Halti lasten talvivaatteetHalti lastenvaatteet topptakit, toppahousut ja lasten kengät

HALTIN LASTENMALLISTO

PIENILLE SEIKKAILIJOILLE

Me Haltilla haluamme saattaa ihmiset lähemmäksi luontoa ja olla osa kaikenlaisia seikkailuja. Mallistostamme löydät laadukkaat ja ajattomat tuotteet myös perheen pienimmille retkeilijöille.

Ulkoiluvaatteet pieniin ja suuriin seikkailuhin

Säänkestävät tuotteet suojaavat
sateelta, tuulelta ja kylmältä kun suojaa ja lämpöä eniten tarvitaan ja kevyemmät mallit kulkevat mukana arjessa läpi vuoden. Haltin lasten malliston tuotteiden ominaisuudet on suunniteltu niin, että niissä on mukava liikkua, leikkiä ja tutkia kaikkia luonnon suuria ja pieniä ihmeitä. Lasten vaatteiden taskut on suunniteltu tarkasti niin, että niihin mahtuu mukaan pieniä mutta tärkeitä aarteita, joita pienet seikkailijat keräävät luontopolkujen varrelta.

Halti lasten laskettelutakki
Halti Lastenkengät
Mukavat kengät jalassa retki taittuu mukavasti

 

Oli suuntana lähimetsän kiemurtelevat polut, lempi leikkipuisto, oma piha tai arkipäivä koulussa tai päiväkodissa, meiltä löydät lasten jalkineet kaikkiin tarpeisiin. Haltin DrymaxX-kengät ovat vedenpitäviä ja niistä löydät eri vaihtoehtoja ulkoiluun ympäri vuoden, myös silloin kun olosuhteet ovat sateiset tai lumiset. Talviulkoiluun mallistostamme löytyy vedenpitäviä saappaita ja talvikenkiä lämpimällä vuorella, jotta pienet varpaat ei palele kesken lumiukkojen rakennuksen tai pulkkailun. Monikäyttöisiä kevyempiä lasten kenkiä löydät eri varren pituuksilla sekä eri väreissä.

Tutustu lasten ulkovaatteiden ja lasten kenkien valikoimaan nyt Halti verkkokaupassa. Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin.

Nähdään ulkona!  

Lasten kengät Katso kaikki

Halti Cody 2 Lasten Kengät
Cody Mid 2 Lasten DrymaxX Ulkoilukenkä
Cody Mid 2 Lasten DrymaxX Ulkoilukenkä
Hinta 79.90 € Hinta 55.93 €
Polaris 2 Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Polaris 2 Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Hinta 79.90 € Hinta 55.93 €
Gisla Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Gisla Lasten Mid DrymaxX Ulkoilukenkä
Hinta 69.90 € Hinta 48.93 €