Untuvavaatteiden pesuopas

Halti x Miele

Me Haltilla toivomme, että pystyt nauttimaan untuvavaatteestasi mahdollisimman pitkään.  Älä turhaan pelkää untuvavaatteen pesemistä - muista vain nämä tärkeimmät seikat, niin onnistut varmasti! Pesuvinkit on koostettu yhteistyössä Mielen kanssa.

Pesu

Pese untuvatuotteet erikseen väljässä vedessä. Pesuun soveltuu parhaiten pesukoneiden erilliset untuvatuotteiden pesuohjelmat, jotka pitävät veden pinnan korkeana ja näin vesimassan riittävänä.

Käytä mieluiten nestemäistä untuvatuotteille tarkoitettua pesuainetta. Myös muu nestemäinen pesuaine käy, mutta esimerkiksi jauhemaisen pesuaineen käyttöä on hyvä välttää sillä se voi aiheuttaa untuvien paakkuuntumisen.

Annostele pesuainetta vain vähän, noin teelusikallinen koneellista kohti tai käytä pesukoneen valmista annosteluautomatiikkaa.

Ylimääräinen huuhtelu on suositeltavaa varsinkin, jos käyttää muita kuin untuvalle tarkoitettuja pesuaineita, näin saadaan pesuainejäämät pois tuotteesta ja untuvan toimivuus taataan.

Pesun jälkeen tuote lingotaan hyvin.

Kuivaus

Kuivata untuvatuote kuivausrummussa, mutta tarkista aina pesuohjeesta, että se on sallittua. Mikäli rumpukuivausmahdollisuutta ei ole, tuote kuivataan mahdollisimman ilmavassa paikassa joko vaatepuussa riippuen tai vaakatasossa kuivaustelineen päällä.

Tuotetta kannattaa pöyhiä aika ajoin kuivumisen aikana. Mikäli untuvat silti ovat pesun jälkeen paakkuuntuneet toisiinsa, voi vaatteen asettaa tasolle ja taputella kädellä, jolloin untuvat sähköistyvät ja pyrkivät erilleen toisistaan.

Tuotteen omia pesuohjeita ja näitä vinkkejä noudattamalla pääset parhaaseen pesutulokseen.

Untuvavaatteet Katso kaikki

Halti Versant Untuvatakki Naisten - Vihreä Takki
Halti Versant Untuvatakki Naisten - Vihreä Takaa
Versant Untuvatakki Naisten
Hinta 479.00 € Hinta 335.30 €
Halti Versant Untuvatakki Miesten - Malli
Halti Versant Untuvatakki Miesten - Takaa
Versant Untuvatakki Miesten
Hinta 479.00 € Hinta 335.30 €
Halti Evolve Kevytuntuvatakki Naisten - Huppu
Halti Evolve Kevytuntuvatakki Naisten - Malli
Evolve Kevytuntuvatakki Naisten
Hinta 259.00 € Hinta 181.30 €
Halti Evolve Kevytuntuvatakki Miesten - Sininen
Evolve Kevytuntuvatakki Miesten
Hinta 259.00 € Hinta 181.30 €