Halti lanseeraa syksyn aikana kaksi uutta kiertotalouden palvelumallia asiakkailleen

Halti lanseeraa syksyn aikana kaksi uutta kiertotalouden palvelumallia asiakkailleen

HALTI PANOSTAA KIERTOTALOUTEEN JA LANSEERAA SYKSYN AIKANA KAKSI UUTTA PALVELUMALLIA ASIAKKAILLEEN

Halti 2nd Round -kiertotalousmallien kokonaisuus saa tänä syksynä kaksi uutta palvelumallia. Nyt ensimmäisenä lanseerataan käytettyjen Halti-vaatteiden osto- ja myyntipalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat helposti ja vaivattomasti kierrättää vähemmälle käytölle jääneet Halti-tuotteet sekä ostaa käytettyjä, tarkastettuja ja hyväkuntoisia tuotteita Haltin verkkokaupan kautta. Myöhemmin on tulossa mukaan korjauspalvelu.

Haltille on tärkeää huolehtia tuotteidensa koko elinkaaresta, ja kiertotalouden merkitys nähdään Haltilla entistä suurempana. Halti suunnittelee ajattomia ja kestäviä tuotteita, jotta ne kestäisivät useamman käyttökierroksen. Halti 2nd Round -kiertotalousmallien myötä Halti tuo asiakkailleen uusia mahdollisuuksia kierrättää ja pidentää tuotteiden ikää. Halti on jo pidemmän aikaa ottanut myymälöissään vastaan käytettyjä tuotteita ja lahjoittanut niitä hyväntekeväisyysjärjestön kautta uudelleen käyttöön. Tänään Halti 2nd Round kasvaa uudella second hand -palvelumallilla. 

”Second hand -vaatteiden kysyntä kasvaa koko ajan, ja toisaalta myös erilaiset kiertotalousmallit mahdollistavat liiketoiminnan monipuolisen kehityksen. Haluamme olla mukana alati vahvistuvan trendin murroksessa ja ensimmäisten joukossa tarjoamassa uusia toimintamalleja asiakkaillemme”, toteaa Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto.

Halti Second Hand -osto- ja myyntipalvelu verkossa – vaivaton tapa kierrättää

Tästä päivästä lähtien Haltin asiakkaat voivat ostaa ja myydä käytettyjä Halti-tuotteita helposti ja vaivattomasti Haltin verkkokaupan kautta. Palvelu toimii Suomessa ja Ruotsissa. 

Kierrättäminen on tehty mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, jonka ei tarvitse muuta kuin kerätä vaatteet ja lähettää ne Haltin Second Hand -palveluun. Pois jäävät kuvaaminen, hinnoittelu ja muut perinteiset second hand -vaatteisiin liitetyt työvaiheet sekä aivan erityisesti odottelu, että vaate löytäisi uuden omistajan, sillä asiakas saa hyvityksen lahjakortin muodossa käytännössä heti, kun vaatteet ovat tarkistettu. Hyvityksen voi käyttää joko uusien tai käytettyjen Haltien ostoon. Haltin verkkokaupan kautta voi nyt myös ostaa käytettyjä Halti-tuotteita. Ostaminen on helppoa ja turvallista. Kaikki tuotteet ovat tarkistettu, hyväkuntoisia ja niillä on normaalit palautusoikeudet.

“Meillä on tavoitteena, että ainuttakaan vähemmälle käytölle jäänyttä Haltin tuotetta ei jäisi enää vaatekaappeihin, sillä niiden kierrätys on nyt niin helppoa ja kannattavaa. Koska vaatteemme ja varusteemme on suunniteltu kestämään aikaa ja kovaakin kulutusta, toivomme, että ne pääsevät uusille käyttökierroksille tämän uuden palvelun kautta”, kertoo Haltin vastuullisuusasioista vastaava Laura Roman.

Second Hand -palvelun kehityksestä vastaa suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ainoa, vain vastuullisille vaatemerkeille resale- ja kierrätyspalveluita tarjoava yritys.

Halti Second Hand -palvelu löytyy osoitteesta https://www.halti.fi/second-hand

Lisätiedot: 

Halti: Aki Kuusilehto, toimitusjohtaja, aki.kuusilehto@halti.fi

Ninyes: Mikko Siukosaari, co-founder, mikko@ninyes.com