FAQ

 

Verkkokaupan tilaukset

Tuotteen hinta tai muu tieto puuttuu. Miksi?

Jokaiselta tuotteelta tulisi löytyä hinta, kuva sekä kattavat tuotetiedot. Jos tuotteesta puuttuu tietoja, ilmoitathan meille asiasta ”Ota yhteyttä” lomakkeen kautta, niin korjaamme tilanteen.

Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?

Kun olet hyväksynyt tilauksen, hyväksyt samalla tilaus- ja toimitusehdot. Tilaus lähtee automaattisesti varastollemme keruuseen, joten tässä vaiheessa muutokset eivät ole enää mahdollisia.

Saat heti tilauksen hyväksyttyäsi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tarkistathan tilausvahvistuksen vielä huolellisesti! Mikäli huomaat saamassasi tilausvahvistuksessa virheen, otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun puhelin 09-8520 8288 tai info@halti.fi. Ilmoitathan viestissäsi tilausnumeron, jota asia koskee.

Miten voin seurata tilaustani?

Tilaukset kotimaassa toimittaa Posti ja tilausvahvistuksen jälkeen saat erillisen sähköpostiviestin, josta löydät Postin seurantakoodin. Seurantakoodin avulla voit seurata paketin liikkeitä www.posti.fi sivuilla. Mikäli olet valinnut kotiinkuljetus vaihtoehdon, Postin henkilökunta on sinuun yhteydessä ja voitte sopia toimituksen ajankohdan.

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Pyrimme pakkaamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti ja normaali toimitusaika on 2-4 päivää. Huomaathan, että sesonkiaikaan kuten mm. alennusmyyntien aikaan, toimitusaika saattaa olla varaston kiireiden vuoksi hieman pidempi. 

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilauksesi mukana saat Vaihto- ja palautuslomakkeen, josta löydät tarkat toimintaohjeet. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja siinä täytyy olla kaikki riippulaput edelleen kiinnitettyinä.

Lähetyksessäni on virhe. Mitä teen?

Saitko väärän tuotteen tai pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@halti.fi. Liitä viestin mukaan kuvia vaurioituneesta paketista tai viallisesta tuotteesta. Liitä mukaan myös tieto tilausnumerosta, jota asia koskee.

Mikäli havaitset tuotteessa materiaali- tai valmistevirheen, toimithan reklamaatio-ohjeidemme mukaan. Takuu -osion alta löydät toimintaohjeet.

Mihin maihin toimitatte?

www.halti.fi verkkokauppa toimittaa tilauksia Suomeen.
Ahvenanmaalle toimitukset eivät toistaiseksi ole mahdollisia.

Kuinka kauan kestää, että saan hyvityksen tililleni?

Kun tuote on palautunut Haltille, käsittelemme palautuksesi viivytyksettä. Tuotteista maksamasi hinta palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt. Kun palautuksesi on vastaanotettu ja hyvitetty, saat tiedon asiasta sähköpostiisi. Maksutavasta riippuen maksun palautumisessa kestää 2- 6 pankkipäivää sähköpostin vastaanottamisesta. Hyvityksen maksajana näkyy maksunvälittäjämme Maksuturva Group.

Onko Halti-verkkokaupasta ostaminen turvallista?

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

 

 

Yleiset

Kuinka etsin tuotetta?

Verkkokaupan tuotteet on jaoteltu tuoteryhmittäin. Valitsemalla esim. Kantolaitteet, pääset selaamaan kaikkia reppuja ja rinkkoja. Jos tiedät jo nimeltä mitä etsit, voit etsiä tuotetta nimellä ylävasemmasta laidasta löytyvän suurennuslasi painikkeen kautta.

Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

Halti asiakaspalvelu auttaa niin jälleenmyyjiä kuin kuluttaja-asiakkaitamme kaikenlaisissa tilauksiin, toimituksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa arkisin klo 9:00- 15:00. Voit ottaa meihin yhteyttä ”Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta, sähköpostitse info@halti.fi tai puhelimitse numerossa 09 8520 8288.

Kuinka kauan kestää että saan hyvityksen tililleni?

