Halti avaa BRAND OUTLET-myymälän HELSINKI OUTLET- kylässä

Halti helsinki outlet

Helsingin kaikkien aikojen ensimmäinen outlet-kylä, Helsinki Outlet avautuu perjantaina 1.11.2019 Kehä 3:n ja Lahdentien liittymässä – ja Halti on mukana. Avaamme uuden premium outlet -myymälän muiden huippubrändien joukossa perjantaina klo 17.

Helsinki Outlet on kooltaan noin 10 000m2 ja mukana on Haltin lisäksi yli 40 johtavaa kotimaista, pohjoismaista sekä globaalia brändiä kuten Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Guess, Marimekko, Samsonite jne. Helsinki Outlet -kylässä voi tehdä ostoksia laatubrändien myymälöissä -30% - -70% alennuksella, aina. Helsinki Outletissa on myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita sekä 3750m2 kokoinen Hoplop -seikkailupuisto perheen pienimmille.

Haltin myymälässä on tarjolla laadukkaita ulkoiluvaatteita, kenkiä sekä reppuja edullisin outlet-hinnoin. Avajaishulinat kestävät 1.-6.11. ja myymälämme on tuolloin täynnä upeita avajaistarjouksia. Helsinki Outletiin on helppo tulla: se sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, Vantaan Ikeaa vastapäätä, osoitteessa Tatti 17, 00760 Helsinki. Myymälämme on avoinna ma-la klo 10-20 ja su klo 10-18. Lue lisää: Helsinki Outlet