OK Trian suunnistusseura

OK Trian suunnistusseura

OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf), on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura, jonka toimintaan kuuluvat niin kesä-, pyörä-, hiihto kuin tarkkuussuunnistuskin.

Haltin yhteistyökumppaniseuran tavoitteena on tarjota laadukasta harrastus-, harjoitus- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille kiinnostuksen ja taidon mukaan. OK Trianin painopisteenä ovat juniori- sekä huippusuunnistus. Jäseniä seuralla on noin 680, joista junioreita noin 250 ja aktiivisia kilpailijoita noin 300. Toiminta kattaa koko Itä-Uudenmaan – Porvoo, Sipoo, Loviisa ja Lapinjärvi. OK Trianin taustalla ovat perinteiset ja menestyneet seurat Akilles OK, IF Sibbo-Vargarna ja OK Orient. Seuran tapahtumat kuten suunnistuskoulut, kuntosuunnistukset ja kilpailut liikuttavat vuosittain tuhansia ihmisiä. Suomen Suunnistusliitto valitsi OK Trianin Vuoden Suunnistusseuraksi 2016.

Viime vuosien aikana seura on menestynyt erinomaisesti myös kilpailullisesti. Suunnistajat ovat edustaneet ja edustavat Suomea niin aikuisten kuin nuortenkin maajoukkueissa. Vuosina 2012 – 2014 seura saavutti mm. 3 MM-mitalia, 1 EM-mitalin sekä 89 SM-mitalia tai pistesijaa eri ikäluokissa. ”Haluamme olla mukana tukemassa toimintaa joka vahvasti tukee ja kannustaa kaiken ikäisiä, etenkin lapsia ja nuoria liikkumaan luonnossa. Yhteistyö tukee Haltin vahvaa panostamista Multisport ja Outdoor kategorioihin. Huippuliigan tv-näkyvyys on myös hieno lisä yhteistyölle. Olemme toimineet OK Trianin kanssa jo usean vuoden ajan ja näemme yhteistyön tärkeänä myös tulevaisuudessa” kertoo Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski.