Suuri seikkailu palaa ruutuihin – Halti jälleen mukana

Muistatko vielä 2000-luvun alussa miljoonayleisön saavuttaneen Suuren seikkailun – kotimaisen tv-formaatin, joka lumosi katsojat positiivisella energialla ja seikkailun huumalla Lapin luonnossa? Halti oli silloin mukana, ja nyt seikkailu kutsuu taas. Kotimainen realitysarja Suuri seikkailu palaa ruutuihin 19 vuoden tauon jälkeen ja kilpailijat sekä juontaja pukeutuvat jälleen Haltin vaatteisiin.

Lauantaina maaliskuun 23.päivä Nelosella ja Ruudussa starttaava Suuri seikkailu on strategiakilpailu, jossa 16 julkisuudesta tuttua henkilöä ottavat mittaa toisistaan voittaakseen 20000 €:n voittopotin.

Kuukauden ajan kilpailijat asuvat Lapin karussa luonnossa, patikoivat, pyöräilevät ja melovat sekä suorittavat erilaisia taitoa ja nokkeluutta vaativia tehtäviä.

Ohjelman ytimessä ovat seikkailun ja ihmissuhteiden lisäksi kestävät arvot ja luonnon kunnioittaminen. Kilpailijoiden on opittava sopeutumaan ja toimimaan ryhmässä Lapin luonnossa sitä ja toisiaan kunnioittaen. Lisäksi kilpailuasetelma ja pelin mukana tulevat yllätykset vievät heidät äärirajoille niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Juontajana toimii valovoimainen seikkailija Jaana Pelkonen.

Kilpailijoiden päällä nähdään Haltin Hiker-sarjan takit ja housut, sekä sateen sattuessa kätevä Hiker rain cape -sadeviitta. Lämpökerroksena toimii Element -kevytvanutakki ja jaloissa kipailijoilla on Hiker Kuru DrymaxX -kengät, jotka ovat pitävät, kestävät ja todella mukavat käyttää vaikeimmissakin maastoissa. Kilpailijoilla käytössä olevat teltat, makuupussit, makuualustat ja rinkat ovat myös Haltin retkeily-mallistosta. Juontaja Jaana Pelkosella nähdään Hiker-sarjan tuotteiden lisäksi myös upeita Kallio by Halti -katumalliston tuotteita.

Pukeudu kuin seikkailija ja tutustu Suuri seikkailu -ohjelmassa nähtäviin tuotteisiin alla.