HALTIN TUOTEKEHITYS TEKI SEN TAAS: SCANDINAVIAN OUTDOOR AWARD 2022

Haltin tuotekehityksellä on yli 40-vuotinen historia. Perustamisvuodestamme 1976 lähtien missiomme on ollut yhdistää ihminen luonnon kanssa, ja tuo missio ohjaa tekemistämme tänäkin päivänä. Tuotteemme suunnitellaan Suomessa, jossa ympäröivä pohjoinen luonto ja estetiikka inspiroi meitä joka päivä. Meillä on ollut kunnia, ja kova haaste, vaatettaa niin maailman parhaita urheilijoita kuin myös ammattiseikkailijoita maailman korkeimmille vuorille ja hyisimmille navoille. Heidän lisäksi suunnittelemme tuotteita arkiliikkujille ja luonnossa viihtyville ihmisille.

Kansainvälinen tuomaristo valitsi viime keväänä voittajat Scandinavian Outdoor Awardin kevät/kesäkaudelle 2022. Halti voitti maineikkaan Vastuullisuuspalkinnon 75 tunnetun pohjoismaisen ulkoilubrändin joukosta 100 % kierrätettävissä olevalla Halti Reissu DrymaxX® monomateriaalista tehdyllä 3-kerrostakilla.

Scandinavian Outdoor Award -kilpailu on perustettu vuonna 2005 ja se on laajasti tunnettu: ehdokkaat ja voittajat luottavat kansainvälisen tuomaritiimin perusteelliseen kokemukseen. Tuomaritiimi koostuu maineikkaista sekä ulkoilun että alan toimittajista, jälleenmyyjistä ja erikoisosaajista. Tuomaristo perusti arvionsa seuraaviin perusteisiin: Design, Innovaatio, Toiminnallisuus, Laadukkuus ja Vastuullisuus.

Reissu kuoritakki

Reissu DrymaxX 3L -takki on uudelleen kierrätettävissä oleva DrymaxX® 3-kerroksinen, monomateriaalitakki, joka sopii täyttämään vaativienkin ilmastotietoisten kaupunkilaisten sekä työmatkalaisten tarpeet.

Takki on suunniteltu heille, ketkä haluavat elää aktiivisempaa elämää ja etsivät monitoimista, tyylikästä ja vastuullisesti tehtyä takkia, joka sopii sekä työhön, työmatkapyöräilyyn että vapaa-ajalle.

VASTUULLISUUSPALKINTO: HALTI - REISSU DRYMAXX® 3L ULKOILUTAKKI

Tuomariston lausunto: ”Reissu DX 3L -takki on tyylikäs pidempi naisten ja miesten kuoritakki, joka on tehty PFC-vapaasta, vedenpitävästä, hengittävästä, 3-kerroslaminoidusta, kierrätetystä polyesterista. Takki on helposti uudelleenkierrätettävissä kiertotalousperiaatteen mukaisesti. Myös kaikki yksityiskohdat, vetoketjun kelkkaa lukuun ottamatta ovat samaa polyesterimateriaalia.” Materiaalin pehmeys, takin hyvä istuvuus ja korkeatasoinen suoja kaikissa sääolosuhteissa hämmästytti tuomareita: ”Se piti minut kuivana Tukholmassa tämän vuoden kovimmalla kaatosateella”, sanoi eräs tuomariston jäsen. Reissu W DX 3L -takin muodikas ulkonäkö on houkutteleva ja vastuullinen vaihtoehto monille, myös niille kuluttajille, jotka eivät normaalisti osta perinteistä kuoritakkia.

”Tämä palkinto on upea saavutus meidän kovatehoiselle tuotekehitystiimillemme. Tavoitteemme oli luoda uudelleen kierrätettävissä oleva DrymaxX® 3-kerroksinen, monomateriaalitakki täyttämään vaativienkin ilmastotietoisten kaupunkilaisten sekä työmatkalaisten tarpeet. Takki on suunniteltu heille, jotka haluavat elää aktiivista elämää ja etsivät monitoimista, tyylikästä ja vastuullisesti tehtyä takkia työhön, työmatkapyöräilyyn ja vapaa-ajalle”, kertoo Haltin Head of Operations Laura Roman.

”Hyödynsimme outdoor-tuotteissamme testattuja ominaisuuksia ja yhdistimme ne casualiin ulkonäköön ja tuotteen elinkaareen. Valmistimme tuotteen yhdestä materiaalista, jotta materiaali pysyisi kierrossa mahdollisimman pitkään eikä päätyisi jätteeksi. Toivomme että mahdollisimman moni kuluttaja löytää takin itselleen”, toteaa Haltin tuotepäällikkö Noora Salonen.

Tutustu tuotteeseen täällä: Naisten Reissu kuoritakki | Miesten Reissu kuoritakki

THINK AHEAD

Vastuullisuus on yksi Haltin tärkeimmistä arvoista. Vuodesta 2010 Halti on toteuttanut kestävän kehityksen ohjelmaansa nimeltä Think Ahead. Olemme sitoutuneet lisäämään kierrätysmateriaalien määrää ja vähentämään päästöjämme. Keskitymme erityisesti suunnittelemaan aikaa ja kulutusta kestäviä tuotteita ja toivomme, että kuluttajat pidentävät tuotteen käyttöikää huoltamalla, pesemällä oikein ja korjaamalla niitä.

Asiapalvelusta ja nettisivuiltamme saa tähän ohjeita ja tukea. Lisäksi kaikki tuotteen tärkeä tekninen informaatio on printattu suoraan tuotteeseen, jotta se säilyisi myös seuraavalle käyttäjälle ja tukisi näin kierrättämistä.

Lue lisää vastuullisuudesta täällä.

Reissu-takit ja -housut

Halti Reissu Miesten Kuoritakki
Reissu Miesten DrymaxX 3L Kuoritakki
Reissu Miesten DrymaxX 3L Kuoritakki
229.00 €
Halti Reissu Miesten Stretch Shortsit - Men's Stretch Shorts
Halti Reissu Miesten Stretch Shortsit - Men's Stretch Shorts
Reissu Miesten Stretch Shortsit
69.90 €
Halti Reissu Naisten Stretch Shortsit - Women's Stretch Shorts
Halti Reissu Naisten Stretch Shortsit - Women's Stretch Shorts
Reissu Naisten Stretch Shortsit
69.90 €
Halti Reissu Naisten Plus Shortsit - Golf Shortsit - Beige
Reissu Plus Naisten Stretch Shortsit
Reissu Plus Naisten Stretch Shortsit
69.90 €
Halti Reissu Naisten Stretch Shortsihame - Women's Stretch Skort
Halti Reissu Naisten Stretch Shortsihame - Women's Stretch Skort
Reissu Naisten Stretch Shortsihame
69.90 €
Halti Reissu Naisten Plus Shortsihame - Golf shortsit - Hame - Musta
Reissu Plus Naisten Stretch Shortsihame
Reissu Plus Naisten Stretch Shortsihame
69.90 €