Kun tuote on palautunut Haltille, teemme hyvityksen viivytyksettä sille kortille, jota maksutapahtumassa on käytetty.

Onko Halti-verkkokaupasta ostaminen turvallista?

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Kuinka valitsen oikean koon tuotteesta?

Löydät mittataulukkomme täältä. Mittataulukkomme mitat ovat kiinteitä vartalonmittoja, joiden pohjalta tuotteemme suunnitellaan. Mikäli tilaamasi koot eivät ole sopiva, sinulla on mahdollisuus vaihtaa ne kuluitta, varastotilanne huomioon ottaen.

 

 

Makuupussit

Miten makuupussia tulisi huoltaa?

Makuupussi säilyy hyvänä kun sitä käyttää ja säilyttää oikein. Makuupussi kannattaa tuulettaa ennen nukkumanmenoa sekä käytön jälkeen. Makuupussin kanssa voi käyttää makuupussin lakanaa, joka lisää lämpöä sekä vähentää pesujen määrää.

Makuupussi kannattaa säilyttää väljästi pakattuna tai lenkeistä roikkumassa. Varsinkin untuvamakuupussit suositellaan säilytettävän omassa, mukana tulevassa puuvillapussissa tai mm. vaatekaapissa vaatepuulla.

Pese makuupussi säännöllisesti käsin tai isossa pesukoneessa miedolla pesuaineella, max 40C.

 

Teltat

Onko Haltilla valmiita varaosakaaria?

Valmiita kaarisettejä ei mallistossamme ole, mutta varaosakaaria löytyy kyllä useita.

Ensin täytyy varmistaa onko kyseessä alumiininen vai lasikuituinen kaari. Lasikuituiset kaaret ovat usein väriltään mustia ja alumiiniset hopean värisiä.

Kun kaaren materiaali on selvillä, tulee mitata kaaren halkaisija. Alumiininen kaari on halkaisijaltaan 8,5mm, lasikuituisesta kaaresta sen sijaan on saatavilla neljää eri halkaisijan kokoa eli 7,9mm, 8,5mm, 9,5mm ja 11mm. Halkaisija pitää selvittää sillä telttaan saattaa soveltua vain tietyn kokoiset kaaret.

Käyttötarkoituksesta riippuen, korjaukseen saattaa riittää vain yksi kaaren pätkä. Tällöin Kaaren korjaussarja on hyvä ja edullinen vaihtoehto. Korjaussarjassa on mukana yksi kaaren pätkä (n. 50 cm pitkä) sekä muut tarvittavat osat eli kuminauha sekä väli- ja päätyholkki.

Mikäli kaaresta on mennyt useampi osa rikki, tai joko kaari on hukkunut – ei huolta! Varaosana on saatavilla telttakaarta, josta voi rakentaa omaan telttaan soveltuvan kaaren.

Niin korjaussarja kuin pitkä telttakaari vaativat hieman askartelua. Teltan alkuperäiset kaaret mitataan ja varaosat tulee sahata oikeaan mittaan. Sahattua kaarta pitää hieman hioa, jotta se ei riko omia käsiä kuin telttakaaren kuminauhaa rikki.

Minkälaista on silikonikäsitelty telttakangas?

Silikonikäsittelyä käytetään useimmiten vaativaan talvikäyttöön tarkoitettuihin telttoihin. Silikonikäsittely parantaa kankaan repäisylujuutta, parantaa UV-säteilyn sietoa sekä auttaa vesipisaroita ja lumihiutaleita valumaan helposti teltan päältä alas.

Silikonikäsittely parantaa kankaan ominaisuuksia huomattavasti, mutta samalla tällaiseen kankaaseen ei voi laittaa saumateippejä (ne eivät vaan pysy kankaassa kiinni). Saumat ommellaankin erikoispuuvillalangalla, joka vesisateella turpoaa tukkien pienet ommelreijät. Jos sade kuitenkin jatkuu ja jatkuu tai vesi pääsee keräytymään teltan katolle, sauma saattaa tiputtaa vettä sisään. Tämä on kuitenkin suhteellisen harvinaista ja silikonikäsitellyn kankaan muut hyödyt ohittavat huonommat puolet.