Halti lasten kengät vertailu

Helppoutta ja turvallisuutta pienille jaloille

Haltin lasten kenkävalikoima koostuu tänä syksynä sekä uutuuksista, että jatkavista klassikoista. Lasten kengissä yhteinen tekijä on aina helppous ja turvallisuus. Kengät on tehty helposti ja nopeasti puettavaksi, jotta pienet seikkailijat ehtivät tutkimusmatkoillensa, kun on aika rientää.

Valitse makuusi sopiva tyyli: joko venykenauhallinen kenkä, tarramalli tai vetoketjullinen. Kaikki ovat helppoja pukea ja mukavia käytössä.

Tsekkaa upea uutuus, Course puolikorkea lenkkari. Se on kevyt ja joustava kuin lenkkari, mutta vedenpitävä. Sillä pärjää yllättävän pitkälle syksyyn, eikä tunnu kesäkenkien jälkeen liian jäykältä. Klassikkojamme ja eniten myytyjä lasten kenkiämme ovat Vesper ja Reiss. Vesperissä on venykenauhat, ja Reiss -saappaassa puolestaan tarraremmikiinnitys. Reiss on malleistamme karvavuorensa ansiosta lämpimin ja sopii erityisesti pienemmille lapsille, jotka eivät niin paljon vielä juokse tai liiku.

TUOTEPÄÄLLIKÖN VINKKI

“Kylmyys on harvoin ainakaan isommilla lapsilla ongelma, sillä he ovat liikkuvaista sorttia. Märälle kelille suosittelen ehdottomasti DrymaxX® -kenkiä. Mutta muistutan, että Drymaxx®-kengän, tai minkä tahansa kalvollisen kengän kanssa ei suositella villasukkaa. Villasukka imee kosteutta itseensä tehokkaammin kuin kalvo kykenee sitä haihduttamaan, eli kosteus jää sukkaan ja saa varpaat tuntumaan kylmiltä”, ohjeistaa Haltin kenkien tuotepäällikkö Hanna Tuomanen.

Halti lasten kengät

Muistutus vanhemmille: lasten jalat kasvavat eri tahtia ja eri kenkämerkkien koot vaihtelevat. Onnistuneen ostoksen edellytyksenä on siis mitata jalka kunnolla: laita lapsen molemmat jalat koko painolla paperin päälle, varpaat suorana. Piirrä jalka, ota siitä pituusmitta (suora viiva kantapään keskivarpaaseen) ja lisää siihen aina vähintään 10 mm, talvikengissä jopa 15 mm. Varpailla pitää olla tilaa liikkua.

Vertaile Haltin lasten kenkiä oheisen taulukon avulla ja valitse pienelle seikkailijallesi toimivin kenkä.

Lasten kengät Katso kaikki

Halti Cody 2 Lasten Kengät
Cody Mid 2 Lasten DrymaxX Ulkoilukenkä
Cody Mid 2 Lasten DrymaxX Ulkoilukenkä
79.90 €
Polaris 2 Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Polaris 2 Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
79.90 €
Gisla Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Gisla Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
69.90 €