AKI KUUSILEHTO ON HALTIN UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Aki Kuusilehto


Aki Kuusilehto on aloittanut Haltin toimitusjohtajana 10.8.2020. Kuusilehdolla (48) on pitkä ja monipuolinen ura urheilukaupan parissa. Kuusilehto siirtyi Haltille Patrol Oy Ab:lta, jossa hän työskenteli yli 20 vuotta erilaisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä, ja viimeiset 1,5 vuotta toimitusjohtajana.

Halti on selkeästi vahvistanut asemaansa kotimaanmarkkinoilla viime vuosien aikana. Brändin tunnettuus on hyvällä tasolla, se huomioi vastuullisuusasiat ja tuotekehitys on poikinut kaupallisia mallistoja. Ulkoilubuumi antaa hyvät mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa ja vahvistaa Haltin markkina-asemaa Suomessa. Ison kasvun osalta katseet on käännettävä kansainvälisille markkinoille. Tulevaisuudessa Halti haluaa olla monipuolinen kansainvälinen Nordic Premium -brändi. Osaavalla henkilökunnalla, tiiviillä asiakassuhteilla, innovatiivisilla tuotteilla ja vahvalla kotimaisella omistuspohjalla tulemme rakentamaan menestyksekästä tulevaisuutta”, kertoo Kuusilehto.

Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet Akin luotsaamaan Haltia. Hänellä on pitkä ja arvokas kokemus alalta, joten Halti voi kasvaa jatkossakin hyvissä ja osaavissa käsissä”, toteaa Haltin hallituksen puheenjohtaja Robert Ingman.

Lisätietoja:

Aki Kuusilehto
Toimitusjohtaja
Halti Oy
+358 40 044 4608
aki.kuusilehto@halti.fi
www.halti.fi