Halti - Tokoi takki - KallioHalti - Tokoi takki - Kallio - Mobiili

Kallio® by Halti® - FOR THE COMPLEX CITY LIFE

Haltin Kallio®-mallisto on aktiivisen kaupunkilaisen valinta. Kalliossa on sopivasti särmää, teknisyyttä, ajatonta eleganssia ja urbaania rouheutta. Tinkimätön unisex-asenne ja tyylikkäät väriyhdistelmät tekevät vaatteista pitkäikäisiä ja poikkeuksellisen toiminnallisia.

Suunnittelun lähtökohtana ovat Haltin tekninen osaaminen, luontoa kunnioittavat arvot ja vuosikymmenten kokemus pohjoisnavan ankarista olosuhteista. Elämme pohjoisen vaihtelevassa ilmastossa, jossa pimeys, kylmyys, arktiset tuulet ja sateet ovat koulineet meistä ääriolosuhteiden asiantuntijoita. Kelejä emme voi vaihtaa, tehkäämme siis niihin sopivia vaatteita. Kalliossa ammennamme osaamisemme kaupunkiympäristöön – vaatteiksi, joissa voit tuntea olosi sekä lyömättömäksi että tyylikkääksi, tulipa taivaalta mitä tahansa.

In case of horizontal wind and rain. Katso kaikki

Halti Tokoi Naisten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
Tokoi Naisten DrymaxX Parkatakki
279.00 €
Halti Kallio Regnis Naisten Parkatakki - Sininen - Malli 3
Regnis Naisten DrymaxX Parkatakki
Regnis Naisten DrymaxX Parkatakki
249.00 €
Halti Kurvi Naisten DrymaxX 3L Takki - Women's DrymaxX 3L Jacket
Halti Kurvi Naisten DrymaxX 3L Takki - Women's DrymaxX 3L Jacket
Kurvi Naisten DrymaxX 3L Parkatakki
289.00 €

Bad weather game changer. Katso kaikki

Halti Tokoi Miesten Parkatakki - Kallio - Beige - Malli
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
Tokoi Miesten Drymaxx Parkatakki
279.00 €
Halti Kallio Kurvi Miesten Parkatakki - Malli 3
Halti Kallio Kurvi Miesten Parkatakki - Sininen
Kurvi Miesten DrymaxX 3L Parkatakki
289.00 €
Halti Kevee Miesten Suihku Parka - Men's Shower Parka
Halti Kevee Miesten Suihku Parka - Men's Shower Parka
Kevee Parkatakki Miesten
159.00 €

Vaikka Suomen korkein huippu on Haltilla, näköalapaikka tulevaisuuteen avautuu myös Kalliosta, maamme tiheimmin sykkivästä kaupunginosasta. Kallion ytimessä kohtaavat urbaani elämä, askeleen edellä oleva design ja ympäristötietoiset ihmiset, jotka valitsevat katsoa pitkälle tulevaisuuteen.

Kalliossa eletään tulevaisuuden ehdoilla. Kallio® by Haltin jokainen tuote on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen kierrätetyistä materiaaleista. Kaikki tuotteet ovat teknisesti kunnianhimoisia, helposti korjattavissa ja aikanaan myös järkevästi kierrätettävissä. Jokainen ulkovaate on viimeistelty mustilla, tyylikkäillä heijastimilla.

DESIGNER OF KALLIO CONCEPT
HANNA KOIVULA

”Kallion kaupunginosa on aina ollut yksi elämäni merkittävimmistä ympäristöistä. Pidän sen tiheästä energiasta, eteenpäin pyrkivästä
ilmapiiristä ja yhteisöllisyydestä. Minulle Kallio ja sen naapurusto ovat myös kasvuympäristö. Siellä minusta on tullut sekä kaupunkilainen, suunnittelija ja äiti. Lasten kanssa käytiin melkein päivittäin puistossa Brakulla ja Kallion vanhan tawaran liikkeet koluttiin viikoittain. Kallion henki syntyy ihmisistä. Kalliolaiset kulkevat kaupungissa omalla tyylillään – olen aina inspiroitunut
siitä.

Aikaa kestävien, vastuullisesti valmistettujen ja teknisesti kunnianhimoisten vaatteiden suunnittelu on vaativaa mutta kiehtovaa palapeliä. Kallio-malliston kohdalla halusin koetella sekä luovuuteni että teknisen ammattitaitoni rajoja. Työskentelin lukemattomia tunteja käytännöllisten ratkaisujen, suunnittelun ja vastuullisten valintojen parissa. Lopulta päädyin selkeisiin linjoihin ja unisex-ajatteluun. Väripaletti muovautui klassiseksi, samaan aikaan urbaaniksi.

Tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa mutta yksi asia on varma: Valinnat, joita teemme muotiteollisuudessa tänään, vaikuttavat meihin kaikkiin – myös lastemme tulevaisuuteen ja ympäristöön. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että Kalliosta syntyi tähän mennessä Haltin vastuullisin mallisto. Emme todellakaan aio jäädä laakereille lepäilemään. Jatkamme työtämme kohti vastuullisempaa muotiteollisuutta – ja luomme samalla kaupunkilaisille tyylikkäitä ja lämpimiä, pohjoismaisia luottovaatteita.

Mitä tulee toiminnallisiin ratkaisuihin ja innovaatioihin, Halti on yksi alamme kiistattomista johtajista. Olen saanut kehittää Kallio-mallistoa määrätietoisesti ja tinkimättömästi. Haltin korkeatasoisista ja inspiroivista materiaaleista on ollut ilo luoda.

Odotan innolla, että näen Kallio-malliston vaatteita kaupunkilaisten yllä. Toivon, että niitä yhdistellään ennakkoluulottomasti, käytetään vuosikausia ja rakastetaan puhki. Ennen kaikkea toivon, että ne lämmittävät ja tuntuvat hyviltä valinnoilta. Jokainen vaate on tehty kierrätetyistä materiaaleista ja on valmis palvelemaan arjessasi pitkään.”