01 Maaliskuu 2019


Tähtään alppihiihdossa maailman huipulle! Seuraava suuri askel kohti tavoitetta on syksyllä 2018 alkava alppilukio ja siirtyminen kilpailemaan FIS-kilpailuihin ilman ikätasoituksia. Tiedän, että menestyminen vaatii päivittäistä kovaa harjoittelua. Olen tottunut siihen pienestä pitäen. Olen laskenut 4-vuotiaasta asti ja kilpaillut 6-vuotiaasta. Harjoitteluni on hyvin intensiivistä ja monipuolista. Pelasin jalkapalloa 15-vuotiaaksi saakka korkeimmalla sarjatasolla alppihiihdon ohella.

Maailmancupin kiertämisen lisäksi haluan edustaa Suomea ja menestyä MM-kisoissa ja olympialaisissa.  

Juniorisarjoissa on tullut paljon menestystä. Kolmetoista SM-kultaa, kolme Audi Cupin kokonaiskilpailun voittoa ja useita mitalisijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa. Merkittävimmät näistä ovat tuplavoitto suurpujottelussa ja pujottelussa Topolinossa Italiassa, nuorten epävirallisissa MM-kilpailuissa vuonna 2016 sekä voitto pujottelussa samoissa kisoissa vuonna 2018. Kisat järjestetään nykyään nimellä Alpe Cimbra. Aikaisempia tuplavoittajia mm. Tanja Poutiainen, Henrik Kristoffersen, Mikaela Shiffrin...

Halti brändi on aivan junioreista asti ollut mukanani seuratoiminnassa. Maajoukkuetoiminnan sekä FIS yhteistyön kautta Haltista on tullut käsite alppitekstiileihin, joita alppimaailma arvostaa. Olen erittäin otettu tästä kunniasta olla nuorena urheilijana Halti lähettiläs ja saada mahdollisuus ammattilaisten tasoiseen yhteistyökumppanuuteen.


Seura: GrIFK Alpine


TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA -20% ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.