

Kuvia/videota ilman häshtagiä ja merkkaamista ei oteta huomioon kilpailussa ja osallistujan profiili tulee olla julkinen. Ostosta ei tarvitse tehdä osallistuakseen kilpailuun.

Lähettämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeudet käyttää ja levittää materiaalia eikä se ei riko kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan tulee olla hyvän maun mukainen.

Hyväksymällä kilpailun säännöt, kilpailija antaa luvan kuvien julkaisuun ja käyttöön (nimi ja nimimerkki), jotka on lähetetty osallistumisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää markkinointikanavissa (esim. Instagram, Facebook, verkkosivut ja muut kanavat), jotka liittyvät kilpailuun niillä tavoilla kuin Halti Oy pitää sopivana.

Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramissa viiden päivän sisällä voitosta ja heidän tulee hyväksyä palkinto viiden päivän sisällä siitä, kun heihin on otettu yhteyttä. Jos voittajaa ei tavoiteta tai heidän hyväksymisensä ei ole pätevä (esimerkiksi vastaaminen vaaditussa ajassa ja tavalla), palkinto luovutetaan varasijalla olevalle.

Palkinnot toimitetaan voittajille Euroopan alueella ja arvonnassa olevaa palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Halti pidättää oikeuden muuttaa palkintoa vastaavanlaisiin tuotteisiin, jotka ovat ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan samanlainen kuin Pallas-setti, mikäli saatavuudessa on ongelmia.