HALUAMME SAATTAA IHMISEN
LÄHEMMÄS LUONTOA

Halti on olemassa sinua varten, jolle ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on osa aktiivista elämäntapaa. Sinulle, jolle luonto tarjoaa mahdollisuuden löytää tasapaino ja tavan rentoutua hektisyyden keskellä. Olemme olemassa, jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta. 

Kaikki Haltin toiminta perustuu sekä ympäristön että ihmisen kunnioittamiseen, sillä tuotteemme on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Lue lisää vastuullisuudestamme.

OLEMME ULKOILUBRÄNDI

Olemme suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Inspiraation tekemisellemme tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto. 

POHJOINEN LUONTO OPETTAJANA

Pohjoinen luonto on opettanut meille, mitä ovat haastavat ja muuttuvat olosuhteet. Ne koettelevat meitä, mutta tarjoavat samalla elämyksiä ja kauneutta ympärillemme. Olemme oppineet kukoistamaan mitä ankarimmissa olosuhteissa, arvostamaan käytännöllisyyttä ja näkemään luonnon kauneuden ympärillämme. Tähän kokemukseen ja osaamiseen pohjautuen rakennamme tuotteet kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin maastoihin yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella. 

AJATONTA SUUNNITTELUA

Tekemisemme pohjautuu ajattomaan designiin, joka näkyy tuotteidemme ulkonäössä, selkeissä ja vähäeleisissä linjoissa, kestävyydessä ja käyttökokemuksessa. Haemme inspiraation ympäröivästä luonnosta, innostumme syksyn väriloistosta ja kevätauringon herättämästä luonnosta. 

Halti Naisten Housut
MALLISTOMME ON SUUNNITELTU LIIKKUMISEEN

Haluamme palvella luonnossa liikkujia parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitamme urheilun ammattilaiset, intohimoiset harrastajat ja aktiiviset ulkoilijat. Kaikkia meitä yhdistää kunnioitus luontoa kohtaan ja viehätys ulkona liikkumiseen. Yhteistyö eri lajien huippuosaajien kanssa varmistaa sen, että meillä on mahdollisuus tarjota toimivat ja laadukkaat tuotteet huipulta aktiiviharrastajille.

MALLISTOMME

Haltin mallisto jakautuu viiteen eri ryhmään käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Lisäksi tärkeässä roolissa tuotteissamme on DrymaxX®, joka on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä erikoiskalvo. 

OUTDOOR-MALLISTO

Halti Outdoor on syvintä osaamistamme. Sitä, mistä olemme lähteneet liikkeelle. Korkeatasoiset ja tekniset vaatteet, jalkineet ja varusteet retkeilyyn pitävät huolen siitä, että luonnossa liikkuminen on nautinto kaikkina vuodenaikoina säästä riippumatta.

SKIWEAR-MALLISTO

Haltin lasketteluvaatteet ovat lumen parhaita ystäviä. Vaihtuvat olosuhteet, pureva pakkanen ja tuuli varustavat hiihtolajien rakastajat rinteisiin ja niiden ulkopuolelle ammattilaisista aktiivisiin harrastajiin. Skiwear-malliston kehittämisessä on ollut mukana useita laskettelun ammattilaisia vuosien aikana.

MULTISPORT-MALLISTO

Halti Multisport mukautuu neljän vuodenajan maailmaan tarjoten istuvia ja kevyitä, teknisiä ja ennen kaikkea monikäyttöisiä vaatteita. Tehokkaat lämmönsäätelyominaisuudet valmistavat sinut polkujuoksulenkeiltä vaellukselle ja pyöräretkiltä hiihtoladuille. Mallistosta löydät tekniset ja hengittävät hiihtovaatteet, joita on testattu ja suunniteltu yhdessä Suomen ammattihiihtäjien kanssa. Halti on Suomen Maastohiihtomaajoukkueen vaatettaja. 

ACTIVE LIFESTYLE -MALLISTO

Halti Active Lifestyle on mukana luonnossa ja kaupungissa. Tyylikäs ja selkeä muotokieli yhdistää ulkoiluosaamisemme kaupungin sykkeeseen, jossa laadukkaat ja säänmukaiset vaatteet, kengät ja varusteet huolehtivat siitä, että tyyli ja käytännöllisyys säilyvät mukana arjen aktiviteeteissa.

ALUSVAATEMALLISTO

Haltin baselayerit on jaettu Hardcore- ja Comfort- kategorioihin. Tekniset Hardcore- kerrastot ja alusvaatteet sopivat parhaiten urheiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Comfort-sarjan tuotteet sopivat rennompaan liikuntaan ja vapaa-aikaan.

DRYMAXX®

Halti käyttää vaatteissa ja kengissä DrymaxX®- kalvoa, jolla saadaan veden- ja tuulenpitäviä ominaisuuksia tuotteisiin. DrymaxX® on korkeatasoinen vuonna 1995 markkinoille tullut veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä erikoiskalvo. DrymaxX®-kalvon veden- ja tuulenpito sekä hengittävyystoimintaperiaate ovat samat kuin markkinoiden muilla nimekkäillä kalvomerkeillä. Tuotteissamme käytetään vain PFC-vapaita materiaaleja tuomaan vedenpitävyysominaisuuksia.