Untuvavaatteiden pesuopas

Halti x Miele

Me Haltilla toivomme, että pystyt nauttimaan untuvavaatteestasi mahdollisimman pitkään.  Älä turhaan pelkää untuvavaatteen pesemistä - muista vain nämä tärkeimmät seikat, niin onnistut varmasti! Pesuvinkit on koostettu yhteistyössä Mielen kanssa.

Pesu

Pese untuvatuotteet erikseen väljässä vedessä. Pesuun soveltuu parhaiten pesukoneiden erilliset untuvatuotteiden pesuohjelmat, jotka pitävät veden pinnan korkeana ja näin vesimassan riittävänä.

Käytä mieluiten nestemäistä untuvatuotteille tarkoitettua pesuainetta. Myös muu nestemäinen pesuaine käy, mutta esimerkiksi jauhemaisen pesuaineen käyttöä on hyvä välttää sillä se voi aiheuttaa untuvien paakkuuntumisen.

Annostele pesuainetta vain vähän, noin teelusikallinen koneellista kohti tai käytä pesukoneen valmista annosteluautomatiikkaa.

Ylimääräinen huuhtelu on suositeltavaa varsinkin, jos käyttää muita kuin untuvalle tarkoitettuja pesuaineita, näin saadaan pesuainejäämät pois tuotteesta ja untuvan toimivuus taataan.

Pesun jälkeen tuote lingotaan hyvin.

Kuivaus

Kuivata untuvatuote kuivausrummussa, mutta tarkista aina pesuohjeesta, että se on sallittua. Mikäli rumpukuivausmahdollisuutta ei ole, tuote kuivataan mahdollisimman ilmavassa paikassa joko vaatepuussa riippuen tai vaakatasossa kuivaustelineen päällä.

Tuotetta kannattaa pöyhiä aika ajoin kuivumisen aikana. Mikäli untuvat silti ovat pesun jälkeen paakkuuntuneet toisiinsa, voi vaatteen asettaa tasolle ja taputella kädellä, jolloin untuvat sähköistyvät ja pyrkivät erilleen toisistaan.

Tuotteen omia pesuohjeita ja näitä vinkkejä noudattamalla pääset parhaaseen pesutulokseen.
Halti untuvatakin peseminen
Untuvatakin peseminen

Untuvavaatteet Katso kaikki

Halti Huippu Naisten Kevytuntuvatakki - Sininen
Huippu Naisten Re Untuvatakki
Huippu Naisten Re Untuvatakki
239.00 €
Halti Huippu Miesten Untuvatakki - Sininen 1
Huippu Miesten Re Untuvatakki
Huippu Miesten Re Untuvatakki
239.00 €
Halti Huippu Naisten Untuvaliivi - Harmaa
Huippu Naisten Untuvaliivi
Huippu Naisten Untuvaliivi
169.00 €
Halti Huippu Miesten Untuvaliivi - Sininen
Halti Huippu Miesten Untuvaliivi - Musta
Huippu Miesten Untuvaliivi
169.00 €