TERVETULOA RUSKA!

Kuva: Julia Kivelä

Taianomainen ruska on taas täällä. "Ruska" sanan alkuperä juontaa juurensa inarinsaamen sanaan "ruške" ja pohjoissaamen sanaan "ruški". Se resonoi myös sanan "ruskea" kanssa, joka on vain yksi väri ruskan upeassa väripaletissa. Syys- ja lokakuussa Suomi puhkeaa kirjavaan keltaisen, punaisen ja oranssin loistoon. Haluatko tietää milloin ja missä on paras ruska? Tutustu Visit Finlandin tekoälypohjaiseen Ruskavahtiin!

Halti Ruskavahti

LÖYDÄ UPEIN RUSKA

Ruskavahti-palvelu

Visit Finlandin tuottama Ruskavahti-palvelu kertoo milloin ja mihin päin Suomea kannattaa matkustaa, jos haluaa päästä nauttimaan kauneimmasta ruskasta. Tämä tekoälyä hyödyntävä palvelu tuottaa tiedon kelikameroiden, historiadatan ja sääennusteiden avulla. Katso miten ruska etenee ja missä se on milloinkin parhaimmillaan.

SIIRRY RUSKAVAHTIIN
Parhaat vinkit ruskaretkeilyyn

Suomi on tunnettu upeista retkikohteistaan. Tästä blogitekstistä löydät vinkkejä ja inspiraatiota ruskaretken suunnitteluun: parhaat kohteet, pukeutumisvinkit ja aktiviteetit. Valitse sopiva kohde, varustaudu hyvin ja lähde seikkailulle syksyiseen luontoon. Muista tallentaa kauniit hetket valokuviin ja antaa itsesi uppoutua täysin luonnon lumoihin.

Halti Ruskaretki
Halti Ruskaretki