Ida Kronholm, ultrajuoksija

IDA KRONHOLM

Halti tiimin tuorein jäsen on Ida Kronholm, kokenut ultrajuoksija, joka on juossut kymmeniä ultrajuoksuja Ruotsin tuntureilla ja Alpeilla. Hänen suurimmat saavutuksensa ovat ultrajuoksut Lavaredo Ultra Trail 119 km ja CCC 101, joka sisältyy myös maailmankiertueeseen, sekä Dolomite Extreme Trail 103 km. Tavoitteena on suorittaa 170km pitkä Ultra Trail Mont Blanc syksyllä 2017. 

Ida vastaa Team Nordic Trail Finlandin toiminnasta ja valmentaa polkujuoksun treeniryhmiä Pietarsaaressa, Vaasassa ja pääkaupunkiseudulla. Hän on myös koulutettu eräopas ja viihtyy parhaiten ulkona, missä hän rakastaa liikunnan kaikkia muotoja, kuten melontaa, laskettelua ja telemark-hiihtoa. Lisäksi Ida on Project Liv järjestön kummi ja hän pyrkii ultrajuoksuillaan herättämään tietoisuutta pitkäaikaisten sairaiden lasten ja nuorten puolesta.


Ida käyttää Haltin vaatteita, koska ne ovat helppoja, käytännöllisiä ja keveitä. Ida on mukana kehittämässä Haltin Multisport –mallistoa.

Idan suosikit:

1. Kare W -takki 
”Kare W takki. Loistava hengittävä juoksutakki. Mukava ja mukautuva, joka sopii hyvin tuulisiin ja kevyen sateen olosuhteisiin.”

2. Heili W -trikoot
”Kestävät juoksutrikoot, jotka soveltuvat hyvin metsässä juoksemiseen.”