Käytä oikein, kierrätä

Käytä, pese ja huolla

Tuotteen elinkaaren pidentämiseksi on tärkeää pestä ja huoltaa tuotteesi hoito-ohjeemme mukaisesti.

Tuotteisiimme kiinnitetyt pesulaput ja riippulaput antavat sinulle ohjeita, miten käyttää ja huoltaa tuotetta siten, että se kestää. Lisäksi otamme käyttöön informatiivisia QR-koodeja, jotka antavat seuraaville käyttäjille lisätietoja ja hoito-ohjeita myös ripustintunnisteiden poistamisen jälkeen. Tavoitteenamme on vähentää riippulappuja ja lisätä QR-koodeja jatkossa myös muihinkin tuotteisiimme.

Suosittelemme kuorivaatteiden pesua, jotta lika ja tahrat eivät heikennä vaatteen käyttöominaisuuksia. Puhdas vaate hengittää ja kestää pidempään. Kuorivaatteita kannattaa myös kyllästää mikä pidentää käyttöikää entisestään.
Ohjeet ympäristövaikutusten vähentämiseen, vaatteiden huolehtimisen aikana
- Yksinkertainen tapa vähentää vedenkäyttöä on pestä vaatteesi vähemmän. Puhdista pienet tahrat ja pese tarvittaessa hellävaraisella syklillä. Joskus riittää, että vaatteet pidetään ulkona raikkaassa ilmassa tai jätetään pakastimeen yön yli.
- Pese synteettiset ja luonnonkuidut erikseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tällä tavoin mikrokuituja tarttuu paremmin kankaaseen ja vähentävät mikromuovien vapautumista.
- Vältä herkkiä pesujaksoja ja puolitäysiä koneellisia, sillä suuremmat vesimäärät löysentävät mikromuovia helpommin.

Nettisivujemme ohjeita ja vinkkejä-osiosta löydät apua tuotteiden huoltoon. Jos näistä lähteistä ei löydy etsimääsi vastausta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@halti.fi.

Säästä rahaa ja luontoa, korjauta vaatteesi.

Fixaa se

Kannustamme käyttämään tuotteitamme mahdollisimman pitkään ja korjauttamaan rikki menneet tuotteet.

Haluamme auttaa sinua korjauttamaan rikki menneen tuotteesi. Lähetä viesti osoitteeseen fixaase@halti.fi, ja kerro, miten ja mistä tuote vaatii korjaamista.

• Liitä viestiin kuva korjattavasta kohdasta.
• Vastaamme sinulle ja annamme arvion tuotteen korjattavuudesta sekä suosittelemistamme korjausompelimoista tai suutareista.
• Saat myös toimintaohjeet rikkimenneen tuotteen osalta sekä korjausompelimoiden yhteystiedot.
• Lähetä rikkinäinen tuote puhtaana annettuun toimitusosoitteeseen.
• Korjauksesta veloitetaan korjausompelimoiden tai suutarin hinnaston mukaisesti.
• Mikäli tuotteesi ei arviomme mukaan ole korjattavissa, ilmoitamme asiasta sinulle mahdollisimman pian.

Halti käytä, korjaa ja kierrätä, vastuullisuus

Yleisimpiä syitä tuotteiden korjaamiseen ovat vaurioitunut DrymaxX-kalvo, rikkoutunut vetoketju tai reikä.

Laita hyvä kiertämään

Uskomme, että jo suunnitteluvaiheessa on mahdollista vaikuttaa vaatteen elinkaaren pituuteen ja siihen mitä vaatteille tai varusteille tapahtuu elinkaarensa loppupäässä. Suosittelemme lämpimästi ulkoiluvaatteidemme ja varusteidemme käyttämistä niin pitkään kuin mahdollista sekä korjaamista ja kierrättämistä ihmiseltä toiselle. Otamme myymälöissämme vastaan käytetyn, ehjän Halti-ulkoiluvaatteen ja huolehdimme sille uuden elämän.