Halti Miesten Housut

Näin valitset oikeanlaiset housut

Vinkit housujen valintaan

Housujen valintaan vaikuttavat esimerkiksi niiden käyttökohde ja -vaatimukset, materiaalivalinnat, monikäyttöisyys sekä istuvuus, malli ja väri. Nykykuluttajan ostopäätökseen vaikuttaa yleisesti myös tuotteen ekologisuus ja vastuulliset arvot. Ympäristöämme, ilmastoa ja luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen, me Haltilla tarjoamme teille aina vain vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Vedenpitävät kuorihousut

Haltin kuorihousuissa käytetään DrymaxX -kalvoa, joka on yrityksemme oma veden- ja tuulenpitävä, sekä hengittävä erikoiskalvo. Kalvoja löytyy 3 erilaista, jotka ovat suunniteltu housumalleihimme niiden käyttökohteen mukaan.

DrymaxX Classic, All Weather ja Ultimate -kalvolliset housut pitävät 100% vettä. Tutustu tarkemmin käyttämäämme DrymaxX -kalvoon.

Perinteisiin, ”kumisiin” sadehousuihin verrattuna kuorihousut hengittävät/siirtävät paljon tehokkaammin kosteutta housun sisältä ulos. Tämän takia niiden käyttö on paljon miellyttävämpää eri liikunnallisissa aktiviteeteissa huonon sään aikaan. On kuitenkin selvää, että kun puhumme kalvollisesta vedenpitävästä tuotteesta, niin hengittävyys on tällöin heikompi kuin kalvottomassa tuotteessa. Tästä syystä vedenpitävät DrymaxX -tuotteet ovat suunnattu nimenomaan sateisissa ja tuulisissa olosuhteissa (myös lumi) tapahtuviin aktiviteetteihin; urheiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan.

Tutustu naisten kuorihousuihin sekä miesten kuorihousuihin.

Ulkoiluhousut

Ulkoiluhousut ovat äärimmäisen mukavat ja niissä on hyvä istuvuus. Materiaalivalinnoissa painotetaan keveyttä, tuulta -ja vettähylkivyyttä sekä hengittävyyttä. Värejä voidaan käyttää rohkeammin ja niitä yhdistelemällä saada aikaan tyylikäs ja näyttävä kokonaisuus

Hyvät ulkoiluhousut palvelevat käyttäjäänsä toiminnallisuudellaan ja soveltuvat valittuun harrastukseen ja sen vaatimuksiin. Taskuja on riittävästi ja ilma-aukot, eli ventilaatiot tuovat housuihin lisää ilmanvaihtoa. Haltin ulkoiluhousumallistosta löydät vaihtoehtoja niin kevyessä sateessa ulkoiluun kuin aurinkoisen sään reippailuun. Tiesithän, että valitessasi Halti tuotteen, teet aina vastuullisen valinnan kunnioittaen kestävän kehityksen mittareita.

Tutustu naisten ulkoiluhousuihin ja miesten ulkoiluhousuihin.

Retkeilyhousut

Retkeilyhousun tärkeimmät ominaisuudet ovat kestävyys, istuvuus, hengittävyys ja käytännöllisyys. Niiden tehtävä on suojata käyttäjäänsä erilaisissa sääolosuhteissa. Usein housujen hengittävyys nousee erittäin merkittäväksi ominaisuudeksi, sillä vaeltaminen ja luonnossa liikkuminen on lämmintä puuhaa. Tämän takia monet valitsevat retkeilyhousuiksi hyvin tuulta pitävän ja hengittävän vaihtoehdon; vedenpitävyydestä ollaan valmiita joustamaan. Usein retkeilyhousuihin yhdistetään myös vahvikkeita ja/tai vedenpitäviä alueita, kuten polven/säären sekä takapuolen seudulle. Sadepäivän varalle reppuun voidaan pakata myös kevyet ja pieneen tilaan pakkautuvat vedenpitävät kuorihousut.

Retken / vaelluksen ajankohdan mukaan ja sen ajoittuessa alkukevääseen tai syksyyn, on täysin vedenpitävien housujen käyttö perusteltua. Lämpimämpinä kuukausina ns. hybrid -housumallit ja paremmin hengittävämmät vaihtoehdot ovat käyttäjien suosiossa. Hybrid -housuissa alueet, jotka joutuvat kovimmalle rasitukselle; takapuoli, sekä polvien ja etusäärten seutu, ovat valmistettu vedenpitäviksi tai käyttäen vahvikekangasta. Muutoin housujen materiaalivalinnat painottuvat kestävyyteen, tuulenpitävyyteen ja ennen kaikkea hengittävyyteen.

Hyvien retkeilyhousujen ominaisuuksia ovat myös käyttömukavuus, hyvä istuvuus sekä tarkoin harkitut yksityiskohdat. Joustavat stretch -materiaalit ovat viime vuosina yleistyneet housujen materiaalivalinnoissa. Stretch -kankaalla pystytään saavuttamaan housujen maksimaaliset liikkuvuusominaisuudet, johonkin niiden tiettyyn kohtaan tai koko tuotteeseen.

Varsinkin yönyli kestävässä retkeilyssä ja pidemmillä vaelluksilla kannattaa huomioida myös viilenevät illat ja yöt. Merinovillaiset pitkät alushousut nousevatkin monen retkeilijän suosikiksi.

Tutustu Haltin retkeilyhousuvalikoimaan alla olevista linkeistä.

Naisten retkeilyhousut

Naisten retkeilyhousut ulkona liikkumiseen säässä kuin säässä.

KATSO TUOTTEET

Miesten retkeilyhousut

Miesten retkeilyhousut ulkona liikkumiseen säässä kuin säässä.

KATSO TUOTTEET