Verkkokauppa vaihto- ja palautusilmoitus

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus Halti-verkkokaupan toimitusehdoissa mainituin rajoituksin 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruutusilmoituksen voit tehdä joko palauttamalla tuotteen TAI ilmoittamalla peruutuksesta Haltille sähköpostitse info@halti.fi


Tuotteiden palauttaminen

Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkauslaatikkoon tai vastaavaan ja kiinnitä pakettiin valmiiksi tulostettu palautuspakettikortti. Liitä palautukseen tilauksesi mukana tullut Vaihto- ja palautusilmoitus -lomake huolellisesti täytettynä. Palauta lähetys Postiin ja muista säilyttää Postista saamasi lähetyskuitti tositteena palautuksesta.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Haltin asiakaspalautusnumeroa 644821, joka myös oikeuttaa maksuttomaan palautukseen. Postita paketti tuolloin alla olevaan Halti Outlet osoitteeseen. Peruutusilmoituksesta tulee aina käydä ilmi nelinumeroinen tilausnumero (esim #0123) ja mitä tuotteita olet palauttamassa.

Halti Outlet Lauttasaari / 644821
Verkkokauppapalautukset
Veneentekijäntie 8
00210 Helsinki

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamis- tai vaihtoilmoituksen jälkeen.

Tuotteista maksamasi hinta palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt. Kun palautuksesi on vastaanotettu ja hyvitetty, saat tiedon asiasta sähköpostiisi.


Palautuksen ehdot*

1. Tilaus tulee peruuttaa myyntiehtojen mukaisesti palauttamalla tuote TAI ilmoittamalla palautuksesta kirjallisesti Haltille viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

2. Tuote on käyttämätön

3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja riippulaput kiinnitettyinä

4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla


Tuotteiden vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, se on mahdollista tuotteen varastotilanne huomioiden. Toimi kuten palautuksessa, mutta kirjaa vaihto- ja palautuslomakkeeseen vaihdettavaksi toivomasi koko ja/tai väri. Kun vaihdettava tuote on palautunut meille, toimitamme oikean kokoisen/värisen tuotteen sinulle kuluitta.

Täysin toiseen tuotteeseen vaihtaminen ei ole mahdollista.


Viallinen tai väärä tuote

Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä Haltin asiakaspalveluun info@halti.fi. Liitä reklamaation mukaan tilausnumero sekä selvitys viasta.